Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1

#110594   Marius D.
 10 Bal 2009 21:53
siandien ir vel buvau pazaist su blizgem... kibo ir neblogos raudes :
Paveikslėlis

per pusdieny pavyko suvilioti tiek :
Paveikslėlis

dar karsi apie 1kg paleidau su visu pavadoku... :evil:

#110622   Dreigas
 11 Bal 2009 08:14
Mariau, čia kartais ne Daugeliuose prie tilto?

#110623   Suiram
 11 Bal 2009 08:42
Spėju kad mazeikiuos prie naftos

#110663   Suiram
 11 Bal 2009 17:46
:-D Sezonas atidarytas
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

#110750   mindaugasmzk
 12 Bal 2009 07:51
MARIUS.D
o ant ko tu gaudai?as vakar po 15val pradejau zvejoti ir iki 20val tikrai normaliai prigaudziau,bet man kibo tik ant teslos.bandziau medvezi uzdeti tai net nepajudino per puse valandos

#110760   araica
 12 Bal 2009 08:29
Zmones bukit geri,rasydami apie zwejyba pridurkite kokioje vietoje zwejavote,tai naudinga info,kadangi i PM nevisada dasibelsi,ofline.DEKUI

#110767   Laukinis
 12 Bal 2009 09:13
araica rašė:Zmones bukit geri,rasydami apie zwejyba pridurkite kokioje vietoje zwejavote,tai naudinga info,kadangi i PM nevisada dasibelsi,ofline.DEKUI
o pasert nereikia tau?

#110772   Marius D.
 12 Bal 2009 09:38
mindaugasmzk rašė:MARIUS.D
o ant ko tu gaudai?as vakar po 15val pradejau zvejoti ir iki 20val tikrai normaliai prigaudziau,bet man kibo tik ant teslos.bandziau medvezi uzdeti tai net nepajudino per puse valandos
zvejojau Ruzguose netoli tilto.. gaudziau tiktai ant teslos, ale brangus tie dzikai tai nepirkau :grin: jei ka tai net pasaro niekados nenaudoju nu tik kartais, o kiti tai po kibira sumet ir tai nieko gero neprisivilioja..

#110773   Suiram
 12 Bal 2009 09:45
Kodas: Pasirinkti visus
Zmones bukit geri,rasydami apie zwejyba pridurkite kokioje vietoje zwejavote,tai naudinga info,kadangi i PM nevisada dasibelsi,ofline.DEKUI
NU ČIA TAI LYGIS,
GERAI SAKĖ PAŠERSIM, DAR IR LENTELE PAKABINSIM,

RAUDOS KIMBA VISOJ VENTOJ JOKIU CIA PASLAPTINGU VIETU NĖRA, O TIE KAS TURI SAVO VIETELES JU IR NEIŠDUOS, NES NIEKAS NENORI KOLKOZO ANT KRANTO IR ŠIUKŠLIU KALNO

Patariu nepasakoti apie tokias vietas kur yra žuvies ir niekas negaudo, nebent tas žmogus patikimas, kitaip viena diena atėjes nieko nebepagausi...

#110774   Marius D.
 12 Bal 2009 09:50
vakar mano tikslas buvo karsiai, plakiai... zvejojau nuo 07:30 iki 15:00 visi kibimai tik iki 12 nu dar patampe ir po dviliktos bet nieko gero...
Paveikslėlis
Paveikslėlis
laimikis:
Paveikslėlis
Paveikslėlis
pagavau nemazai ir raudziu neblogu.. visi ziurejo atsisuke y mane kaip traukiau ir klausinejo ant ko ant ko... :) nemazai dar y tus krumus uzkabinau arba nepakirtau... masalas dzikai, sliekai arba dzikai su silieku.. zvejojau ten pat. tiesa, vakar blizges ir raudes labai vangiai kibo viena kita galejo istraukt bet prastai, nors girdejau nuo tilto blizges eme po bisk.

#110777   Marius D.
 12 Bal 2009 09:59
Suiram rašė:
NU ČIA TAI LYGIS,

RAUDOS KIMBA VISOJ VENTOJ JOKIU CIA PASLAPTINGU VIETU NĖRA, O TIE KAS TURI SAVO VIETELES JU IR NEIŠDUOS, NES NIEKAS NENORI KOLKOZO ANT KRANTO IR ŠIUKŠLIU KALNO

Patariu nepasakoti apie tokias vietas kur yra žuvies ir niekas negaudo, nebent tas žmogus patikimas, kitaip viena diena atėjes nieko nebepagausi...
ten kur as gaudau tai masinu kaip per atlaidus sustoja.. gerai kad ir ryto vaziuoju o taip motorolerio nebutu kur pasistatyt :grin: o kai nustos kibti blizges nufotografuosiu kiek bus dziku dezuciu ant tilto ir aplink jy prisvaidyta :evil: pernai bristi galejai per jas kaip per sniega :evil:

#110778   Marius D.
 12 Bal 2009 10:03
beja Suiram nuostabios foto ypac su sapalioku ::liux

#110786   araica
 12 Bal 2009 10:32
Marius D. rašė:
Suiram rašė:
NU ČIA TAI LYGIS,

ten kur as gaudau tai masinu kaip per atlaidus sustoja.. gerai kad ir ryto vaziuoju o taip motorolerio nebutu kur pasistatyt :grin: o kai nustos kibti blizges nufotografuosiu kiek bus dziku dezuciu ant tilto ir aplink jy prisvaidyta :evil: pernai bristi galejai per jas kaip per sniega :evil:
ESU NAUJOKAS ZWEJYBOJE,BET DABAR JAU TURESIU TRUPUTI PATIRTIES,PASKAICIUS JUSU KOMENTARUS SUPRATAU KAD REIKETU UZSISPAUSTI IR TYLETI,NEISDUOTI SAVO VIETU.O DEL TU SIUKSLIU KALTI MES VISI!

#110791   mindaugasmzk
 12 Bal 2009 10:51
Marius D.
na as vakar ruzguose gaudziau tai kibo labai gerai,su 2 meskerem nelabai spejau darbuotis,o serti tai pasiseres buvau su universaliu pasaru ir biskutis imaisytu kruopu ir zirniu,tai i vakara pradejo kibti tokios tikrai grazios kuojos.zvejojau ne ant tilto kur blizges gaudo,nes nelabai patinka tokia sumaistis,kad visi aplink zuja ir dar ziurek,kad atsisukes kuprines ar dar ko nebrandi,tad zvejoju tokioj vieteleje ,kur niekad nesutinku zveju nors tilta matau,turbut niekas nepaslenka biski paeiti,tad ir puola ant to tilto :)))
seip patiko tie plakiai :) manau,kad reikes jei iseis pirmadieni ir man vel nulekti pabandyti plakiu,karsiu pagaudyti
jei isvaziuosiu ,duosiu zinot kaip sekesi

#110822   Marius D.
 12 Bal 2009 13:35
mindaugasmzk rašė:Marius D.
na as vakar ruzguose gaudziau tai kibo labai gerai,su 2 meskerem nelabai spejau darbuotis,o serti tai pasiseres buvau su universaliu pasaru ir biskutis imaisytu kruopu ir zirniu,tai i vakara pradejo kibti tokios tikrai grazios kuojos.zvejojau ne ant tilto kur blizges gaudo,nes nelabai patinka tokia sumaistis,kad visi aplink zuja ir dar ziurek,kad atsisukes kuprines ar dar ko nebrandi,tad zvejoju tokioj vieteleje ,kur niekad nesutinku zveju nors tilta matau,turbut niekas nepaslenka biski paeiti,tad ir puola ant to tilto :)))
seip patiko tie plakiai :) manau,kad reikes jei iseis pirmadieni ir man vel nulekti pabandyti plakiu,karsiu pagaudyti
jei isvaziuosiu ,duosiu zinot kaip sekesi
as tai jau risuos sistemeles, pavadokus rytojui, mausiu anksti.. vakar nebelaukiau vakarinio kibimo gal butu dar kibe... man irgi idomiau traukt plaki is gelmiu toli nei is priepat kranto uzmestos meskeres... manau tu zvejojei netoli tos salikes, ar klystu?

#110864   mindaugasmzk
 12 Bal 2009 20:32
klysti as visai kitoje puseje tilto ir jau kelinti metai ten pavasari gaudau,nes kadaise netycia uztaikaiu su tevu ta vieta ir patiko ,nebuvo,kad butu uzimta o ir pagauti visada pavyksta,kad kitiems ir blizges tekimba eina viena kita raude ten pagauti.
o lydekos krumynuose nersia nesveikai nesulaukiu kol draudimas baigsis

#110868   Marius D.
 12 Bal 2009 20:45
kur as zvejoju ten irgi kai uzeina kazkas tai visi mailiai isilaksto i salis... as irgi baisiausiai laukiu lydeku, dar ir valtele telpa y motorolery.... :) man tai visur ruzguose pavyksta pagauti beveik visada... :-D

#110873   mindaugasmzk
 12 Bal 2009 21:36
o tau motorolerio kas nenuvaro lydekas begaudant? :)
beje kas per valtis,kad taip lengvai telpa??? :shock:
as irgi nauja pasiemaiu valtele,bet dar neisbandziau

#110878   Marius D.
 12 Bal 2009 23:11
as jy visa laika matyciau prie tilto pasistatyciau ir fsio.. jei kas tai orini sautuva su optiniu taikikliu pasiimciau..., juokauju :-D :twisted: o valtis Nyrokas, gerai suspaudus po kojom telpa, ir irklai, ir pompa, ir inkars be problemu :)

#110882   Dziedas
 13 Bal 2009 06:12
Gerb.žvejiai ,išverskit i dzuku kalba žuvu pavadinimus,..blizges ir raudes.Velikinis AČIU!

#110906   Sokratas
 13 Bal 2009 15:44
Prašau:
blizgė- aukšlė
raudė- kuoja

#110914   Dziedas
 13 Bal 2009 18:09
Ačiu! Tai va šendien Elektrenu kanale pagavom blizgiu ,ir laabaai jau dideliu, nu ne tokiu ,kaip kedainiose,bet ir ne dzukiškos.

#110972   Dreigas
 13 Bal 2009 20:34
Bobi, o kartais raudė ir kuoja ne atskiros žuvys?

#111028   Sokratas
 14 Bal 2009 06:34
Išverčiau iš žemaičių kalbos, o ne iš aukstaičių. Žodžio ,,kuoja" žemaičių kalboj nėr....

#111037   Dziedas
 14 Bal 2009 07:35
Ta kuria spalvingesne,pas mus dar vadina žežule. Graži bet kaip maistas prastesne už mekšra-kuoja.

#111038   Dziedas
 14 Bal 2009 07:35
Ta kuria spalvingesne,pas mus dar vadina žežule. Graži bet kaip maistas prastesne už mekšra-kuoja.

#111111   denix
 14 Bal 2009 10:55
buvau sendien pabandyt ventoj per 2val.pora sapalu ,vienas rimtas

#111119   petkiuks
 14 Bal 2009 11:08
as taip gal biskiuka ne itema :lol: bet ar aplink mazeikius yra jau ventoj atsiradusiu veziu gal kas zinot :?:

#111151   Dreigas
 14 Bal 2009 12:40
Nežinau kaip apie Mažeikius, bet Kuršėnuose tai jų pilną dabar, dienos metu dažnai nusisaviną masalą. Praeitas metais taip nebuvo, dabar jau įkyrėti pradeda...

#111179   petkiuks
 14 Bal 2009 13:48
na tai kai atsidarys sezonas reiks pabandyt ir mzk
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis