Arvidys rašė:ZILVA von jurasemia ir Robert, kaip jus taip nudazot savo drozinius? Spalvu perėjimai nesveiki, negi taip imanoma tik su purskiamais dazais ar naudojat ir ''air brush'' ? Jei galit atskleiskit savo dazymo technika

Aš dažau paprasčiausiais dažais iš balionėlių , būna išpardavimai , nusiperku , na , prireikia kokios būtinos spalvos vėl gi perku -norint gauti paprastą natūralų dažymą galima dirbti ir su 5 mano manymu pagrindinėm spalvom - balta , juoda , galtona raudona ir kokiu nors kokybišku metalicu (tik ne kokiu ratams purkšti , čia jau nenusipiginsi) , tai ką aš darau dabar yra ekonominis variantas -
jis tikrai nėra pats pats geriausias , bet ekonomiškumu , na nežinau kas gali sulyginti -
sakykim medis nekainuos , alksnio pliauska rasit ...
peiliukas keičiama geležte , na kiek jis ten -2-3litai
impregnavimas karštas ruošinys įkaitinus mikrobangėje ištepamas paruošta EPO (epoksidine derva) - 8-9lt flakonėlis , ji gi sumaišius su to paties medžio dulkėmis naudojama ir karkaso įklijavimui - aišku taisomasi ne visas flakonas , jo užteks ilgokai , taisomasi tam kartui .
5 flakonai purškiamų dažų -5x7-10 70lt
lakas betoninėms grindims UR293 apie 18lt .
kažkiek kainuotų viela , na sakysim 25m nerūdijančio plieno vielos kainuoja 12,5 lito
švitrinis popierius 40-60 šiurkštumo - lapelis apie 1,25 lito , na sakysim 2-3 lapukai irgi ne vienam vobleriui užteks .
aliuminio skardos (seno šaldytuvo šaldymo kamera) , lietuviškų centų , organinio stiklo , arba kokio polikarbonato liežuvėliams .
...senu užuolaidų skiaučių žvynų imitacijai ...
...net nesiimsiu matematikos , jaučiu su kokiu 100litų pradėt galima ...
..dažymo technika paprasta - viena kas svarbu mano nuomone tai nepersistengti , visko turi būti labai saikingai , kartais užtenka vos vos pūstelėt ir efektas geresnis nei privarius storai , tai nenusakysi , to išmokstama tiesiog praktikuojantis ....
...vieno ko nenusipirksi niekur tai didelio noro , kaip aš vadinu ugnies , - voblerio darymui ...
...dabar man BATAI - sukelsiu visas žvejybines firmas gaminančias voblerius - jų pardavimai tragiškai krenta ....
Šiaurinis vėjas visad šaltas ir visai nesvarbu iš kurios pusės jis pučia .