kaip cia pasakius, simto metru ruoze, kur sedejo gal 500 zveju tai gal ir tempe kibirais. o kitur visai nekibo. pats buvau, tam kolhoze blaivas nepazvejosispiridonas rašė:tai man rods, jau ana sestadieni stinta Mingeje pasirode, nes sake is minijos senvages balta zuvi kibirais tempe. (cia jei vadovaujantis tuo teiginiu, kad balta zuvis traukiasi i sali nuo stintos)
tai tu nori pasakyt ,kad styntu minijoj yra tik 100m. ruozeLAURUX rašė:kaip cia pasakius, simto metru ruoze, kur sedejo gal 500 zveju tai gal ir tempe kibirais. o kitur visai nekibo. pats buvau, tam kolhoze blaivas nepazvejosispiridonas rašė:tai man rods, jau ana sestadieni stinta Mingeje pasirode, nes sake is minijos senvages balta zuvi kibirais tempe. (cia jei vadovaujantis tuo teiginiu, kad balta zuvis traukiasi i sali nuo stintos)
Na Aukštumalėje tikrai dar anksti.O šiaip, kas liečia karšius tai draugas kitą savaitgalį su dugninėm bandys Upaitėje laimę.Ten jie vieni pirmųjų pasirodo.Šiandien tikrina iš po ledo senvagę Minijos, o ryt plūdine bandys kaž ką sužvejoti Minijos upėje.Bus žinių, parašysiu.denix rašė:tai kada tie karsiai sujudesgal jau bande kas gaudyt.pirmadieni planuoju vaziuot
Hami, bandei privažiuot iš tos pusės kur kelias iš Šilutės į Kintus, ir po to į kairę link aukštumalės? Maps pažiūrėjau, lyg yra ir iš kitos pusės kelias palei šyša poto palei atmata ir į dešinę link aukštumalės?hamis rašė:nedavaziavau. ismaurota ziauriai. masinos kokios 5-6 stovejo. vadinasi kazkas laime bando. na gal kas ir pravaziuos, bet as vakar jau su savo mersu sliurinejau palei atmata, tai ten nesiryzau palei tuos kanalus vaziuot