Auris rašė:Jo ir dar vietoj zalius suvalgiau...,,ne daugiau kaip 5 vienetus vėgėlių, sterkų, sykų, lydekų, žiobrių, šapalų, meknių, ungurių, karpių ar otų (bendras šiame punkte nurodytų žuvų kiekis negali viršyti 5 vienetų)"
Aš kur turiu, tai ten galima į vidų vandens pripilt dar pasunkėja, bet jis ir taip pkankamai sunkus, kainavo 3,50lt.nightblade rašė:reiks ta plude burbula butinai nusipirkt nes be pludes uzsiknisimaso tas burbulas sunkus yra , galima toli numest? ir apytiklsiai kiek kainuoja?
as irgi vakar buvau bandyt gaudyt sapalu taj isvis jokio kibimo.autukas rašė:Aš kur turiu, tai ten galima į vidų vandens pripilt dar pasunkėja, bet jis ir taip pkankamai sunkus, kainavo 3,50lt.nightblade rašė:reiks ta plude burbula butinai nusipirkt nes be pludes uzsiknisimaso tas burbulas sunkus yra , galima toli numest? ir apytiklsiai kiek kainuoja?
Vakar buvau po darbo, šapalai neršia, tai nelabai maitinasi, ne tas galvoj, tai apie 21val. keli kibimai ir viskas
kas tas šušara?autukas rašė:Paskutinių metu man atrodo, kad Ventoje gyvena tik šušara ir šapalai![]()
Vakar po darbo: 42cm, 2x37cm. Dar du nelegalai.
O latviai pas save Ventą vadina "žvejų eldoradu"....Auris rašė:.Beje sian ryte tevukas sapalavo, tai tris apie kilograma ryte ikirto.....O as trenkiaus 400km i Atmata ir likau be nieko,yskirus keleta karsiuku, reikejo geriau salia i Venta sapalu
ant ko gaude tevukas?Auris rašė:Speju kokia raudė ale kuoja.Beje sian ryte tevukas sapalavo, tai tris apie kilograma ryte ikirto.Pasele sapalai,sake anksti ryte nieko,pakilus saulei pradejo kabinetis.O as trenkiaus 400km i Atmata ir likau be nieko,yskirus keleta karsiuku, reikejo geriau salia i Venta sapalu