Edga rašė:Kiekvienas esam individualus ir zuklaujam su sau patinkanciais ir priimtinais yrankiais ir masalais."EdgaBoy" kokius masalus pats naudoji,kas tavo praktikoj labiausiai pasiteisina?
Na asmeniškai mano arsenalas yra kolkas gedingai skurdus, negaliu aš dar pasigirt nei 20 voblerių, nei 50 sukrių įvairiausių upėtakiams, bet..
Pats praktikoje 95% laiko gaudau sukrėmis 1-2nr, pagrinde Vibrax, nzn, skaičiau daug jau čia apie jas nuomonės, bet iš patirties savo galiu pasakyt, kad jos man veikia įvairiose situacijose ir skirtingose upėse.
Pvz.: Vibrax 2nr raudonas lapelis su juodais taškais - mirtinas masalas

visose upėse, visokiomis sąlygomis lyg šioliai nenuvylė.
Vibrax 1-2nr salotinis su raudonais taškais - antras iš mėgstamų ir gera reputaciją užsitarnavusių masalų.
Vibrax 2nr sidabrinis lapelis su juodais taškais ir geltonais apvadais aplink taškus - pasiteisinęs ir ne tik drumstam vandeny, bet ir skaidriam kaip ašara, nors tada reiktų pagal daugelį naudot tamsesnius ar ryškesnius masalus, jis man per viena žvejyba yra padovanojęs 16 upėtakiukų, o su kibimais išvis skaičius siekia 24, nors buvo saulėta ir upė skaidri skaidri.
Mepps 1nr dvi sukriukės, viena sidabrine su juoda uodegėle, kita matinė juoda su juoda uodegėle.
Na o jau apie black fury nekalbėsiu, širdim jaučiu, daugelio upėtakininkų pirmas masalas arsenale jų, nors man asmeniškai tikrai ne pirmoje vietoje
Voblerių arsenale - vienas....

aišku juokas per ašaras, bet kolkas tiek, nepamenu firmos tik žinau kad 2cm ilgio gal net 1,5.. lėtai skęstantis ir spalvinimas kaip vaivorykštinio upėtakio panašus. Pasiteisinęs, bet lb jau sunku jį lyg šiol buvo užmest su mano turimais lydekiniais įrankiais, nes valas jaučiu daugiau svėrė negu jis
Artimiausi planai kaip jau čia pasiskaičiu tai įsigyt bent keletą su upėtakio imitacija ir kūjagalvio, nes supratau jums vyrai geriausia jie "eina į trasą" upėtakių žūklėje.