Tai matyt busiu ja ishtraukesniuxa rašė:Apatine ta maziausia vartikliuke man atnese kelis eserius, upetaki ir paskui liko guleti Ulos dugne...

Tai matyt busiu ja ishtraukesniuxa rašė:Apatine ta maziausia vartikliuke man atnese kelis eserius, upetaki ir paskui liko guleti Ulos dugne...
Nepergyvenk, prie vandens atsilankstysi ir dirbs kuo puikiausiai. Aš kai upėtakius gaudau spec palenkiu, kai negaliu pravest voblerio ar tai kairiau ar dešiniauDeGrigo rašė:man vakar pirktas tai va kosmaras palanksciau ta kilpele lyg ir tiesiai bet nebera to agresivumo toks kaip rastelis tempiasi ir tiek...
DeGrigo rašė:Aciu Edosiau kad ramini ir palaikai nes buna daug streso kai ka isigiju neveikencio ar brokuoto bet paklausias Niuxos vis galvojau ar taip turi dirbti tvarkinkas juozukas ir siandien paimiau toki pat dar viena ir pagal mano palankstima ir vonioj patempiojimus dirba abudu vienodai... Tai dabar nors ramu tik tas mano kur lankstitas tai nuimiau ziedeli nuo kilputes o ant naujo ne tai taisytas leciau skesta manau kad dar ir geriau...
as asmeniskai Lydekas muciju.:DJackfish rašė:Placiau gal papasakok: kokie modeliai, kokia zuvi gaudo, kokios spalvos ir ka nors panasaus
Viskas grazu, o klausyk kur Kedainiai , kodel tenai atstovo nera ,kai visada pravalas vobleri pirkti reike vaziuoti i KaunaKartmanas rašė:Kas neabejingi StrikePro produkcijai, jau pradejo veikti www.strikepro.lt puslapis atstovu Lietuvoje.
Ten galima rasti kas siuo metu yra atvezta ir kur ta geri galima isigyti...
Siaip esu susijes su atstovais taip, kad prasom kreiptis siuo klausimu ir kuo galesiu tuo padesiu
ramas033 rašė:Viskas grazu, o klausyk kur Kedainiai , kodel tenai atstovo nera ,kai visada pravalas vobleri pirkti reike vaziuoti i KaunaKartmanas rašė:Kas neabejingi StrikePro produkcijai, jau pradejo veikti www.strikepro.lt puslapis atstovu Lietuvoje.
Ten galima rasti kas siuo metu yra atvezta ir kur ta geri galima isigyti...
Siaip esu susijes su atstovais taip, kad prasom kreiptis siuo klausimu ir kuo galesiu tuo padesiu