Nu nezinau as su savo super duper ekonomines klases ritem 50lt nesiekianciom ir pjautines blizges svaidziau ir dugnine su svino gabalu ir niekas man nesuluzta...atsimenu pries 4-5 metus gavau dovanu rite apie 30lt tai tik pernai issimontavo... Buvo tik vienas atvejis kai pirkau pigia rite pardaveja perspejo,kad nepatvari,tai namie parejus vala viniojant iskart persisuko kazkas ir neveike... Esme tame,kad man keista,kad zmones perka rites po kelis simtus ir kazkaip jos sugeba suluzt poros zukliu.. Na del patogumo tai nesigincysiu,kadangi pats brangiu ritciu neiperku :D Bet del patvarumo tai nematau skirtumo...tiesa su pigiom ritem daznai pasitaiko,kad valas prastai klojamas,be ne visada.
ansanas rašė:Nu nezinau as su savo super duper ekonomines klases ritem 50lt nesiekianciom ir pjautines blizges svaidziau ir dugnine su svino gabalu ir niekas man nesuluzta...atsimenu pries 4-5 metus gavau dovanu rite apie 30lt tai tik pernai issimontavo... Buvo tik vienas atvejis kai pirkau pigia rite pardaveja perspejo,kad nepatvari,tai namie parejus vala viniojant iskart persisuko kazkas ir neveike... Esme tame,kad man keista,kad zmones perka rites po kelis simtus ir kazkaip jos sugeba suluzt poros zukliu.. Na del patogumo tai nesigincysiu,kadangi pats brangiu ritciu neiperku :D Bet del patvarumo tai nematau skirtumo...tiesa su pigiom ritem daznai pasitaiko,kad valas prastai klojamas,be ne visada.