Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #181786   savas
 28 Kov 2010 23:58
Jo, zvalgiaus ir ten, ale ir tas 20% mazai padeda. O ir nesivaikau as kazi kokio vardo. Kai daikta priziuri ir kitaiskas ciudas - kartais stebuklu tampa, aisku jei is pat pradziu kazko vertas buvo.
Nu neiseina man daugiau pigino skirt tiems reikalams, nei galiu nors tu ka, nebent skriaust seima, dukra studente, katina ir suni ant dietos sodint.
Paskutinį kartą redagavo 1 savas. Iš viso redaguota 29 kartus.
 #181957   Lamiglas
 29 Kov 2010 16:25
savas rašė:Jo, zvalgiaus ir ten, ale ir tas 20% mazai padeda. O ir nesivaikau as kazi kokio vardo. Kai daikta priziuri ir kitaiskas ciudas - kartais stebuklu tampa, aisku jei is pat pradziu kazko vertas buvo.
Nu neiseina man daugiau pigino skirt tiems reikalams, nei galiu nors tu ka, nebent skriaust seima, dukra studente, katina ir suni ant dietos sodint.
pasiziurek turgeliuose o gal kur nors ir parduotuvese kazka is GOLDEN jei tikslei parasiau firmos pavadinima , pats ziurejau sukiojau visai nieko , o ir keli sutikti diedukai prie neries ju neispeike , yra ir su priekiniu ir su galiniu stabdziu , metaliniai bugneliai - kaina nuo 50 iki 100lt.
 #181959   savas
 29 Kov 2010 16:38
:-D Jau turiu, dekui uz rupesti. Ryt isbandysiu lauko salygom, aisku jei oras leis. :ruko
 #182028   Kleckas1978
 29 Kov 2010 21:32
Lamiglas rašė:
savas rašė:Jo, zvalgiaus ir ten, ale ir tas 20% mazai padeda. O ir nesivaikau as kazi kokio vardo. Kai daikta priziuri ir kitaiskas ciudas - kartais stebuklu tampa, aisku jei is pat pradziu kazko vertas buvo.
pasiziurek turgeliuose o gal kur nors ir parduotuvese kazka is GOLDEN jei tikslei parasiau firmos pavadinima , pats ziurejau sukiojau visai nieko , o ir keli sutikti diedukai prie neries ju neispeike , yra ir su priekiniu ir su galiniu stabdziu , metaliniai bugneliai - kaina nuo 50 iki 100lt.
nieko gero tos golden, vala kloja sudinai, guolis vediklio po 5 zvejybu subirejo, dar po 2 zvejybu - rites guoliukas, ir svoris ju dieve padek - priesa gali uzmust :D ant dugnines isejo pailseti jinai man :D
svogeris turi is senesniu tai 2 metus atidroze - jam niekas nesubirejo, bet vala kai kloja tai dieve padek - pintuka bijok ant jos vynioti.

uz tokia kaina ~100 lt yra riobiu ecusimu pilni turgai - 100 kartu geriau.
 #182058   AndriusK
 29 Kov 2010 22:14
nusipirkau 1000 catana visai patenkintas, kaip uz tokius pinegus
 #182388   Lamiglas
 30 Kov 2010 19:38
svogeris turi is senesniu tai 2 metus atidroze - jam niekas nesubirejo, bet vala kai kloja tai dieve padek - pintuka bijok ant jos vynioti.

uz tokia kaina ~100 lt yra riobiu ecusimu pilni turgai - 100 kartu geriau.[/quote]
nu va o sakai nieko gero , visdelto svogeris atidroze du metus ... o ka tu norejai uz tokia kaina , labai uz ekusima irgi negali garantuoti nors aisku uz goldena gal ir geresne nors ir truputi brangesne, pas mano shimano sensilaita uz 500lt antroj zvejyboj pradejo zysti valo vediklis tai ka nejaugi visos simankes nieko vertos - aisku kad ne , o rite japoniska skirta japonijos rinkai ir tikrai gera . Pas tave subyrejo goldenas o pas mano kelis pazystamus byrejo ekusimos , taip kad ...
 #182469   Kleckas1978
 30 Kov 2010 21:16
Lamiglas rašė:svogeris turi is senesniu tai 2 metus atidroze - jam niekas nesubirejo, bet vala kai kloja tai dieve padek - pintuka bijok ant jos vynioti.

uz tokia kaina ~100 lt yra riobiu ecusimu pilni turgai - 100 kartu geriau.
nu va o sakai nieko gero , visdelto svogeris atidroze du metus ... o ka tu norejai uz tokia kaina , labai uz ekusima irgi negali garantuoti nors aisku uz goldena gal ir geresne nors ir truputi brangesne, pas mano shimano sensilaita uz 500lt antroj zvejyboj pradejo zysti valo vediklis tai ka nejaugi visos simankes nieko vertos - aisku kad ne , o rite japoniska skirta japonijos rinkai ir tikrai gera . Pas tave subyrejo goldenas o pas mano kelis pazystamus byrejo ekusimos , taip kad ...[/quote]

'''bum '''bum '''bum '''bum
pas mane kelios ekusimos tarnauja dugninem - tiksliau 3 vnt 4000 ;-var-var. ;-var-var. ;-var-var. jau treti metai eis - laiko puikiai ir sukas kai naujos, o golden po savaites subirejo spiningavimo, neskaitant kad is pat karto jautes dantraciai, bet kiek moki tiek ir turi, totalus sudas ir tiek.
jei nori itikinti kad net mono vala gerai kloja tai pagalvok gerai pries rasydamas kazka, nes tikrai valo klojimas s.....

o riciu laikanciu kelis metus ir belekaip klojanciu vala as tau simtus galiu prirasyti ;) kitaisku s.... pilnos pardos.
 #182475   savas
 30 Kov 2010 21:38
Nu Goldenu lavonu - is senu laiku, as irgi "nesuskaiciuoju". Sukasi gerai (jei sukasi), kol apkrovos negauna. A po tam - i detales, tik' kad pas anas vis tie patys mazgai byra ir nebebuna ka is ju panaudot, nebent varzciukus ir rankenas...
 #182684   AndriusK
 31 Kov 2010 14:31
Gal esat kada susidure su tokia beda kaip applause 3000 valo vediklio varzto luziu? kur butu galima rasti panasaaus diametro ir ilgio varzteli?
 #182711   Lamiglas
 31 Kov 2010 15:30
pas mane kelios ekusimos tarnauja dugninem - tiksliau 3 vnt 4000 ;-var-var. ;-var-var. ;-var-var. jau treti metai eis - laiko puikiai ir sukas kai naujos, o golden po savaites subirejo spiningavimo, neskaitant kad is pat karto jautes dantraciai, bet kiek moki tiek ir turi, totalus sudas ir tiek.
jei nori itikinti kad net mono vala gerai kloja tai pagalvok gerai pries rasydamas kazka, nes tikrai valo klojimas s.....

o riciu laikanciu kelis metus ir belekaip klojanciu vala as tau simtus galiu prirasyti ;) kitaisku s.... pilnos pardos.[/quote]
nieko as cia nenoriu itikineti del jokio valo klojimo , nesuprantu ko cia draskaisi , prastas tas goldenas nepirkciau as ir ecusimos - is pigesniu tik aplausa , zmogus paklause as pasakiau savo nuomone ir ka girdejau is kitu . Kalba buvo apie suma nuo 50 - iki 100lt ir siulydamas goldena orentavausi i mazesne suma, juk ecusimos naujos uz 50lt nenupirksi ir kur tu radai mano pasakyta , kad goldenas gerai kloja mono vala - as nerandu .Buvo pasakyta suma as pasakiau ka mazdaug galima nupirkti , o kaip ji kloja vala , kaip ji sukasi nebuvo kalbos , as puikiai suprantu kad uz ta suma iki 100lt yra ir daugiau varijantu .
 #182741   henyte
 31 Kov 2010 17:45
AndriusK rašė:Gal esat kada susidure su tokia beda kaip applause 3000 valo vediklio varzto luziu? kur butu galima rasti panasaaus diametro ir ilgio varzteli?
Nu mlia , o kaip tas galejo atsitikt :cry: ? Atrodo lyg ner tas varztelis toks jau smulkus ? Tokioj bedoj mane visada tekintojas gelbedavo , 10 litu ir ziurek turi dar geresni varzteli ...
 #182770   AndriusK
 31 Kov 2010 19:29
Nu mlia , o kaip tas galejo atsitikt :cry: ?

