Shimano rites, pagal mano poziuri, prasideda nuo Sradiko ir i virsu..ir laiko jos

nei man nei mano zukles ,,sugerovams,,

dar neteko nusivil jomis,... ir nebuvo dar problemu del gamintojo kaltes, apie kreivas rankas ir neprieziura neklabu.. Daug metu be ipatingu oziu jos tarnauja..tik reik zinot ko nori ir ko tikies is rites. Tada ir renkies dydi perdavima(galia) ir visus kitus parametrus.
Is principo daugumos klaida, isirinkimas ne to modelio, arba per mazos rites vidutiniam ir sunkesniam spiningui.
Beto dauguma nepaiso ar nezino raidiniu Shimano koduociu o jos ir nusako kokiam zukles budui anas modelio varijantas daugiausia tiks...
Pvz: Stradik C3000- C3000S .. visiskai nereiskia, kad ji ir yra 3000 dydzio

ji tokia pat kaip 2000 tik bugnas seklus ir didelis+rotorius didesnis.. ir sis modelis pagal prigimti daugiau tiks Macui nei spiningui.. o rite su uzrasu 2000PGS tikrai bus gerokai galingesne uz paprasta 2000FB ir beje tai pasireis neyprastu simanams perdavimu 4.3.. yra ir daugiau niuansu.
C2000HGS
00 Mountain stream minnowing specia
High gear & long handle
C2500HGS Light rig & middle range Trout special
X-SHIP& compact Mg rotor
C3000SDH EGING(Squid) special
Two set drag of PE line correspondences
4000XG
Extra hi-gear tune
First XG (extra high gear) embarkation specification .. ir ttttt..
Beto gan svarbu kokiai rinkai buvo skirtas konkretus modelis... Stradikas FI visiskai ne tas pats kas Stradikas FB o tiksliau jas jungia tik pavadinimas ir korpuso panasus dizainas.
Zodziu rite reik moket issirinkt pagal poreikius ir kisene, ir nera ko kaltint pacio brando uz savo klaidas.
Simanai geros rites