Tai kad ir asvejoj jau nemazas kolukis susirenka.Sekmadieni jei iseis leksiu ant Baluoso.

Dar kaip, bet daugiau kituose "vandenyse":Agis rašė:Pasirodo Scorpas dar žvejoja![]()
O aš maniau, jog jau pradingo iš virtualaus pasaulio
o sios temos nuo pradziu nenorim paskaityt ? ten viskas aprasyta.... paskutiniai pakeitimai: kabliukai 6 vnt kas 50 cm ..simba rašė:sweiki,noreciau pabandyt stinta ezere pagaut
gal kas papasakotumet kokiu kabliuku,valo masalu ir pan.reikia norint pradet zwejot?
![]()
Nuo šių metų labai madinga ir tikrai rezultatyvu vietoj kabliukų rišti mažas fosforines avižėles.Gedasas rašė:o sios temos nuo pradziu nenorim paskaityt ? ten viskas aprasyta.... paskutiniai pakeitimai: kabliukai 6 vnt kas 50 cm ..simba rašė:sweiki,noreciau pabandyt stinta ezere pagaut
gal kas papasakotumet kokiu kabliuku,valo masalu ir pan.reikia norint pradet zwejot?
![]()
Scorpas rašė:Nuo šių metų labai madinga ir tikrai rezultatyvu vietoj kabliukų rišti mažas fosforines avižėles.![]()
nemetyk pinigu be reikalosimba rašė:dekui,reiks savaitgali bandyt,jei rasiu kur
Buvau ir aš tokios nuomonės, kol nepabandžiau mažų fosforinių avižėlių.Gedasas rašė:nemetyk pinigu be reikalosimba rašė:dekui,reiks savaitgali bandyt,jei rasiu kurvaiksto teorijos kad kimba ant fosforo, bet kiek nebandziau, tai visiskai skirtumo nera, kai nekimba, esme surast per gyli ta stinta, kuri est nori, o jei nenori, tai nors dzikais uzmetyk
man pasiteisino gamakatsu kabliukai 14 nr. ten tokei kur kilputes i smaigali biski lenktos.... nors cia is esmes pripratimo reikalas, svarbiausia naudot 12-14 nr ilgesnio kotelio itin astrius kabliukus, ir vietoj fosforo zyyyymiai efektingiau turet po ranka echalota
atsakimas konkretus...Pulsaras rašė:Atsakymai į klausimus:
1. Buvo;
2. *prastai*;
3. *prastas*
Aisku labai gaila, kad chia tokie "komentatoriai"egiduks rašė:atsakimas konkretus...Pulsaras rašė:Atsakymai į klausimus:
2. *prastai*;
3. *prastas*
Cia Asvejios ar Baluoso ezere?Dusia rašė:Vakar pirma karta siam sezone buvau nulekes stinteliu,ledas neblogas tik sniego ir vandens ant ledo nemazai.Atvaziavau i vieta apie 10val. ir zvejojau iki 15val. Kibo visa diena be perstojo,nebuvo laiko nei uzkast,nei nusimy...gaudziau viena meskerele su 3 kabliukais.Per diena sugebejau istraukt tik 154 vnt.tik labai jau smulkios,is 10 kibimu siaip ne taip, viena pavykdavo pakirst .Bet zvejyba tai buvo
vadinasi ant kliovo pataikei ..Dusia rašė:Per diena sugebejau istraukt tik 154 vnt.tik labai jau smulkios,is 10 kibimu siaip ne taip, viena pavykdavo pakirst .Bet zvejyba tai buvo