Kad jis jau lb nuvalkiotas zveju ir brakonieriu, netoli gyvenu to tvenkinio, bet zvejybai praktiskai niekad nesirenku sio prudo, gal vasara dar imanoma koki lyna viena kita pagaut, bet su rimtesniais eseriais ar lydekom ten skurdziai, virš kylo lydi ikalt tai jau sakyciau gana neblogas pasiekimasobsidian rašė:Dabar paziurejau googlei ta tulnikiu tvenkini ir atsimeniau kad esu gaudes. bet jau senai. pora kart nuo kranto tai viena kilogramine zolese pajeme ir fsjo. Po to dar su valtim uvau bet tai zveju tiek privare 5 valtis ir nieks nieko nepagavo. kaip ten kitiem laimikiai? pasigirkit ar ner kuom girtis?
nu vis sis tasmaskatuoklis rašė:Siandien Tulnikiu tvk. kibo labai prastai, vos vienas normalesnis eserys, neskaitant degtukiniu, plius ant eseriuko dar lydekele pagavau ~0,8-0,9kg
Bobi,juk respublikinis ten galioja,ar kokio atskiro reikia?bobis rašė:Žvejų mačiau nemažai. Gal kimba, neturėjau laiko sustoti...
Nepamiršk leidimo įsigyti , jei žadi atvykt į svečius
BUvau praita savaitgali sestadienio vakare 3 lynukai, vienas vos didesnis uz sprindy, ir eseriuku ant mikriuko ~30, sekmadieni ryte vienas karosas ~300g. ir eseriuku ant mikriko 26 vnt.nightblade rašė:jau pagaunat ka nors viliotes tvenkinyje ?
Kurioj vietoj gaudej viliotej ir ant ko?logotipas9 rašė:Buvau pries 2ar 3savaite Viliotej. 2karsiai po 800g ant donkiu.. Tada tulnikiuose lydeky bandziau bet gaudziau su skrituliais.. tik neturejau zibsiuko kuris kaip tycia nusisuko nuo manes .. ir inkaro neturejau tad tik pries pabaiga 2kojeles ir per puse wal aisku niekas skirtuliu nepagriauze.. Nevidancko parkas-Karosai ema neblogai labaaii daug atsilupo prie krato gal kalbiukai kalti. Seip kelis istraukti pavykotiek naujienu kolkas..
cia dienai ar parai?logotipas9 rašė:nevidanckas-vienas zmogus 20litu.