Sapalai atsargus, nemanau, kad patiks is storo valo pavadelis, kaip tik jiems ploninti reiketu...
A fish is too valuable to catch only once!
Jai su tokiu poziuriu eini prie vandens, tai garantuotas pravalas daugumoj atveju, Norint gaudyt sapalus ar kita upine zuvy reikia atiduot DUOKLE upei, kitaip niekaipatomaxas rašė:O is storo valo netiktu pavadelis, nes baisu voblikus prarast, jei kokia lydeka uzkastu :D
nebandziau daug kartu su spinu nakti , bet laimiki kuri turejau didziausia(nakti) pagavau ant juodo (su nedidelia salotine deme prie uodegos) vobliko(pavirsinio),Tadunce rašė:Tai reikes sutemu tokiu atveju palaukti![]()
Tai taip, meginsiu su sviesiais masalais gaudyti - 5 cm hornetukai, ugly ducklingai sviesus 5cm...
Ziauriai klysti. Anksti pavasari jie kaip tik voblerius baisiai megstabretas rašė:kada galima su spinu jau pradet sapalus gaudyt?nes anksti pavasari man regis jie ant voblikus neziuri.
ar as klystu?
![]()
as tau jau sakiau, kad tiniuko neturejei, tai i nepagavaikazbekas rašė:tose paciose dabar vietose trynas tiek didieji tiek mazieji. buvau siandien nulekes pasizvalgyt, tai jau buriuojas. mamkos dar pasyvios - sekioja paskui vobleri bet ne daugiau.
mazieji aisku, kaip visada - aktyviausi ir kvailiausi. Todel ir papuola pirmi. siandien per gera valandele nemazai kibimu turejau, taciau visi kibe buvo gan nedicki. trejeta istraukiau, bet dydis kol kas dar ne tas - 300-400 gramu.
pabandyk ta, jis tikrai gerasTadunce rašė:bretai, kaip tik hypnose su tokia spalva guli mano dezutej dar nepanaudotas![]()
Pontoonu turiu pasiemes sapalams, bet vis rodos, kad mazoka, kad kitas bus geresnis..