Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #174860   expas
 25 Vas 2010 18:57
To blight,

As ir parasiau kad tiksliai nepamenu. Aciu uz patikslinima :)
As tik pasakau, kad yra galimybe nemoket. As neliepiu taip daryti ir neagetuoju. Beje cia neslaptas reikalas. Pagooglinkite ir pamatysit, kiek daug info apie tai yra :) Tad cia jokia paslaptis :) Net patys pardavejai tokiu budu siuncia (neprasant), o jei paprasai, tai su malonumu padeda :)

Beje prasau nepletoti temos "Moketi mokecius ar ne". Neapkraukim sios skilties tokiom zinutem :)
 #175744   Airis
 02 Kov 2010 12:24
gal kas susiduret--
kai registravaus paypal ismete uzrasa, kad reikia aktyvuoti savo adresa, tipo atsiusti kokia saskaita, kad matytusi vardas, pavarde ir adresas.nusiunciau dvi saskaitas jiems, bet jokio atsakymo negaunu.kaip ten viskas vyksta? liko paskutine kliutis , daugiau viska susitvarkiau
 #175763   mcdee
 02 Kov 2010 13:25
Anksciau tokiu dalyku nebuvo, bet gal dabar diegia kokia tai saugesne sistema ir pradejo reikalaut duomenu . Ka tik buvau prisijunges prie saviskio account, tai paprase patvirtint tel.nr, nors tik praeita savaite ivedziau nauja kortele ir dariau pirkima. O kiek pastebejau, paypal'as neskuba, t.y. pinigu grazinimas trunka iki 3sav. ir panasiai. Siulyciau palaukt ir gal gausi i pasta patvirtinima, o jei ne tiesiai laiskiuka i help'o linija.
 #175840   Airis
 02 Kov 2010 17:16
mcdee rašė:Anksciau tokiu dalyku nebuvo, .......
tai kaip tik registracija buvau pradejes dar 2007 metais, dabar sugalvojau pabaigti :oops:
ten turetu zmogus sedeti ir tikrinti adresus :superšokas daug darbo
 #175888   expas
 02 Kov 2010 19:50
Šiaip pirmą kartą girdžiu, kad reikia nusiųsti kažkokią sąskaitą. Kiek žinau reikia patvirtinti, kad esi patikimas pirkėjas ar pardavėjas "Verified". Jei apie tą patį kalbam, tai tiesiog pačiame paypal.com nuėjus paspaudi ant šio žodžio. tada next.... Ir paypal sistema iš tavęs nuskaičiuoja 1.5eur. Bet vėliau jie gražins
 #176061   Edmis
 03 Kov 2010 18:08
expas rašė:Šiaip pirmą kartą girdžiu, kad reikia nusiųsti kažkokią sąskaitą. Kiek žinau reikia patvirtinti, kad esi patikimas pirkėjas ar pardavėjas "Verified". Jei apie tą patį kalbam, tai tiesiog pačiame paypal.com nuėjus paspaudi ant šio žodžio. tada next.... Ir paypal sistema iš tavęs nuskaičiuoja 1.5eur. Bet vėliau jie gražins
O tai jie grazino man tuos 1,50 euro i paypal saskaita.Kaip man juos i savo saskaita Lt banke,is kurios nuskaiciuoti buvo, persivesti???? Gerai nesuprantu angliskai,bet ten kazka raso,kad uz pinigu persivedima i kortele ima 2 eurus.Kaip yra is tikruju?Mokamas,ar ne pervedimas i savo saskaita?
 #176275   Skridžas
 04 Kov 2010 18:36
Pas mane neatėjio suntinis aš 2 kartsu paradėvujui parašiaau tas atrašė kad išsius kitaa ,ir va per šendien diena aš gaavaau lapeli i pašta,nuėjes i pašta atsyėmiau savio pirkini,ir nedelsiant parašiau pardavėjui kad jau gavau,jis atrašė mad išsiuntė ir man reikės už tai susimokėti :e:e
 #176301   orangitto
 04 Kov 2010 20:28
:))) cia ebay? :lol: idomu kaip jis isreikalaus tave sumoket cia manau jo kalte yra kad pats taip padare jei laimejai aukciona ir sumokejai niekas neprivers taves daugiau uz nieka moket nors ir 10 kart isiustu :D
man tokia situacija buvo:
nusipirkau pleveles ant telefo ekranui, laikas i pabaiga jau eina parase kad feedback palikciau sakau nera tavo siuntinio, sakau grazini pinigus arba i paypala rasau, tai isiunte 2 kart ir abu gavau :)
 #176305   Skridžas
 04 Kov 2010 20:47
Pardavėjas pasielgė sąžiningai ir išsiuntė man antra karta mano užsakytas prekes( nors aš jam negrasinau ,o mandagiai paskiau kad negavau ),tad manau ir aš turėčiau pasielgti sąžiningai ir gavės prekes suvesti su pardavėju galus..