siandien betepant rites, uzsukinejau bisky pasukau tik pokst b**t ziu virsune liko rankoj. tai gerai kad dar nuluzusi pasiseke issukt.. ;D
 #184050   arbu
 04 Bal 2010 19:30
Esu isbandes ir Ryobi excia ir Zauber, ir kelis Shimano modelius. Bet praeita sezona isigyjau Daiwa Capricorn 4000, tai galiu pasakyti , kad tai geriausiais rites modelis kuri turejau.Renkuosi didesni nes mazesnis modelis pastoviai nudauzo ranka pakertant.Naudoju Berkley fireline 10Lb vala ir zvejoju tik vobleriais - per visa sezona jokiu "nesamoniu" nera buve.
Beje vienas pigus ryobi modelis cia _ http://www.zvejokpigiau.lt/product_info ... cts_id/499
 #184065   Xrapas
 04 Bal 2010 20:19
arbu rašė:...vienas pigus ryobi modelis cia...
Fotografijoje ten ZESTER, labai vykęs modelis :gutgut . Praktiškai tas pats, kas EXCIA, tik su tokia pat, kaip Applause valo klojimo sistema.
 #184093   arbu
 04 Bal 2010 22:37
Teorija yra teorija , o praktika tai visai kas kita.Pagrindine priezastis del ko susipina arba uzsimeta valas tai - valo susukimas vyniojant. Didesnese ritese jis mazesnis .Tie patys Kuzminas arba Sherbakovas rekomenduoja naudoti 1000'ciu diesne rite nei rekomenduoja gamintojas(pagal Daiwa arba Shimano klasifikacija).Kuzminas dazniausiai 2.7 ul kotui naudoja 3500 dydzio rite ir 10 lb pinta Power Pro vala - manau komentaru nereikia...
 #184095   arbu
 04 Bal 2010 22:41
Pigu Ryobi modeli idejau, nes perskaites foruma radau , kad Zester gariunuose siulo uz didesne kaina,o cia gerokai pigiau.Tik tiek.
 #184100   Airis
 05 Bal 2010 04:33
arbu rašė:Teorija yra teorija , o praktika tai visai kas kita.Pagrindine priezastis del ko susipina arba uzsimeta valas tai - valo susukimas vyniojant. Didesnese ritese jis mazesnis .Tie patys Kuzminas arba Sherbakovas rekomenduoja naudoti 1000'ciu diesne rite nei rekomenduoja gamintojas(pagal Daiwa arba Shimano klasifikacija).Kuzminas dazniausiai 2.7 ul kotui naudoja 3500 dydzio rite ir 10 lb pinta Power Pro vala - manau komentaru nereikia...
vejai
 #184436   Kairys
 06 Bal 2010 17:58
Nu jo, išardyčiau aš taip ritę, tai būtų padėk Dieve, tikriausiai atgal niekaip nesudėčiau. ;-)
Bet šiaip nuoroda gera, maž kas ir pasinaudos. Nors Xrapas tai, tikriausiai, be jokių piešinėlių rites gliaudo. :roll: ;-)
 #184441   AndriusK
 06 Bal 2010 18:33
as irgi pirma karta rites isrinkau perrinkau ir nieko ten baisaus nera kaip pats galvojau. svarbiausia maziau buijot.
 #185071   Donatelo
 08 Bal 2010 08:43
Sveiki,

tevukas nusipirko Shimano "Saros" 2500 rite, kadangi pats nera cia uziregistraves,, tad prase pas Jumis paklaust ar normaliai "veiks" ant jos pintukas mazdaug 0.12 - 0.15 storio?? Ar geriau mono kinkyt ant jos?? Ir ka seip manot apie si modeliuka??

Tikiu, kad apie sia rite jau buvo kalbeta,, bet labai jau laiko neturiu visko skaitineti,, tad iskart atsiprasau :)
 #185085   Voblis
 08 Bal 2010 09:03
Sveiki,kadangi dauguma riciu apie kurias cia diskutuojate nelabai man kolei kas ikandamos tai paklausiu apie viena lig siol man negirdeta firma - Surf Master .
Ta nuoroda kuria idejo "Arbu" gera, bet tos rites jau isparduotos ir nezinia kada tures vel.Perziurejes ta saita radau labai panasia bet ne Riobi o Surf Master Leader 1000 - gal kas nors turite ar verta ji demesio????
http://www.zvejokpigiau.lt/product_info ... cts_id/970
 #185094   Xrapas
 08 Bal 2010 09:16
Donatelo84 rašė:... Shimano "Saros" 2500 rite...ar normaliai "veiks" ant jos pintukas mazdaug 0.12 - 0.15 storio...
Va ČIA rašo, kad pintų valų nebijo :roll: ...ir išvis labai neblogi atsiliepimai.
 #185106   Voblis
 08 Bal 2010 09:34
Kaip tik gavau atsakyma is "zvejok pigiau", kad bus ta rite kita savaite, tai surizikavau ir uzsisakiau...Pristatymas nemokamas tai gal kaip uz Ryobi Excia klona visai nedidele kaina.Na kai atsius tada bus aisku, kas per daiktas...
 #185202   Kleckas1978
 08 Bal 2010 14:53
Voblis rašė:Kaip tik gavau atsakyma is "zvejok pigiau", kad bus ta rite kita savaite, tai surizikavau ir uzsisakiau...Pristatymas nemokamas tai gal kaip uz Ryobi Excia klona visai nedidele kaina.Na kai atsius tada bus aisku, kas per daiktas...
Turiu SURF MASTER - Patriot 4000 - ecusimos su galiniu stabdziu kopija ;-var-var. sukasi puikiai ir jau 2 metus ant dugniniu - dabar treti eis ;-var-var. uz 80 lt nieko geresnio nemaciau ;-var-var.
o ta excia (tiksliau jos kopija) turi buti ;-var-var. ;-var-var. gaila 3000 modelio neturi - pasiimciau sau sunkiem dzigam po kursiu mares metyti :twisted: uz tokia kaina kas sezona keist galima :grin:
 #185221   ZeMeR
 08 Bal 2010 15:36
Gal žinot apie mano ritukę ka nors Daiwa procaster 2500x ir ar ji tinka prie mano shinigamo kotu kuris yra 250cm 10-40 liktai tiksliai nepamenu
 #185261   kazbekas
 08 Bal 2010 18:08
as tavo metu apie tokia rite galejau tik pasvajot :) o siaip tai laikys tau ta rite jei nezudysi jos beprotiskais svoriais, nedzerkausi ir vandeni neskalausi :)
kaip pradziai sakyciau netgi labai normalus konplektas. prakusi - geresni isigysi.
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 427
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė