Grazei tasike padaryta,bet pati tasike jauciu koki 100 lietuviu kainuoja?

aciu, tai va kad nelabai yra is ko rinktis, man tas dam tai prilipo , nes lengvesnis ir biski rankena trumpesne uz savagear, siaip gan nebloga parduotuvde perkunkiemyje ant jerku ir maciau sebiles, lucky craftu jerku yra dar as ten ziurejau WFT jerkini taip jis man patiko bet 2 daliu...o tas ron tompsonas tikrai neblogas vienintelis 6 pedu kur gramatura didesne...ir kaina 140 lt gaunasi (nes akcija dabar ten 30 procentu) o ar labai nepatogu su ilgesniu gaudyt? mano ugis 196 tai gal ir ilgesni 198 galima butu imt?orangitto rašė:as pirkau savage gear butch, bet ziurejau ir dam, uz panasia kaina dar yra salmo ir ron thompson gali ir situs apziuret. Man tie dam calyber, bent mazo uzmetimo tai nei sis nei tas akcija ju, o dzerka tai manau tik prie vandens iseitu isbandyt nes nelabai ka ten palankstysi parduotuvej
Nelabai ka ten daryt buvo- sukishti vamzdzhius.henyte rašė:Grazei tasike padaryta,bet pati tasike jauciu koki 100 lietuviu kainuoja?
orangitto rašė:Mano ugis 176 ir pirkau 198cm nemanau kad bus koks diskomfortas nebent jei isibridus metyt bet to neketinu darytRon thompsona as kita kastingini nusipirkau iki 27 gr uzmetimo nes man patiko jis kaip dirba, o dzerkinio tas laikiklis rites kaskoks nelabai
Savage, ron thompson ir dam calyber labai jau panasus tie blankai
pena parduoda kaskas skelbimuose cia paziurek. Na as ne Vilniuj pirkau tai nieko negaliu pasakyt apie ta parduotuve tik girdejau kad jie dzerkinimo prekem garseja
Korpusas pilnai plastikinis, intensyviau panaudojus išklers per sezoną- ne pats geriausias variantas net ir pradedančiamDrum rašė:...gera ritukė pradedančiajam...
kogero, kad nenusiviltum Jerkavimu- bandyk aukoti didesne suma, gal bandyk internetu siustis. Bus liudna, jeigu sh nusipirksi- nebus malonumo zhvejybui, jeigu teks pastoviai rite rupintis...Drum rašė:Tai ką tada patartumėt už panašią kainą ?
Šitas pas rusus irgi "v počiote"cesius rašė:...Svarbu kad nebutu kaip tas...
Pavadelis- kieta viela? prikabinimas prie jerko- skrutke? tai, gal shvelniau tampyt reikia. Ar gal tankiau- kol dar nebaige Jerkas pusukio- tipteleti vel... chia kazhkur 3 timpt/1 seccesius rašė:atsosas ne dzerkas, katik nebandziau su juo daryt, ir uodega ir vidurini kaba tiuningavau , vistiek nein pravodkes padaryt be zahliosto
Pataikei ant nekondicinio, man jis dirba normalei, kaskiek Slideri primena, metos i sonus gan grazei.. ir lydekos i ji nespjauna..cesius rašė:Svarbu kad nebutu kaip tas http://daiwa-cormoran.info/co/en/produc ... -model.htm , nesu baisesnio darbo mates, aise su vivingra geresnius gamina![]()
dzerkai sunkus, beinercine sulauzysi greit.ansanas rašė:As cia nelabai radau.o koks privalumas multiko rites pries paprasta?
2007 metų pavasarį rašiauansanas rašė:As cia nelabai radau.o koks privalumas multiko rites pries paprasta?