Aciu,o kaip paprasti aliejiniai lakai,kurie skiedziami acetonu,terpantinu.Jai ne, gal turit ka pasiulit?
ar tai ne plexiglasas ? ...man vienas geras bičiulis iš Vilniaus pasuko šiek tiek atraižėlių visokiausių spalvų , bet vis neprisiruošiu iš bandyt kas per daiktas ...savas rašė:Nu i na... tokius prekybininkus tokiam mieste. Apvaziavau visas skyles ir niekur SAN plastiko neradau, dar turejau irodineti, kad toks aplamai egzistuoja. Jei kas zino kur konkreciai guli kokia atraiza - buciau dekingas (internetiniai kontaktai neatitinka realybes ne pro kur).
P.s. Tai tokia pati stuka kaip org stiklas, tik atspari smugiams, UV ir kitkam, o svarbiausia, kad jo terminio formavimo temp. tik 110 laipsniu pagal celsiju
sutapimas ar ne , bet prieš kokią savaitėlę tokią pat problemą iškėlė ir kažkas iš striborgo žmonių -savas rašė:Gal kas buvo susidures su tokiu reiskiniu, kaip epoksidiniu kliju pabalimas dziunant. Zmones sneka, kad tai gali pasireiksti esant dideliam aplinkos dregnumui (tipo kietiklis taip reaguoja i dregme), ar cia man kazkoks brokas pasitaike, nes anksciau tokiom pat salygom nieko panasaus nepastebejau? Kaip su tuom kariaut?
tai Agi ore ir būna vandens garai , mes kartais to nejaučiame , va pavyzdžiui tas betono lakas ur293 , jis kietėja sugerdamas į save drėgmę iš oro , ir jei tik padengiu storesniu sluoksniu , pakabinu sakysim virtuvėje džiūt kur verda puodai ir didelė oro drėgmė - tai muša lake burbuliukus kaip reikalas , vyksta audringa reakcija .Agis rašė:...matyt kažkaip reaguoja su oru
aš galvoju ten nepjaustyti žvynai , o daryti dažais ... beje PRobe , pati liežuvėlių koncepcijasavas rašė:PRobe, su kuom tam virsutiniam zvynus ispjaustei?Taip vienodai ir tiek daug
savas kodėl tu manai aš juos pirkau ...ne tik , kad pasidaryt užsiknisau , bet ir man rūpėjo natūralios jų proporcijos ... viską teisingai rašai , aš tai tiesiog kapsčiausi vizualiai tyrinėjau suomių puslapiuose jų vobus ir stengiaus kažką panašaus daryt , na dėl balnelio tai reikia surasti tą optimumą kiek jį padaryt ,,nestabilų" , tai ir yra dvigubas žaidimas , bet jis neturi pereiti į štoporą , t.y. sukimąsi apie savo ašį , jis lakstydamas į šonus turi likti stabilus , perlenkus lazdą - štoporas , bet ir tai ne visada , tai priklausys dar ir nuo to kur jį trauksi srovė ar ramuma - va tie du srovėje žaidžia į šonus kaip pasiutę , o ramumoje tik vos vos ...bet vakar bandžiau dar vienus bandinius , turiu labai daug vilčių , nes buvo žaidimas ne tik į šonus , bet keitėsi ir gylis - trigubai žaidė , ...bet tai srovėje ir jie dar nebaigti , jie dar pasunkės ...viso to gali ir nebelikti ...savas rašė:Grazus! Kaip supratau - liezuviai pirktiniai, a vat ju dydziai kokiu standartu buna ir kokiu proporciju (liezuvelio skersmuo ir vobleriuko dydis) reiktu laikytis juos naudojant? Kiek pats sugebejau issiaiskint, tai per maza idejus to metymosi i sonus tiketis nelabai verta ir ar tiesa, kad geriausia vieta kilpelei - kiek galima arciau liezuvelio centro (cia as apie balnelius ir apie savo eksperimentus). Pastebejau, kad pastumus kilpele nors vienu milimetru pirmyn ar atgal, labai keiciasi voblerio darbas nuo smulkiu virpesiu iki galingu svytavimu uodega, kol galu gale (kai kilpa prie liezuvio galo ) - vobleris tampa nebestabilus.