Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, apranga, muselių rišimas, medžiagos
 #172811   KETURKENSEN
 15 Vas 2010 22:00
Ši šeštadienio popietė buvo įpatinga. Pirmą kartą rišome lašišines muses. Gal ne visai teisingai išsireiškiau sakydamas rišome, nes rišančių buvo kaip niekad mažai. Pagrinde žiūrintys. Kogero temos pavadinimas nuvijo šalin mintis pasiimti medžiagas, bet esu tikras, kad kitą sykį bus drąsiau, nes nebūtinai lašišinės muselės turi būti sudėtingos.
va kas parašyta. Jei taip sunku perskaityti, prašau citatą :ks>
 #172897   Deividas
 16 Vas 2010 19:37
su vabalu esu ne karta gaudes ir pagaves bet ne su savo ristu. kur gaudydavau tai jie be koju buvo,paziurejau flyfishing.lt straipsni kaip rist vabala ir su kojom padariau. ateis laikas pameginsim :)
 #174914   HIPIS
 25 Vas 2010 21:15
6lt. normalu..as bent tiek imu uz savo versija, visvien, nors risu as ju nemazai ir esu igudes, bet 15 min. vienam, tvarkingai padaryt reik...tai nelabai ir isiplesi, pavargsta rankos ir akys, ypac risant desimtimis.
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Cia vidutinio dydzio ant 8nr. kablio
Beje cia ne fooom o medziaga daugiau panasumu turinti i neoprena ar poreta guma. Ji geresne uz fom del tvirtumo elastingumo ir pludrumo.
 #174917   matamode
 25 Vas 2010 21:23
HIPIS rašė:6lt. normalu..as bent tiek imu uz savo versija, visvien, nors risu as ju nemazai ir esu igudes, bet 15 min. vienam, tvarkingai padaryt reik...tai nelabai ir isiplesi, pavargsta rankos ir akys, ypac risant desimtimis.
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Cia vidutinio dydzio ant 8nr. kablio
Beje cia ne fooom o medziaga daugiau panasumu turinti i neoprena ar poreta guma. Ji geresne uz fom del tvirtumo elastingumo ir pludrumo.
maciau tavo sedevrus :grin: , :gutgut ,o nuo ko ta medziaga nulupai :?:
 #174944   HIPIS
 25 Vas 2010 22:05
A hren zino kam ji...Senuku bazei Siauliuos uzejau kaskada, prie visokio slamsto ukisko, vaikisko gulejo, as tik palieciau ir iskart supratau rades lobi ;-var-var. . As visose pardese vaikstau ciupineju viska..turedamas omeni viena minti,museliu risima :lol: I maksima manes greit nebeileis :lol:,as ten zaislus pesioju, silikono pleveles, nimfu nugarelems, darbinese pirstinese randu :-D O siulu parduotuviu pardavejos jau trijuose miestuose vardu mane saukia :-D
Beje dauguma muselem rist medziagu, metaliniu karoliuku, silikoniniu spalvotu siulu, dabingo ir ttt. galima ras uz simtakart mazesne kaina nei zveju pardei, tik biski pasukt galva reik.
Kaip pvz. metaliniu aukso spalvos karoliuku kaina, lietuvoi gali rast, apie 2-4cnt uz vieneta. Kai lietuviskoi zukles pardei apie 40- 60cnt. uz vien. O metaliniu, dengtu auksu tik 15cnt. :shock: reik tik biski pasukt galva ir visokie Taimenei pofig. ;-)
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 30
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė