rekomenduociau koke shimano 1000 reitele paimti jai GL pas tave ULdarencas rašė:matai nusipirkau sau gl spiningely o zauberis per sunkus jam tai vat ir jieskau kasko lengvesnio bet ziriu kad pas mus nelabai ka ir rasi
didesne ritele tikrai nemaiso spiningui, o jei jus ten apie ta balansa ten taip jau isikande, tj taip niekad ir nesubalansuosit..jarwa rašė:Na,man atrodo,kad tikrai balansas neidealus...gaila būtų kotą apkraut dar papildomu svoriu(čia su 3000 man taip...)
Na nezinau, del tu shimanu 2500, asai insitaisiau GL842 GLX, tai TP netinka, dramblavotas, toks biski, na gal stella. Bet ir tai per sunki, 1000 mano manymu per mazi, lieka Daiwa, bet ten LT bardzo dideli tiems modeliams kurie tiktu. Is bedos dabar droziu su zauberiu 2000, bet dabar planuoju is japaskiu parsisiusti TP 2000Mg, tai visiskai naujas siu metu modelis. Vot tas tai turetu lipt.intelektas2009 rašė:GL IMX geras modeliukas cia tik is shimano Technium 2500,arba shimano Twin Power 2500 modeliukas,arba daiwos infinity 2000 pats geriausias parinkimas tokiam kotui!!
Na ten jojo kaina apie 300Eu, na dar parsiuntimas , PVM ir muitas, galvoju kokis 1400 - 1500 lietuvisku susidarytu. Nors kaina ir krenta, pries menesi ziurejau buvo 364 Eu, pries dvi savaites 303, o dabar lyg ir 284. Na zodziu reiks bandyt parpust, bus matytis kas prie ko.Vitolis rašė:O kiek ji tau atseis lietuvishku tas TPMg? Ash tai toki pat koteli sukomplektavau su TP2500. man visai nieko pasirode.
Paieskok e-bay, buna gan neblogu naudotu. Gal ka rasi. O uz tokia kaina, nezinau ar Lietuvoj bus kas. Sakau, jau net nervai ima kaip nepritaikau ritukes ant 842. Daiwa randu, tinka bet kaina tai griuk negyvas, bet gyvas i graba juk nelysi, tai ir naudoju is bedos zauberiuka. Dydis pats tas, bet svoris skaudinadarencas rašė:nu tiek kapeikos kolkas negaliu sau leisti ka nors iki 400-450 dar sukrapstyciau
Aciu seneli, gers daikts, bet tada GL reiktu ziedukus keisti, bo pirms gan zems, jau su 2500 susidaro kampas, tai su 3000, juo labiau.senelis rašė:As galvoju,gal man savo BIOMASTER 3000 Mgs parduot kam nors...taip gaila zmoniu pasidarekaip ir nelabai naudojamas guli...
Ir nebrangus,palygint....
Apie šitą negalvojai?ramkis rašė:... Buvau Stradika 2500 uzsidejes is viso pieva, TP2500 irgi nei velns nei gegute. Jau galvojau atidet paieskas, bet praeina kelios dienos ir vel svarstau...