Veiksmas vyksta Ebay :grin: Siuntinys atėjo per 14 deniu darbo o viso gavosi 22...

Kažkas atsitiko su paštu nes iš UK niekada taip ilgai neidavo max 2 savaites :)

Na o užsakytos prekės nesensta ir gan paklausius dalykas pas mane tad dvigubai daugiau man nepakenks :ruko
 #176307   Wytux
 04 Kov 2010 21:00
Manau Skridzai laisvai gali tartis del nuolaidos, ir dideles - sakyciau puse per puse sitas reikalas, nes tu ir NEPRIVALAI pirkt. 50% butu abiems puses priimtinas (ir manau teisingas) sprendimas :)
 #176327   Edmis
 04 Kov 2010 21:45
Man vat nutiko kaip.Negavau prekes uz kelis svarus is eBay pardavejo.Pardavejui parasiau,jog prekes nera jau menuo po pirkimo.Jis atrase,kad dar palaukciau biski,jei neateis,tai garantuoja pinigu grazinima.Nu palaukiau dar savaitele ir nesulaukes paypalyje tame dispute parasiau.Pardavejas vakar atraso,kad grazina man pinigus.Bet saskaitoje pinigu nematau,ar dar nepervede,ar tik apsimeta,kad perves.Kaip toliau elgtis?
 #176335   Skridžas
 04 Kov 2010 22:08
Jeigu butu parvedes iš paipal butum gaves atsakimaa kad gavai pinigu gražinima (man atėjo i elektronini pašta pranešimas )

Na o manio pirkinio vertė 14,95 svaro + transportas :roll:

yra kur pataupyti ane?

Girdėjau kažkada toki posaki...Senai kai buvau dar vaikas..Bet gilai istrigo man jis..

"Vogti galimima tik iš kolūko bet tik ne iš žmogaus"...Matit todėl kad tuo metu žmonės biedni budavaio o kolūkis turtingas...Tad aš irgi bučiau už tai kad geriau sutaupičiau biški ant mokesčiu mokamu valstybei ( kuroje ir taip daug grešnu) negu apgausiu,apvogsiu žmogu :)
 #176339   Wytux
 04 Kov 2010 22:31
Siaip vogti isviso negalima ... o tu zmogaus neapgaudinejai- sakei taip, kaip yra, bet ir neprivalai is jo nupirkti jei tau nereikia antros siuntos ... bet cia mano nuomone ..
 #176377   Skridžas
 05 Kov 2010 10:02
Reputacyja manio bus švari,kai tik gausiu antra siunta susitarsiu su pardavėjiu dėl apmokėjimo :)

Tiesa viena karta buvio tayip kad aš negavau,tada pardavėjias išsiuntė pakartotinai ir gavau per savaite -liežvis Na o šy karta tiesog per anksti pradėjau panikuoti reikėjio palaukti ligai 4 savaites o aš jau po 3 supanikavau :)
 #176551   expas
 05 Kov 2010 18:02
Edmis rašė: O tai jie grazino man tuos 1,50 euro i paypal saskaita.Kaip man juos i savo saskaita Lt banke,is kurios nuskaiciuoti buvo, persivesti???? Gerai nesuprantu angliskai,bet ten kazka raso,kad uz pinigu persivedima i kortele ima 2 eurus.Kaip yra is tikruju?Mokamas,ar ne pervedimas i savo saskaita?
o cia info kiek lt paypal nuskaiciuos jums uz pinigu isgrynima:
Monthly Sales Price Per Transaction
€0.00 EUR - €2,500.00 EUR-----------------------------3.4% + €0.35 EUR
€2,500.01 EUR - €10,000.00 EUR-----------------------2.9% + €0.35 EUR
€10,000.01 EUR - €50,000.00 EUR----------------------2.7% + €0.35 EUR
€50,000.01 EUR - €100,000.00 EUR---------------------2.4% + €0.35 EUR
> €100,000.00 EUR--------------------------------------1.9% + €0.35 EUR
Edmis rašė:Man vat nutiko kaip.Negavau prekes uz kelis svarus is eBay pardavejo.Pardavejui parasiau,jog prekes nera jau menuo po pirkimo.Jis atrase,kad dar palaukciau biski,jei neateis,tai garantuoja pinigu grazinima.Nu palaukiau dar savaitele ir nesulaukes paypalyje tame dispute parasiau.Pardavejas vakar atraso,kad grazina man pinigus.Bet saskaitoje pinigu nematau,ar dar nepervede,ar tik apsimeta,kad perves.Kaip toliau elgtis?
O tai negavai jokios zinutes i elektronini pasta, kad tau pinigai grazinami? jei ne, tai tave mulkina :)
 #176670   henyte
 05 Kov 2010 20:40
Is paypal'o iskart laiskas ateina kai pinigai grazinami-refunded,siaip jau pirkdamas ebay'jui,stengiuos pirkt is gera reputacija turincio pardavejo,t.y.,kad turetu nemaziau 1000 pardavimu ir geru atsiliepimu butu nemaziau 99%...
Su pasto striginejimais jau daug bedos per pakutini pusmeti,ypac su siuntiniais is HonkKongo...
Is vieno negavau prekiu,tai grazino pinigus,tik pervede pinigus,gavau siuntini,paprase vel pervest pinigus,pervedziau,nuo keliu $ turtingesnis neliksi.
Kitas siuntinys is DealExtreme per 2 menesius nepasirode,parasiau i support'a,tai ten dar pora savaiciu guma tempe,bet vistik nauja siuntini issiunte,o ant kitos dienos gavau saukima i pasta...2,5 menesio iki manes keliavo.Pasielgiau saziningai pas juos forume paklausiau ka daryt,jie mane pasveikino "islosus nemokama siuntinuka"...
 #177545   Skridžas
 10 Kov 2010 12:25
Kagi gavau antra sunta karmuškiu,antroje siuntoje žmogus net magaryčiu idėjo viršaus 4,ir siuntė greituoju paštu 7 svarai jam kainavo..Na o aš savo ruoštu pasakau kad atsiustu invoisa ir labai neskriaustu pinigais,padarė gera kaina ir tuojau pat apmokėjau,žmogus turbūt nesitikėjo jau atgauti finigu :lol:
 #178451   Vaidis
 15 Kov 2010 23:04
Prašymas E-shopininkamas :lol: , jeigu kur užtiksit tokių kaip Rapala, Y-ozuri, Lucky Craft ir pan. geromis kainomis, tai duokit žinot, skoloj neliksiu :beer'2
 #178718   Skumbrotas
 17 Kov 2010 09:51
saturnas rašė:Nu bus matyt kaip ten bus su prekem , o labiausiai domina nauju prekiu kainu :ruko :v-ar
Prekės gal ir bus cabelasinės, o kainos bus lietuviškos, nes kitaip navaro nesigaus :-D
 #178725   henyte
 17 Kov 2010 10:00
Manau , kad toks gigantas kaip Cabelas turetu atstovui tam tikra procenta "atsegt" , bet neleist kainu uzsikelt . Kokia bus partneryste turiu siokia tokia nuomone , bet kol kas pasilaikysiu ja sau , kad nieko neizeist ... Siaip tokia naujiena skamba maloniai...
 #186401   piatras
 12 Bal 2010 22:59
mcdee rašė:Gal kas bande sita lenku e-shopa: http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en/page.php?id=44 ? Siuntimas i LT nera brangus, prekiu pasirinkimas nemazas, dar nespejau kainu palygint...
Taip, pirkau rudenį reikiamų spalvų zamų, o užpernai dragono kotą. Kainos..? Būna lenkuose ir labiau fantastinių, šitam dar pusė bėdos. Siuntimas galėtų būt ir pigesnis :roll: (dvidalis kotas iš plato - 84Lt, iš F-M - 72Lt. Atstumai tai neadekvatūs vienok). Irgi toks petras (Piotr) targavoja tame F-Marte.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 46
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė