Jo, as Jaxoniukais naturaliu spalvu labai pasikliauju sapalus gaudant, musu krasto upese jie Nr.1 

Slava Ukraini!
kada nors, kai bus azartas. o ir to arsenalo tiek tėra. Bandau viskąi š eilės, kam pinigų negaila, o ir sistemos jokios kaip ir neturiu.Evaldas Z rašė:zinom ta vabaliuka. tik va kaip pasapalaut nespjaunantis, galetum placiau apzvelgt savo arsenala (iliustracijos nepamaisytu) .
Vilniuje Antakalnio parduotuvėje yr. Jei reiks - duok žinotblight rašė:Taipogi labai puikūs Gloog Hektor, dabar tiesa juos parduotuvių prekystalyje pamatyt retenybė, tad biškelį juos pričiediju![]()
geriau veliau, negu niekadblight rašė:Senai buvau beužsukęs šion temon...
Šapalinis spiningiukas maniškis extra fastas, 2-11gr užmetimo, 2,45m ilgio Fujitsu Shogun. Kažkaip fastai man pačiam labiau prie dūšiosEvaldas Z rašė:idomu butu suzinot, kokius irankius naudoji (ypac mazose upese). kokia nuomone ape pinta vala (jeigu naudoji).
Kaip supratau pats labiau gaudai mažose upėse? Mažose upėse ir man jie nelabaiEvaldas Z rašė:man pvz. LM kazkaip nelabai
nepataike tiesiog. man panasiai buvo, nedideliam gylyje viskas gerai mates. kai srove nevienalyte, vanduo teka tarp akmenu ar kitu kliuviniu, traukiant skersai arbai istrizai pries srove, voblikas kartais metos i salis. tai va taip ir buvo, kad lydys sove is po kelmo, kapt, o voblikas tuo metu sast i sona. as kirtau, lydys tuo metu grizo po savuoju kelmu, o voblikas nuplauke pasroviui. tik pavadelis buvo perpus trumpesnis met. 0.07, o valas 0.16 mono.Tadunce rašė: lydeka auksciau pavadelio nukando, bet tai turetu but ~30cm!
Evaldas Z rašė: bet isivaizduoju, kad turetu but arba gerokai storesnis negu nurodyta , arba nelaiko tiek kiek nurodyta. kaip yra istikruju?
Ar nenusiploninai?Tadunce rašė: 1+kg lydeka su 0.14 valu ir hair frog traukiau
Ale graži spalva, toks nė tai apdujęs, nė tai apsirūkęs, jaučiu užkibsiu ir aš ant tokio "krek-džeko"Evaldas Z rašė:radau ir savo crackjacko spalva. ant dezutes visgi klaidingai buvo nurodyta, 327 istikruju spalvos kodas
dar norejau paklaust jums su pontoonais nera tokiu problemu kaip dazu nusilupimas? Man visi pontoonai, kuriuos naudoju dazniausiai gana greit praranda spalvas...Evaldas Z rašė:antroj fotkej toki ir as nusipirkau, turejau tokio pat spalvinimo tik senesni modeli, labi daug graziulaimikiu jis man padovanojo, bet kazkokiam kelme palikauziuresim kaip dirbs jo ipedinis.
Deja bet taip jau yra su tais pontūnčikais, nieko nepadarysi, reik susitaikytbretas rašė:dar norejau paklaust jums su pontoonais nera tokiu problemu kaip dazu nusilupimas? Man visi pontoonai, kuriuos naudoju dazniausiai gana greit praranda spalvas...![]()
matyt ta mintis nebuvo labai ikiri, arba tu nelabai ja tikejai, nes butcheri isigyt ir procedura su nagu laku pakartot nera dideliu problemujigas rašė: Taip ir liko jis mano atminty su mintim,o gal jis butu "KILERIS"
tai ar galvos nesukt, ar visgi spalvint ? kazin, kiek laiko paprastas flomasteris laikys, markeriai ir tie nusitrina per laika.BooMer1 rašė:Nesukit galvos del tu spalvu... Flomasteri i rankas ir spalvink kiek nori ir kaip nori.