Iš esmės, manau, jokio skirtumo nėra, komplektuojančios detalės tos pačios, kokybės kontrolė gan griežta, o koks nors surinkimo niuansas gali pasitaikyti tiek japoniškam, tiek malaizietiškam varianteLamiglas rašė:...malaizietiskas visiskai toks pat kaip ir japonas bet as uzsiparinau ir nepirkau , dabar galvoju ar teisingai padariau ...
Na nežinau, kažkoks problematiškas testas gaunasi...r.znaidauskas rašė:...Vienas suka rankenele,o antras is priekio dviem istiestais pirstais laiko uz spules suteikiant jai pasipriesinima tai pirmyn,tai atgal.Jeigu krastinese padetyse jauciasi kazkas panasaus i pyskejima,tai tada tu ta rite stenkis grazinti...
esu ir romadoj pirkes esu ir basspro pirkes. esminiu skirtumu nepastebejau. ir vienos ir kitos lygiai taip pat sekmingai sukasi...elas rašė:tik nepirk is romados europos rinkojSauliusM rašė:nu psio, dabar jau itikinai
o siaip tai dar du rimti argumentai rinktis Daiwos rites
kadangi geros tai sukasi, bet europines biski ne taip suziurimos tad dazniau gedimu pasitaiko, bet cia kaip pasisekaSauliusM rašė:esu ir romadoj pirkes esu ir basspro pirkes. esminiu skirtumu nepastebejau. ir vienos ir kitos lygiai taip pat sekmingai sukasi...elas rašė:tik nepirk is romados europos rinkojSauliusM rašė:nu psio, dabar jau itikinai
o siaip tai dar du rimti argumentai rinktis Daiwos rites
Mechanizmai identishki, skiriasi tik bugnelyjes esanciu drag'iniu shaibu buterbrodailondon rašė:Pagal aprasymus su negiliais bugneliais shimanu max drag dvigubai mazesni nei su paprastais bugneliais. Ar skiriasi ju mechanizmai?
I MAX DRAG nereiktu kreipt tiek daug demesio. Ans reishkia kiek rite laikytu tiesiogiai tempiama vala (ne per meshkere) visishkai uzsuktu stabdziu. Zvejyboj aisku didele dali periima ir meshkere, ir protingas zuvies traukimas... Na trumpiau tariant gali drasiai imt S ir ramiai miegotlondon rašė:gal paprasciau galima? tai ta rite silpnesne ar ne? ar verta imti su negiliu bugneliu rite tokiam kotui... visgi valai tai nebus stori...
Dėl pakantumo smarkiai besipriešinančiams masalams pagal techninius duomenis ir atsiliepimus neabejotinas lyderis- Daiwa Certate Hyper Custom 2500R . Kainos atžvilgiu- deja, bet irgi lyderiaujalondon rašė:...ar verta imti su negiliu bugneliu rite tokiam kotui... visgi valai tai nebus stori...