O veiksmas vyksta ant inkaro stovint, ar pasroviui dreifuojantAlgirdas rašė:pagal mane tai kaip pilkerio, .......

... viskas gerai, nes būna ir blogiau ...
O veiksmas vyksta ant inkaro stovint, ar pasroviui dreifuojantAlgirdas rašė:pagal mane tai kaip pilkerio, .......
tai juk rasiau kad jis puikiai valdo su el varikliuku valti ir visada palaiko kad dzigas leistusi vertikaliai, ir kaip jis sako man poooc.. koks vejas ar srove as moku islaikyt valti kad jos nenestu, ir tada kalaSkumbrotas rašė:O veiksmas vyksta ant inkaro stovint, ar pasroviui dreifuojantAlgirdas rašė:pagal mane tai kaip pilkerio, .......
ne valtis o valas dugno atzvilgiu turi stovet statmenai kaip ikaltas arba kai b,,,,ryte i barzda isiremesSkumbrotas rašė:Aha, aišku - reiks mokytis tobulai valtį valdyti![]()
![]()
O jei rimtai, tai iki pilno vaizdo dar vienas klausimas pasistojo - jei valtis stovi kaip įkalta dugno atžvilgiu, tai kaip srovė to džigo vertikalumo neiškreivina![]()
belieka palinket greiciau pakeist darbaSkumbrotas rašė:Kažkaip viskas man dabar susipainiojo, įdomu būtų pamatyt tada būtu aiškiau![]()
Ačiū už pakvietimą, bet savaitės pradžioj aš būnu stipriai užinkaruotas darbe. Kada kitakart gal pavyks...
senuks rašė:Hai.Na nejaugi GA, būt sunku prie Jūros dambos padaryt apšvietimą,juoba anksčiau jis ten būdavo,juk ten bezbožni kiekiai šlakių koncentruojasi,vidur miesto visą tai yra.Už 200m,įsikūrę tauragės MŽD,bet žiūrima pro pirštus-tipo mūsų čia nėrNa tai ir brauko su tinklais, kas netigi naktimis ir muša su elektra,visokie nedoūmkai ir kapoja su kapokliais ''žvejaiblia''.Ir taip kožną metą
Nu juk,grąžu-atvyksti į ''bangą''(kavinė tokia,prie pat dambos)su šeima papietaut,sėdi prie langų,kurie iki pat grindų ir visa damba, kaip ant delno ir obanaaa 4-6kg šlakys šoka viršun visu grožiu
ir taip ištisai,kaip saka,pamiršti tadu,ko atėjai į kavinę-krasota
![]()
Algirdai-susisieksiu,dėl invaito per privatą