Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Brakonieriavimas, GA veikla, nacionalinių ir regioninių parkų taisyklės, kritika, idėjos, pasiūlymai

#131686   Vaidis
 28 Lie 2009 06:12
mantas rašė:jau uzketejas elektrikas, y pensija jau laikas :-D
nu matai, kad nenori dar, irklais mojuoja kaip ne pensinyks :twisted:

#131830   Airis
 29 Lie 2009 15:28
Syryt du baibokus pajemem nardancius su sautuvais po musu karjera. Sautuvus aisku nuskandino, kai pamate, kad policijos masina stovi salia ju masinos, bet mes juos greit suradom. skambinom i GA ir isgirdom pasakyma---esat isinuomave karjera ir patys rupinkites apsauga, mes nevaziuosim. va teip! brakonieriavimo pavyzdys pries akis, irankiai ant kranto ir tie gaidziai is ga nevaziuoja :twisted:
Asmenu pavardes uzsirase policija, sautuva ateme, rasysim pareiskima iskels baudziama byla.Vamzdukai pajudejo link subiniu>
GA negeri pareigunai :!:
Paskutinį kartą redagavo 2 Airis. Iš viso redaguota 29 kartus.

#131832   Vegys
 29 Lie 2009 15:37
a jo .... ko čia važiuot ? Juk iš šių brakūšų kyšio nepaimsi, jūs gi rėksit. Ir šiaip prie svetimų gal nepridera kyšius imt .... :roll: Tai dar kart kartoju - kam jiems važiuot ? :evil:

#132300   Daumis
 03 Rgp 2009 09:45
Vakar nakty zvejojom su draugu prie netoli Daugu ezere esancio ezeriuko matem kaip vyrukai state gal 100 palaidiniu. :evil:

#132307   DainiusM
 03 Rgp 2009 10:53
O ka tuo klausimu padarei, be to, kad cia parasei :?: :roll:

#132324   nightblade
 03 Rgp 2009 13:47
Daumis rašė:Vakar nakty zvejojom su draugu prie netoli Daugu ezere esancio ezeriuko matem kaip vyrukai state gal 100 palaidiniu. :evil:
reikejo skambint i policija

#132857   Razbainykas
 06 Rgp 2009 17:38
ROVANOS parduotuvė Kauno Akropolyje neatsako už savo produkciją, broką pardavinėja ir jiem dzin :!:

#133036   barintas
 07 Rgp 2009 21:25
jiem tik rupi tik bapkiu gauti ir viskas

#133125   Dziedas
 09 Rgp 2009 13:16
kodel veidai paslepti? Didvirus turi matyt visi.

#133136   nightblade
 09 Rgp 2009 16:42
Dzedas rašė:kodel veidai paslepti? Didvirus turi matyt visi.
galetu rodyt tu gaidziu rožas :!:

#133197   Agis
 10 Rgp 2009 08:08
Razbainykas rašė:ROVANOS parduotuvė Kauno Akropolyje neatsako už savo produkciją, broką pardavinėja ir jiem dzin :!:
Manau turetai parasyti tikslia info kas kaip ir kodel, nes galima juk galvoti, kad ir konkurentas neigiama info raso :!:

Cia tas pats kad parasyciau "Razbaininkas yra brokonierius smaugia nelegelius laimikius ir jam dzin" ;-)

#133275   Razbainykas
 10 Rgp 2009 15:11
Agis rašė:
Razbainykas rašė:ROVANOS parduotuvė Kauno Akropolyje neatsako už savo produkciją, broką pardavinėja ir jiem dzin :!:
Manau turetai parasyti tikslia info kas kaip ir kodel, nes galima juk galvoti, kad ir konkurentas neigiama info raso :!:

Cia tas pats kad parasyciau "Razbaininkas yra brokonierius smaugia nelegelius laimikius ir jam dzin" ;-)
Tiesiog tingėjau kartotis. Viskas nuo pradžių temoje "Lengvos klasės (5- 10 gr.) spiningas ir mikrodžigai"

#133276   Skumbrotas
 10 Rgp 2009 15:15
Aš tai pagalvojau,kad rovana brokuotus tinklus pardavinėja, jei jau šitoje temoje apie ją rašoma :-D

#133300   hamis
 10 Rgp 2009 17:25
paskutiniu metu zvejoju vien aplink uostadvari. tai zinokit kas nakti darosi kroku lankoj tai siaubakas :-D be sviesu kateriui isvien zuja. itariu ne turistauti plaukia, bet deja niekam neidomu kai apie tai pranesi, gal isvien dirba. na zodziu, bet kiekviena nakti tik sutemsta amuras toks pastoviai tamsus i darba ir dar su medine kazkokia.

#133309   Airis
 10 Rgp 2009 19:08
na aisku ga neturi saliarkos atplaukti, o ir siaip algos mazos--nafik..

#133350   Kuzmičius
 10 Rgp 2009 21:52
na zodziu, bet kiekviena nakti tik sutemsta amuras toks pastoviai tamsus i darba ir dar su medine kazkokia.[/quote]
Jo,jo mums valtyje irgi teko priimti adrenalino doze,gerai ,kad pradėjome mirksėti šviestuvu,tad pakeite plaukimo krypti :shock:
P.S Tik girdėjau.
G.A inpektoriai pagal iškvietima tikrina Kroku lanka,žiur tinklas Petro,liesti negalima,žiur tinklas Jono,irgi liesti negalima,tai užpyks,o štai tinklas neaiškus kieno,tai vot blyn mes likvydavom nelegalu žvejybos yranky,ir laurai visi nuskinti :) :( :shock:

#133369   hamis
 10 Rgp 2009 22:48
man ir sian teko girdeti, kad ten su stogu jis :cool:
man ana karta uzkabino vala, ant samu buvau uzdejes 0.4 ir atleides bugnele, tai visa isvyniavo is rites :-D
siaip pavojingai jis ten raizo, o dar tinklai...

#137557   ansanas
 02 Rgs 2009 19:02
Seip jei pamatot kazkoki pazeidima,bet del kokiu nors priezasciu iskart nepaskambinat i ga veliau galima nueiti i maps.lt ir ant telkinio pazymet velevele su nuoroda,kad daromas pazeidimas.Per 20 dienu jum paskambins is Ga issiklausines kas kur kaip,nes jie privalo reaguot i tas visas nuorodas maps.lt Nors cia as turbut ne naujiena pasakiau..

#137561   ansanas
 02 Rgs 2009 19:09
Buvau viena kart i Ga uzsukes papasakot,kad tinkla buvau plaukiodamas uzkabines ta proga Ga tel nr pasiemiau pasikalbejau.Inspektorius sako jei dar tinkla uztiksi skambink,jei vietoj netoli atvaziuosim,bet galim ir neatvaziuot kurui skiria 200lt.(berods.) neuztenka visada reaguot.Sako ir dabar zinom kur tinklai yra,bet lesu neuztenka,be to popierizmu kontoroj uzsiverte. Tai tokios tokeles.. Blyn baudas rimtesnes padarytu butu uz ka i reidus vazinet.

#137563   cesius
 02 Rgs 2009 19:10
Nebutu, pasidalintu :evil:

#137661   tomas19920529
 02 Rgs 2009 21:40
o tai kam ten skambinti pamatai tinkla susuki ir ant laziuko ir kas tau pasakis kad bloga darba darai ir kame problema nematau as cia jokiu problemu ;-)

#137682   alkanas
 03 Rgs 2009 06:54
na jei tave pamatys ga bevyniojanti ta tinkliuka manau pats bedu turesi, nors ir as esu dares panasiai, radau du tinklus, uzmeciau ant vieno inkara nuplaukiau iki kranto , istraukiau ir supjausciau, paskui ir antra, bet jei butu uztike dar betraukianti manau bedu buciau turejes , zinoma lieka toks variantas- paskambint ga ir pasakyt jog yra tinklas ten ir ten ir jei jie pasako jog nevaziuos, tada ir pjaustai, bet cia vel visokiu variantu gali buti :roll: bet kazka gudraus reiketu sukurti kad galetu kaip nors drasiai tinklus sugadint (esu skaites apie kazkokias zirkles kur net tinklo netraukiant, uzmetus tas zirkles galima atseit sukarpyt ta tinkla, bet nepamenu kur ir man nesuprantama ta sistema buvo kaip pasidaryt, bet visai geras variantas butu) zinoma as ga esu mates per visa savo zukles istorija tik kelis kartus, tai tikimybe jog jie pamatys mane besikankinanti su tinklu labai maza, bet karta gyvenime sako ir pagalys issauna

#137690   Fiskius
 03 Rgs 2009 07:56
alkanas rašė: bet kazka gudraus reiketu sukurti kad galetu kaip nors drasiai tinklus sugadint (esu skaites apie kazkokias zirkles kur net tinklo netraukiant, uzmetus tas zirkles galima atseit sukarpyt ta tinkla, bet nepamenu kur ir man nesuprantama ta sistema buvo kaip pasidaryt, bet visai geras variantas butu)
Bet palikti vandeny supjaustyta tinkla irgi ne pats geriausias varijantas.

#137701   Vaidis
 03 Rgs 2009 08:39
dar siūlyčiau savarankiškai imantis tokių žygdarbių, nepamiršti apie savisaugos priemones, jeigu niekadėjai užpelenguos tave besidarbuojant su jų inventorium, tai galvą guldau, kad kibs į atlapus, ir ne plikom rankom :!:

#138086   diego
 04 Rgs 2009 12:31
siandien museliavau Stalgenuose prie tilto, ir griztant ogi ziuriu brakusa su pludele ir sliekiuku,o salia dirzo maiselis su keliom zuvytem... Trumpa bet grieztoka pastaba daviau ir nufotkinau :evil:
tai bukit geri, kita kart jei uzmatysit toki pileiti ir toki jo automoto, gaudant kirslelius varganus, galit duot snukin :!: nes ispejimas jau jam duotas :evil:
Stai jis - BRAKONIERIUS
Paveikslėlis Paveikslėlis
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 104
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė