zvejojau Ruzguose netoli tilto.. gaudziau tiktai ant teslos, ale brangus tie dzikai tai nepirkaumindaugasmzk rašė:MARIUS.D
o ant ko tu gaudai?as vakar po 15val pradejau zvejoti ir iki 20val tikrai normaliai prigaudziau,bet man kibo tik ant teslos.bandziau medvezi uzdeti tai net nepajudino per puse valandos
Zmones bukit geri,rasydami apie zwejyba pridurkite kokioje vietoje zwejavote,tai naudinga info,kadangi i PM nevisada dasibelsi,ofline.DEKUI
ten kur as gaudau tai masinu kaip per atlaidus sustoja.. gerai kad ir ryto vaziuoju o taip motorolerio nebutu kur pasistatytSuiram rašė:Kodas: Pasirinkti visusNU ČIA TAI LYGIS,Zmones bukit geri,rasydami apie zwejyba pridurkite kokioje vietoje zwejavote,tai naudinga info,kadangi i PM nevisada dasibelsi,ofline.DEKUI
GERAI SAKĖ PAŠERSIM, DAR IR LENTELE PAKABINSIM,
RAUDOS KIMBA VISOJ VENTOJ JOKIU CIA PASLAPTINGU VIETU NĖRA, O TIE KAS TURI SAVO VIETELES JU IR NEIŠDUOS, NES NIEKAS NENORI KOLKOZO ANT KRANTO IR ŠIUKŠLIU KALNO
Patariu nepasakoti apie tokias vietas kur yra žuvies ir niekas negaudo, nebent tas žmogus patikimas, kitaip viena diena atėjes nieko nebepagausi...
ESU NAUJOKAS ZWEJYBOJE,BET DABAR JAU TURESIU TRUPUTI PATIRTIES,PASKAICIUS JUSU KOMENTARUS SUPRATAU KAD REIKETU UZSISPAUSTI IR TYLETI,NEISDUOTI SAVO VIETU.O DEL TU SIUKSLIU KALTI MES VISI!Marius D. rašė:ten kur as gaudau tai masinu kaip per atlaidus sustoja.. gerai kad ir ryto vaziuoju o taip motorolerio nebutu kur pasistatytSuiram rašė:Kodas: Pasirinkti visusNU ČIA TAI LYGIS,Zmones bukit geri,rasydami apie zwejyba pridurkite kokioje vietoje zwejavote,tai naudinga info,kadangi i PM nevisada dasibelsi,ofline.DEKUI
GERAI SAKĖ PAŠERSIM, DAR IR LENTELE PAKABINSIM,
RAUDOS KIMBA VISOJ VENTOJ JOKIU CIA PASLAPTINGU VIETU NĖRA, O TIE KAS TURI SAVO VIETELES JU IR NEIŠDUOS, NES NIEKAS NENORI KOLKOZO ANT KRANTO IR ŠIUKŠLIU KALNO
Patariu nepasakoti apie tokias vietas kur yra žuvies ir niekas negaudo, nebent tas žmogus patikimas, kitaip viena diena atėjes nieko nebepagausi...o kai nustos kibti blizges nufotografuosiu kiek bus dziku dezuciu ant tilto ir aplink jy prisvaidyta
pernai bristi galejai per jas kaip per sniega
as tai jau risuos sistemeles, pavadokus rytojui, mausiu anksti.. vakar nebelaukiau vakarinio kibimo gal butu dar kibe... man irgi idomiau traukt plaki is gelmiu toli nei is priepat kranto uzmestos meskeres... manau tu zvejojei netoli tos salikes, ar klystu?mindaugasmzk rašė:Marius D.
na as vakar ruzguose gaudziau tai kibo labai gerai,su 2 meskerem nelabai spejau darbuotis,o serti tai pasiseres buvau su universaliu pasaru ir biskutis imaisytu kruopu ir zirniu,tai i vakara pradejo kibti tokios tikrai grazios kuojos.zvejojau ne ant tilto kur blizges gaudo,nes nelabai patinka tokia sumaistis,kad visi aplink zuja ir dar ziurek,kad atsisukes kuprines ar dar ko nebrandi,tad zvejoju tokioj vieteleje ,kur niekad nesutinku zveju nors tilta matau,turbut niekas nepaslenka biski paeiti,tad ir puola ant to tilto))
seip patiko tie plakiaimanau,kad reikes jei iseis pirmadieni ir man vel nulekti pabandyti plakiu,karsiu pagaudyti
jei isvaziuosiu ,duosiu zinot kaip sekesi