Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #196620   Liveris
 15 Geg 2010 22:32
nightblade rašė:gaudem toj vietoj kur karpius gaudo uz berzu ten toliau
Jei uz berzu link posukio, tai ten palei vis ta puse gylis eina iki 10m. ten tik reikia gaudyt kai buna karsta vasara ir visa zuvis pasitraukia i gelme. I dabar kol vanduo saltas, reikia lyst i miska, arba ant betonkes arba i pievas kur seklius. Na nieko kita savaitgali leksiu viska patikrinsiu ;)
 #198868   logotipas9
 23 Geg 2010 18:18
Sveiki :) šendien trumpai buvau naftos tvenkiny nieko gero :S viena kuoja is akies 200g keli eseriukai ir t.t.Žvejojau kaskur prie geležinkelio Išejau pasivaikscioti ir radau ta tilta apie kuri buvau girdejas. Žveju ten netuko. Bet visi turėjo žuvies pagave daugiau nei aš bent kelias raudeles karšiukus ar kanors. Manau padarysiu tam tvenkinį dar 1 žvejyba dabar iškart prie tilto. Jei nieko gero nebus pamiršiu šitą tvekinį kaip vieta žvejoti baltai žuviai , na gal lydeku dar pabandysiu. Artimiausiu laiku keliausiu i Venbutu tvekinį. (telšių raj.) Poto gal tulnikiuose lydekoms.. Ateina vasara daug laisvo laiko tad žuvim ramybės tikrai neduosiu :)
 #198966   logotipas9
 23 Geg 2010 21:48
Reiks perkasti tuos tulnikius zinau kas valti duoda ir su dviraciu laisvai pasiekti galiu :) tik biski nervina su deklais kaltis per visi miesta kaip idiotui :D jau geriau nuvaziuot..Palauksiu kol zoles isryskes ir taip paciojjj geguzes pabaigoj bandysiu ikabint arba birzelio pradzioj
 #199014   nightblade
 23 Geg 2010 22:44
shmekla007 rašė:Buvau vakar Tulnikiu tvenkini, galvoju lyna koki pagausiu.... pagavau, ne viena ir ne du tik gaila kad visi vos 100 - 150 gr. :? ko tik nemeginau daryt ir kabliuka didesni ir slieku daugiau niekas nepadejo.... reiks 7dieni lekt dar karta pabandyt
idomu kad dar eina ka pagaut , zveju cia visada pilna, ir dar tie bebrai neleidzia zvejot nardo palei plude '''bum
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 24
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė