Meskiau, geras tas spiningo kotas BERKLEY 3m. 15-55g lasisoms, tik prie jo jei neklistu jau dedasi multiplikatorius, o su juo jau truputi reikes pasimokint metyt, jis man rodos kazkur apie 600 nok kainuoja, amzino nieko nera, man jis ir patiko, purciau ji parduotuveje

.
O dabar labai rimtai, niekada nebuvau girdejes is lietuviu gaudanciu tauriasias zuvis, kad ne kiekvienais metais jos galingai i upes uzeina, kad buna metu kai jos aplamai i ta upe neina ir ji buna tuscia, pvz. siais metais sventojoje lasisu nera(juokauju), ta visa reikala tik cia suzinojau ar pas mus tai neaktuali problema? Dar meskiau, lasisos norgeje geriausiai ant slieku kimba, jo buna musiu sezono savaites, vobleriu kazkiek o sliekai pastoviai buna

super, man jau net nebejuokinga, anksciau kol nedasuto kazka galvodavau, dabar jei as atvaziuoju zvejot ir zvejoja norvegas ne museline, garantuoju, kad jis uz 10 min. maximum pasiplaus, tik viena karta uzmetu aki i jo istraukiama masala, nestoju as jo salia, bet ka noriu pamatau, vat ant sito jie stumia ziauriai ir pinigus daro, nesakau, kad visi, yra ir geru norgu, saziningai gaudanciu, yra net ir padedanciu, paaiskinanciu subtilybes, bet ir svolaciu mases.