Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #156959   giedriuzzz
 02 Gru 2009 10:06
Sveikas. Na nusoje vanduo pakiles, bet mepasakyciau, kad jau labai. Skaidrumas vidutinis.
vakar buvom zvejoti tai kuojeliu pasigavom truputi, o draugelis ant gyvos paeme pora lydziu, vienas 1,7kg, kitas 0,9kg. dar pora kibimu atleido.
Ir visa tai vienoje ilankeleje
 #157070   Saugirdas
 02 Gru 2009 20:16
Nemunėlis slūgsta po truputį. Vandau nlbj skaidrus, bet žvejot galima. Kaimynas pirmadienį apie 1kg lydį ant gumos paemė.
 #157528   giedriuzzz
 04 Gru 2009 13:54
Na buvau truputeli pametis su spiningeliu netoli namu. Aplankiua viena ruozeli kuriame jau senokai nezvejojau, bet likau nusivyles :fuu: per keleta metu gana daug pasikeite, apzele labai, ilankeles kazkur dinge, nors ir patvine gylio mazoka :( Vienoje duodikeje turejau grybstelejima, bet nepakirtau.
Siaip jau po truputeli upe atslugsta, vanduo jau stipriai nuskaidrejas, galima sakyti visiskai skaidrus.
Sutikau keleta zveju ant gyvos, bet ir jie buvo tusti. Na savaitgali reiks kazkur kitur nulekt. Gal i koki tvenkini :roll:
 #157683   Marazas
 05 Gru 2009 23:02
Niu va, siandien meciau issuki Nemunelio lydekoms :grin:
aplankem keleta neblogu vietikiu, bet rezultatas neispudingas, is 3 kibimu - 1 realizuotas, 900 gr.
Vanduo jau pakrites, nors ne vasaros lygis. Vanduo nera labai skaidrus, bet zvejoti galima.
Lydekos aktyviausios buvo pirmoje dienos puseje,visi kibimai buvo iki pietu, ir siaip gan neblogai aplinkui lydziokai mailiu pravaikydavo, vienas net issoko vandens prie pat manes :grin:
O siaip oras puikus :gutgut
Ir dar, sutikau 2 moteriskes bemeskeriojancias :shock: :gėlė :gutgut :grin: , pasisnekejom kaip kas kimba, tai jos apie zvejyba ne ka prasciau ismano nei seni patyre diedai
 #157685   Edosius
 05 Gru 2009 23:35
Kur buvai ir kodėl aš moteriškių nesutikau :mėlynvarla Vandens lygis - aukštas, iki vasaros minimum metru perdaug. Sugalvojau išlėkt tik 10:30, valandikę dar žyvsus gaudėm, tad lydekaut pradėjom per peitus (aš su seneliu). Man trys kibiai, parsivilkau kilinį, sekantys atleido, nors vienas buvo neblogas, seneliui keturi kibiai, vieną išsyvyniojo mažesnį... Galim ir vienu sakiniu - vandens daug, žvejų dar daugiau, kibimų mažai a moteriškų visai nematem :mėlynvarla
 #157701   senelis
 06 Gru 2009 09:43
Vakar buvau Musoje,siaip paziureti,kaip Musa atrodo :roll: Ir buvau maloniai nustebintas,kad kimba visai grazios kuojos.Ir strepeciai.Na gal tiksliau strepeciukai. Bet veiksmas vyksta,upe "gyva" ir tai svarbiausia ;-)
 #157719   Marazas
 06 Gru 2009 15:16
Na viena moteriske sutikau Puciakalnes platumoj, o kita siek tiek auksciau , prie Sandariskiu azuolo , nors tas azuolas telikes tik malkoms... :(
o jus kurioje vietoje zvejojote ?
 #157725   gelmės
 06 Gru 2009 16:10
Bandau už sensli atasakyt.
Jis tikriausia gaudė feederiu. Jam baisiai patinka i jis moka juo naudotis.
Gaudė, prie vandens susilaikymo.
Gylis apie 2-3 metrus, jei ne giliau.
 #157728   Saugirdas
 06 Gru 2009 16:40
Nemunėlyje vegelių yra! :!:
Pamenu, kažkuriais metais vienas brakuška gyrės kad pačiam Kazliškio centre 6vėgeles tinklu pagavo! Na ten gylis vienoje vietoje iki 6m. Tad vegelių pagaut manau kad galima.
Šiandien dar kartą uždariau spiningo sezoną. 2h žvejybos 0 sveikų.
 #157729   giedriuzzz
 06 Gru 2009 16:53
Siaip pries kokius gerus 15 metu tevo pazystamas, Levens upeje prie maluno uztvankos ziema pagaudavo vegeliu nuo ledo. Aisku gaudydavo pries nersta kazkur apie kaledas (kazin pries tiek laiko buvo toks draudimas ar ne?). Kadangi jis gyveno salia upes, tai statydavo sakotines, na vienzodziu biski brakusa buvo '''bum jei tiketi tevo pasakojimu tai pagaudavo ir kilograminiu :roll:
Galvoju reikia pamegint man kokia diena nulekt. Tik vat kompanijos nerandu :roll:
 #157759   karsiukas
 06 Gru 2009 20:16
buvom mes sestadieni puciakalnej pamegint vegeliu 5 kotai sedejom iki puse 11 nei kibimo vegeles, duobeje zole nesa o ant sroves liuks nieko nenesa bet naudos jokios tik viena ziobri ikirtau toks jau atsipenejes :lol:
 #157772   senelis
 06 Gru 2009 22:05
gelmes rašė:Bandau už sensli atasakyt.
Jis tikriausia gaudė feederiu. Jam baisiai patinka i jis moka juo naudotis.
Gaudė, prie vandens susilaikymo.
Gylis apie 2-3 metrus, jei ne giliau.
Na kaip pirstu i aki :) Gaudziau netoli Zilpamusio duobeleje ~3-3,5m gylyje.Ant dzikeliu. Kibimai tai visai ne kaip ziema - krato fyderio virsunele kaip turi buti :gutgut
 #160418   gelmės
 18 Gru 2009 09:14
Nebus tų rezultatų, nes ne aš gaudžiau. Aš tik info dėl ledo suteikiau.
 #160715   Saugirdas
 20 Gru 2009 00:44
Šiandien netyčia ant Nenunėlio ledo buvau užlipęs, laiko, ir gan gerai. ''plot ''plot ;-var-var.
Mačiau berots Ramaz mašiną "Prie Partizano" Norėjau susitot paplepėt, ale ne su savais važiavau... :neutral:
Ramaz, kaip kibimas??? ;;yel
Rytoj ir aš atidarysiu sezoną... :ruko
 #161004   Zigis
 21 Gru 2009 14:49
Prasedejau savaitgali Musoje, sestadieni maziau, bet didesniu, sekmadieni daugiau, bet smulkesni. Visas veiksmas Tatulos duobeje, uz Salociu duobes visiskai tuscios.
 #162323   Vaidis
 01 Sau 2010 18:30
:gutgut gražūs laimikiai, bet galėjai ir į vieną postą viską sudėt, kam per keturis postus varyt :donknow'
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 38
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė