drąsiai vežk, sutvarkys, aš jau kelis galingus lopus ant nyroko turiupetkiuks rašė:nu jo gumine as ta pati galvojau kad reiktu nuvezt pastuos padangistus bet netikiu kazkaip kad jie apsiimtu tvarkyt nu bet reiks nuvaziuot paklaust
pas mane yra toks nyrokas,lopas koks metras ilgio .du metus atplaukiojau su tuo lopu .dabar dar du metai guli garaze ,pasilikau ziemai ant kokio satrijos kalno, prakost tokiu greiciu kokio dar nebuvo mates nyrokasVaidis rašė:drąsiai vežk, sutvarkys, aš jau kelis galingus lopus ant nyroko turiupetkiuks rašė:nu jo gumine as ta pati galvojau kad reiktu nuvezt pastuos padangistus bet netikiu kazkaip kad jie apsiimtu tvarkyt nu bet reiks nuvaziuot paklaust
as taip pat manau kad reiktu temos Mazeikiskiaimindaugasmzk rašė:Auris
o pazystu sita zmogu))
malonu,kad prisijungei)))
seip as galvoju,kad reiktu sukurti kokia kita tema ,pvz prie ivairios zukles temos kokiu pavadinimu Mazeikiu zvejai ar Zemaitijos zvejai,nes Marius D. ir auris ir as ir Bobis yra tokiu aktyviu zveju kurie tikrai galbut nemazai raso,bet sunku eiti kiekviena telkini ir ziureti kas kur zvejojo,kaip kam sekesi,nes dabar eina kalba apie varduvos tvenkini prie ventos upes temos
Cia nera mazeikiskiu zveju forumas ir jiems tokios pacios salygos kaip ir kitiems.Jei labai nepatinka si sistema galiu tik patarti, jog nesivargintumet ir susikurtumet mazeikiskiu zvejybiny foruma, tada nereikes po visas temas ieskoti kur jusu zemieciai zvejoja.mindaugasmzk rašė:...nes man tai labai nepatinka si sistema,kad norint paziureti ka mazeikieciau ar rajono zvejai gaudo turiu kruva telkiniu perziureti