Dėl savikainos- žino matyt tik kiniečiai...fastas rašė:... kaip galima nusipirkti uz 180,niekas riciu dovanai nedalija, tai reiskia savikaina kazkur 150...

Žinant kur, Zauber Vilniuje už 190-180 Lt - be problemų

Ant ričių parašyta DESIGNED AND ENGINEERED IN JAPAN, o tai toli gražu ne tas patsknyvaa rašė:tai gi parasyta ant rites MADE IN JAPAN...
geros rites ar pries 10metu buvo ar dabar tikek pat vienodai dirba,o broko buna visur net ir brangiuose bai uzsirekomendavusiuose daiktuose taip kad...blight rašė:I pigesniasias DAIWA neziureciau, tada jau kur kas geriau RYOBI (nors ir anu kokybe dabar sake kritus)Skridžas rašė:kaina šytos DAIWOS apie 200-300 ltIr dabar klausimas rutulojasi apie butent šyta modeli...Kad zauberis geras aš žinau
Bet šytas gal geresnis?
MDG
as gal ir neitema, bet puikiausias pavyzdys su automobiliais,Lamiglas rašė:DESIGNED AND ENGINEERED IN JAPAN kiek as suprantu tai kad rites tipo suprojektuotos japonijoje ir tikrai ne ten gamintos nors cia turbut nieko naujo , neziurint to kainos ir kokybes atzvilgiu nieko geriau nerasim pats turiu exsia ir wft alubraitd
Neatkalbinėju, tik va būtent dėl to didesnio būgno ir mažiausio mechanizmo kombinacijos C2000S variantas- pats "silpniausias" iš visų čia pristatytų TP.ramkis rašė:...1000 neemiau nes bugnas mano manymu mazokas, o sitos bugnas jau didesnis ir svoris geras. Manau turetu tikt...
Xrapas siule butent Power Gear (PGS) varianta, su stipresniais dantraciais (tuo paciu ir mazesnis perdavimas 4.3:1), o C200 yra galima sakyt tas pats kaip paprastas 1000tinis (5.0:1), tik su didesniu bugneliu (del to ir zymejimas C = compact size)ramkis rašė:Tai, o tavo pasiulytas lyg ir Biomaster Mg 2000, ar poas ji ne ta pati problema?
Taigi kartoju- neatkalbinėjuramkis rašė:...jau buvau apsidziauges , kad radau tai ko man ir reikia...
Na dailininka ir as turiu pazystama, dar pazystu ir skulptoriu, tada gal reiktu geriau skulptura sulebedint - "zvejo kancios"jarwa rašė:Ramki,tu tik labai neįsižeisk .....turiu pažįstamą dailininką - nenori kad nutapytų portretą -" Ramkis , jo GL 842 ir Twinm poweris už n...sumą..."
Šiandien balandžio 1- oji,šiandien viskas galima..tik įsižeisti - ne![]()