Ant pludines tik kuojos ir eseriokai, na ant spino tai lydekos gerai imamariokas rašė:Savaitgali zwejojau Galuonu ezere,bet kazkodel nustebau,kad lydekos ant spiningo kibo geriau,nei balta zuwis ant pludinesAnt sidabro aspalwos wartykles pakibo 3lydekiokai po 1kg,bet kibimu buwo 8,o kelios paleistos pauget dar pora meteliu.O ant pludines 900gr lynas ir 3raudes.O daugiau ant pludines anei kliowo.Pasijutau,kaip suliny.Pusbrolis,zwejojes kitam ezere sake,kad iki 10h ryto zuweliokai kibaliojo,o paskui kaip nukirsta... Gal kokia menulio faze netinka ar kas? Kaip reikalai kituose ezeruose ? gal irgi nekiba ant pludines ?
Ten juk draustinisandrius0302 rašė:buvau prie berzos ezero moletu r. si savaitgali tai visai patiko papuole karsiu ir kuoju,vienas lynukas
Supratau, dekui, bet as ne to klausiau.Jei draustinis kaip su nakvyne, davaziavimu, lauzu, valtim ir pn. dalykaisVegys rašė:LABAI ALKANAS, Beržos ežeras priklauso klubui "Ant bangos"
http://www.ant-bangos.lt/vandens-telkin ... zeras.html
O lynus ant slieko gaudote ar ant kokiu nors tai teslu? uz poros svaiciu vaziuoju prie sio ezero ir aiseto ezero poilsiauti tai idomu kaip ten su zvejybadzonotonas rašė:mariokas rašė:Savaitgali zwejojau Galuonu ezere,bet kazkodel nustebau,kad lydekos ant spiningo kibo geriau,nei balta zuwis ant pludinesAnt sidabro aspalwos wartykles pakibo 3lydekiokai po 1kg,bet kibimu buwo 8,o kelios paleistos pauget dar pora meteliu.O ant pludines 900gr lynas ir 3raudes.O daugiau ant pludines anei kliowo.Pasijutau,kaip suliny.Pusbrolis,zwejojes kitam ezere sake,kad iki 10h ryto zuweliokai kibaliojo,o paskui kaip nukirsta... Gal kokia menulio faze netinka ar kas? Kaip reikalai kituose ezeruose ? gal irgi nekiba ant pludines ?
As atostogosausiu prie Galuobnio, Aiseto ir Saminio ezeru, sodyboje kuria supa visi sie trys ezerai, tai idomu butu suzinoti kuris zuviningesnis? koks masalas patrauklesnis ezeruose, karsiam, lynams, labaiu domina taiki zuvis! o tuose ezeruose unguriu yra?KARSIS rašė:As pats tai nebuvau,bet pazystami sake,kad Isnaruose kimba lynai,prie nendriu zolese,isvakaro reikia pasiserti,o ryte i zvejyba. Valtele galima issinuomoti,pas zmogeli kaip mes vadinam ''prie berzu'' kur visi pryvaziuoja. Tai va tiek informacijos po praito savaitgalio.
Ne, mazdaug per Inturkes miestelio vyduri. O ten prie tu salu tai tikrai galima neblogai pazvejoti,bet dar ten peranksti, ten reiketu bandyt po kokiu dvieju savaiciu,bent taip kalba vietiniai. Man kojos nelabai trukde,nors jau senokai tarp tu salu esu ir zvejojes,matai as zvejoju is valties su pludine ir nakti (labai idomu bent man) gal todel kojos ir nekybo,beto jos ten labiau megsta kukuruza o ne slieka,na tai as sau susidares tokia nuomone, gal siemet ja pakeisiu. Ten dar vienas minusas,galima plaukioti su motorinem galingais varikliokais - o kaip karsiai megsta triuksma!!!!!!!! na nebent darbo diena.mariokas rašė:Kurioj wietoj Geluote zwejojai? Gal is kurios nors salos,ten ,kur susijungia Geluotas ir Galuonai ? Ten karsiu lyg ir nemazai yra,bet karsiu zwejybai ten labai trukdo nemazos kuojos,kurios kaip mat ir pakimba...
Siaip tai, anksciau gerai kybdavo tarp antros [vietiniu vadinamos alyksnynes pavadinimu] ir nendrynio sekliaus,as skaiciuoju nuo Inturkes puses,otas seklius is desnes,bet sakau esu labai senai tam ezere zvejojes su pludinuke,o siaip tai prie to ezero ir patapau zveju. O karsius tikrai dar anksti, buvau sekmadieni prie Ignalinos raj. tai pagauti du karsiai is keturiu buvo dar su ikru lykuciais,o ezeras seklesnis nei Galuonai.mariokas rašė:Na ir mes su pusbroliu si savaitgali pamanem,kad prie salu dar per anksti,tai nuo 5h ryto iki pietu ant pludines,palei nendrynus gaudem.Kibo grazios raudes,kuojos,papuole keletas puskarsiu.Bendrai pagawom apie 6kg zuwelioku.Zodziu nieko ispudingo,bet gerai laika praleidom ir tiekIs ryto nuotaika sugadino brakonieriai,statantys tinklus,bet nors tiek gerai,kad i juos nelabai kas ir papuola,taip jiems ir reiia !!!
O apie kuri ezera turejai uomenyje,ar Galuoni kuris randasi tarp Moletu kazkur ir Labanoro,ar Galuonu ezera ,nuo Moletu link Pabrades, o tiksliau tai prie Inturkes ???Ribokas rašė:jo butu gerai suzinoti kaip ten Galuoni karsiai ir visa kita zuvis laikosi 20d planuoju vaziuoti keturiom dienom ant karsiu su dugninem as ten per savo visa gyvenima esu praleides kazkur 12 savaiciu ant vandensjei kas domina klauskit atsakysiu jei galesiu
Aiii,apie ta tai nieko nezynau,nesu prie jo net ir buves. Jei netingesi tai galesi papasakot-siaip idomu,nes vasara tik karsius ir zvejoju. Siaip tai siemet kliovas prastokas,mazu tai pakliuna,o va geresniu mazoka.Ribokas rašė:apie ta kuris prie Labanoro girios kuris jungiasi su Aiseto ez.