Realiai tikrai nežinau (atsakys rimčiau kas susidūrė), bet man keista kodėl užstrigo pačiam Vilniaus muitinė, juk muitinių ir muitinės tarpininkų daug kur yra (Kaunas, Panevezys, Šiauliai ir t.t...) Vilnius čia nepričiom man rodos 

Tai šis variantas nutinka kada siuntiesi per FEDEX ar UPS ir nenori vienai iš šių vilniaus šūdkontorių palikt už "išmuitinimą" nuo 62 iki 172 LTL gražaus pinigėlioansanas rašė:Na jei i kauna atsiustu tai problemos nebutu,bet kiek teko skaitinet tai dauguma raso kad i aerouosta ar i stoty kazkur turejo pedint issimuitint,kiek supratau tai visi ten pat eina kazkur vln..
Taip. Iš JP daugiausia siunčia EMSu (labai draugiška kontoramcdee rašė:USPS, tipo amerikonu valstybinis pastas, o Piatro minetos yra privacios siuntu firmos.
henyte rašė:Nepastebejau ir as,kad Rusijoj kas pigiau butu,tik pavydas ima,kad jie turi tokiu firmu kaip "Banax" atstovu,o pas mus kazkaip ju vis neatsiranda,na o jeigu lygint kur pigiausia,tai mano nuomone US,tik kad musiskiai,neduoda normaliai parsisiut,muitinei mokek,kad perki,pastui damokek,kad tipo muitinei tavo siuntini pristate ir t.t.
Pries 4 menesius pats siunciau butent ultegra 1000s is to pacio sayaka603 atejo lygiai po 6 dienumcdee rašė:Gavau savaites pradzioj uzsakyta rite is japonu pardavejo ebejuj zinomo kaip sayaka603. Deja atsiunte ne ta, t.y. vietoj uzsakytos 1000s gavau 2000s. I emailus nebeatsako. Teko palikt neigiama feedback'a. Deja kiek supratau is kitu feedback'u tai ne pirmas kartas jam, kada atsiuncia ne ta rite arba ne tos spalvos voblerius. Taip kad ateiti pirkdami is jo turekit tai omeny, kad po to nereiktu gailetis.
Siaip rituke gera, ir ji savo vieta ras pas mane.
Man parejo irgi be mokesciu (nes verte nurodyta 20$ ant siuntos) ir parejo per 5 dienas (EMS dirba gerai), deja jis atsiunte ne ta rite kuria nupirkau. As nerasiau, kad ji fuflo, tik vietoj 1000S turiu dabar 2000S, kokybe...made in Japan, bet viskas pasirodys pavasari darbe. Kita kart issikaityk ka parasiau, beje paskaityk jo feedback'a ir pamatysi, kad tai ne pirmas kartas jam!krioklis rašė:... jokio muito mokescio. siaip jis rimtas pardavejas ten neturetu fuflo stumdyti itariu pats busi kanors prigrybaves uzsakant
Bent jau rankose ji tikrai smagi, pagal svori +30g nuo 1000S skiriasi, ir +20-30m daugiau valo telpa ant bugnelio, nieko baisaus. Pritaikysiu pagal paskirtivital(vilnius) rašė:mcdee
nepergivenk
2000S irgi gera rite
obsidian rašė:Gal kas gali parekomenduot koki saita is kur butu galima atsisiust geru ul kotu?
To vital įdėto puslapio kairėj pusėj, po REGISTRACIJA yra mažulytis valiutos keitimo langelisobsidian rašė:...Nepagaunu as su tom japonu valiutom...
Ot velnias nepastebejau. Nu dekui XrapaiXrapas rašė:To vital įdėto puslapio kairėj pusėj, po REGISTRACIJA yra mažulytis valiutos keitimo langelisobsidian rašė:...Nepagaunu as su tom japonu valiutom...
Neturiu nieko prieš šią kontorą, bet man savaitę trynė makaronus kol pranešė kad "net na sklade", o platas srazu pareiškė "nuimta nuo gamybos", o kainos beveik nesisiskiria. Brangių "evergrynų" visur zavalisvital(vilnius) rašė:pvzd.
http://www.sakurafishing.com/index.php?categoryID=86
kainos jau su pistatimu in LT
kalbeti galima russishkai