savas http://savastudija.blogspot.lt" onclick="window.open(this.href);return false;

na aš ko gero nesugebėsiu nupasakot žodžias- ...teiginys pradžioj juodai , neteisingas , pradžioj būna šviesi spalva , uždėjus servetėlę vyksta šešėliavimas t.y. purškiama ne tiesiog stačiai į ruošinį , o taip kad dažų srovė eitų kampu - Istarso taisyklė tamsūs dažai turi eiti kampu nuo uodegos link galvos , o šviesūs dažai nuo galvos link uodegos ...na , ....kaip čia nupasakot dar nesugalvoju ...na pabandykit nebūtinai su tokia servetėle , pabandykit su stambiu tinkleliu - pūstelėkit kampu link galvos juodų dažų , pamatysit gausit tikrą žvyn efektą ...blight rašė:Žilva, aš vis nepalieku tavęs ramybėj. Žiūriu aš į taviškius korėtuosius ir niekaip pilnai kiniškos servetėlės dažymo technika nedašunta. Ta prasme esmė lyg ir aiški... tarkim šitie vobleriai.... Pradžioj taip išeitų juos nudažai juodai (na išskyrus papilvę), paskui dedi tą stebūklingą servetėlę ir purški šviesiai gelsva, ir gauni juodus korius gelsvu tinklu... Bet va kaip tada su šituo kur priekį korių tinklas juodas, o uodegoj - baltas?Tai taip ir darai - pirma priekį dažai juodai, uodegą - baltai (na aišku su perėjimu)... Tada dedi servetką ir purški priešingai - priekį baltai, o uodegą juodai? Taip suprantu
Tiesa, perlakavau dar džerkus porą kartų su UR293, pastebėjau kad ans labiau keičia orginalaus dažymo spalvą, ta prasme jei dažyta baltai, nulakavus jau patamsėja daugiau nei lakuojant su jachlaku ir įgauna gelsvą atspalvį... Bet šiaip lakas atrodo gan tvirtasO kokiu savas laku lakuoji ir skiedi aliejinius
savas- man taviškiai nežinau kodėl , bet labai primena itališko stiliaus handmaderius , gal dėl tos duobutės išmuštos liežuvėlyje ....o geras turėjau nuorodą su filmukais kaip italas daro , norėjau idėti , o ji jau nebeveikia , matyt ištrynė filmukus Džiakomo ...
gal būsiu neoriginalus , bet tiesiog spontaniškai pirma kas atėjo į galvą tai storo storo monofiliko valo atkarpėlės , ant jų netgi galima užmegzti mazgelius , bus kaip sąnariukai ....savas rašė:Patarkit is ko kojas padaryt, gal kokias plunksnas panaudot?
15X70X1000 -22litai , bet dabar nesu tikras ar ne 15x100x1000ZeMeR rašė:Jei kas darote is balzos kokiu matmenu emete lentute?ir apitykre kaina modelio parduotuveje.
pamatysi laiką sugaišai tikrai ne veltui , be to ne konvejeriu gi varai , kad nesurast tos valandėlės kitos papjaustymui , kai dažysi jausi vaizdas reljefinis visai kas kita nei paprastai , na ir pačiam pasitenkinimas estetinis didesnis ...PRobe rašė:Seniau išpjautiems rošinukams pabandžiau padrožinėt žiaunas.Nu ir visai patiko,čia kaip ir dažyme medinuko harakteris gimsta,jau žinau kaip dažysiu kuris bus ešeriukas kuris kilbukas,nu vienužodžiu vertas užsiėmimas,nors pjaustinėjau pirmą kartą turėjau gerą laiką.Atsiprašau už nuotraukos kokybę.