Gintas pasake, kad stradico sliekui ate, o DAM pasiule ant sienos kaip relikvija pasikabintSauliusM rašė:cia ne mintis bet idejaXrapas rašė:Gal Gintas turės?SauliusM rašė:...kur tu atsarginiu daliu gaut...ir kaip as pats nedasimasciau...
za odno ir DAM chirurginei intervencijai reiks jam uzvezt...
RYOBI atveju- būgnelyje esantis guolis irgi tinka vedikliui.HIPIS rašė:...ritese kur turi guoli ar guolius rankeneleje jie tinka ir vedikliui...
As solidolas ar molis valo vedikliu vienodai xrenovai. Nuo tirsto tepalo jis stos "miortvai". Tas mazgas turi suktis esant maziausiai apkrovai- tepaliukas tik skystas ir dar toks, kad su vandeniu nesusiplaktu.Airis rašė:truputi paveluotai, bet...
dar nepamirskite, kad su daiwa, buvo zvejota juroje, o surus vanduo is ivores tepala pasalina ziauriai greitai ir tada fyzdec. symetre buvo atviras guolis, tai anas parejo po poros zvejybu. reikia uzdara guoly su "tepimo" tasku, kaip masinose,kad butu kur salidola ivaryt
O Daiwa kataloge raso kad tai Universal rite. Kai uz toki piniga - puiki rite. O kas duos per galva jei ir ant donkes uzsidesi. Beje ant Matcho su 5,3:1 perdavimu nelabai jau patogu butu.Tanius rašė:OMar, tai, kad ant Daiwos crossfire internete raso, kad matchui skirta, ar tai nelabai svarbu?
stradic as irgi matcinis, okam tas rupiOMar rašė:O Daiwa kataloge raso kad tai Universal rite. Kai uz toki piniga - puiki rite. O kas duos per galva jei ir ant donkes uzsidesi. Beje ant Matcho su 5,3:1 perdavimu nelabai jau patogu butu.Tanius rašė:OMar, tai, kad ant Daiwos crossfire internete raso, kad matchui skirta, ar tai nelabai svarbu?
Nu nera stebuklas tas Crossfire. Kokia kaina gi. Bet i ja prikista visko. As kalbu apie 2009 m modeli:Tanius rašė:Nu as kai daug nenusimanau man kyla tokios mintys, kad: Gal nenores draugauti pvz su pintuku del kokiu priezasciu, man nezinomu, arba nebus pritaikyta didesnem apkrovom, nes man matchas asocijuojasi plonas monofilamentas. Tai va...
jo cia trukumas, as apie didziausia su 5,1 perdavimu mislinu. nu bet kad ner pasirinkimo su dideliu perdavimu. arba vel shimano imt ir per du metus uzmust arba tas fujitsu kuris man tiesa sakant nelabai patiko.Xrapas rašė:O kurį SORON? su perdavimu 4.8:1 ar 5.1:1 ?SauliusM rašė:...su perdavimu 6:1 yr pasirodo ne tik shimano bet ir kazkokios naujos fujitsu ritukes...musyt imsiu abu soron nes nekyla geresniu minciu dabar...![]()
arba tas Fujitsu kuris kreivai sukasi ir per puse metu uzmust....SauliusM rašė:jo cia trukumas, as apie didziausia su 5,1 perdavimu mislinu. nu bet kad ner pasirinkimo su dideliu perdavimu. arba vel shimano imt ir per du metus uzmust arba tas fujitsu kuris man tiesa sakant nelabai patiko.Xrapas rašė:O kurį SORON? su perdavimu 4.8:1 ar 5.1:1 ?SauliusM rašė:...su perdavimu 6:1 yr pasirodo ne tik shimano bet ir kazkokios naujos fujitsu ritukes...musyt imsiu abu soron nes nekyla geresniu minciu dabar...![]()