Prožektoriaus turėtų užtekti, bet jei ką rimtesnio turi tai pasiimk, šviesos permažai ant akmenų nebūna. Ant kurio molo brauksi 

... viskas gerai, nes būna ir blogiau ...
tai i kokia tu vieta vaziuoji toj latvijoi, kad nuo kranto zvejojiMantas25 rašė:sianakt buvau latvijoje, zvejojau nuo kranto nuo 9 vakaro iki 6 ryto rezultatas 27 grazios pleksnes ant krautuviniu kreveciu, pitacioku nebuvo visos galima sakyti keptuves dydzio, o trys tikrai daug didesnes dideles
mano patirtis tokia, ka pleksnem visi sitie pribanbasai giliai dzin, anei jie padeda anei jie trukdo, jei tau paciam grazu tai znacit ir gerai yra. bile tik uzmest netrukdytu.savas rašė:berisdamas sistemas pleksnems, kazkokiam tinklapy ( kazkoks is anapus) radau karoliuku verima ant plienines vielos, ir kabliukas prie tos pacios galo, kaip sukrej. Pabandziau toki sposa susisukt, lapeli maza prisabacinau - akurat sukre gavosi, tik su ilgu viensakiu kabliu. dabar paciam idomu pasidare, ar veiktu tokia nesamone, ar pleksnes nedaplaukusios iki masalo is juoko nusprogs
. Gal kas turi panasios patirties is pleksniu juokinimo serijos
nakti tei dzin bet voooo jei dienu ismegintum vienu blizguti toki tei sneketium kitaim...........nu koki tei nutylesiu bio visi i varzybas variot.......a nakti tu pabandyk uzryst pavadeli su fosforu padengtu kabliu pvz balzer firmas starkinia i pamatysi koks ir skirtums tarp tu fosforiniu karoliuku....ir slanguciu......a diena papej ir viens vaistas yra....SauliusM rašė:mano patirtis tokia, ka pleksnem visi sitie pribanbasai giliai dzin, anei jie padeda anei jie trukdo, jei tau paciam grazu tai znacit ir gerai yra. bile tik uzmest netrukdytu.savas rašė:berisdamas sistemas pleksnems, kazkokiam tinklapy ( kazkoks is anapus) radau karoliuku verima ant plienines vielos, ir kabliukas prie tos pacios galo, kaip sukrej. Pabandziau toki sposa susisukt, lapeli maza prisabacinau - akurat sukre gavosi, tik su ilgu viensakiu kabliu. dabar paciam idomu pasidare, ar veiktu tokia nesamone, ar pleksnes nedaplaukusios iki masalo is juoko nusprogs
. Gal kas turi panasios patirties is pleksniu juokinimo serijos
paralona kabindavo tam, kad kabliuka nuo dugno pakelt ir vejazuve pagautsaturnas rašė:savas jei dalywausi warzybosi tai pamatysi tu nawarotu swarbu istraukt sektorius su geru - isradeju pleksnems kaimynu! Siaip kai wykdawo dar karkleje tos warzybos tai esu mates kad wirs kabliuko klijuodawo nedideli raudonai dazyta paralono kubeli , nezinau tik kaip reagawo tos pleksnes i juos
!
porcija ar krevete vandeny yra beveik nulinio svorio jei dede archimeda prisimint, taip kad ja pakelt reik labai nedaug.saturnas rašė:Nu pagal matytu ju dydy tikrai porcijos ir krewetes nepakels nuo dugnoSauliusM rašė:paralona kabindavo tam, kad kabliuka nuo dugno pakelt ir vejazuve pagautsaturnas rašė:savas jei dalywausi warzybosi tai pamatysi tu nawarotu swarbu istraukt sektorius su geru - isradeju pleksnems kaimynu! Siaip kai wykdawo dar karkleje tos warzybos tai esu mates kad wirs kabliuko klijuodawo nedideli raudonai dazyta paralono kubeli , nezinau tik kaip reagawo tos pleksnes i juos
!
jo, uzpernai biciuks kur laimejo Karklej (salia manes sektoriui gaude) tai irgi putplascio granules vere. o as tai daba mikropludeliu uzsipirkau na vsiakij slucijsavas rašė:Ar porolonas nera kartais sunkesnis, jei neskaiciuot oro, kuris po truputi is porolono dingsta , vonioj porolonas ismirkes skesta kiek maciau, na nebent negyvojoj juroj jis kaip pluduras suveiks. Baltija ner tokia druskinga. As tai polistirolo stambia granule su valu persmeigiu ir vargo nematau, pluduriuoja.
as po pirmo turo buvau gal 15 po antro berods iki 12 vietos palipau. kiek atsimenu pirmas tris vietas eme su vejazuvem o va nuo 4 vietas budamas 12 as gal tik 100gr skyriaus, realiai viena pleksnesaturnas rašė:SauliusM dalywawau ir as tuose warzybose , kiek pamenu tas 3 ar 5 wejazuwes ir pleksniu pagawo ir nusinese 1 wieta , per pirma tura buwau 5 - tuke , pasikeitus su '' B " wiskas pasikeite i blogaja puse - stowejau prie akmenu tai kariawau su zacepais nors bandziau ir toliau mest ir arciau
nu zvejyba tai dugnine meskere principe, jei uzskaitys kaip ne dugnine aitvara...savas rašė:Kas nedraudziama, tas leidziama...