Wa wa, man tai ne tik upetakiu zwejyba bet ir apskritai wisa zwyjyba uzsimete per tuos darbus, kazkaip darbinga vasara pasitaike, kad sawaitgali ar wakarop nieko nebesinori tik griut i wesia wonia ir i lowaFiskius rašė:Uzmeciau siemet kazkaip visai upetakiu zukle, bet paskaitinejau dabar bobio ir kitu nuotykius, vel taaaip uzsinorejau... kad viduriai sukasi...![]()
Reiks kazka mastyt, kai tik orai atves...

Bet po labai ilgos pertraukos pavyko istrukti ir man pagaliau, pasiemiau drauga, kuris ne kart gyvenime negaudes upetakiu, tai teko mokyt pagrindu ir suptilybiu

Zvejyba suplanavom Ulos upeje ir jos intakuose, dievisko grozio upe. Bet dar planuose buvo ir Nemumas prie Merkines. Tai nuotykiai prasidejo jau prie Aibes parduotuves Varenoje

Ryte sturmawom Ula wel, fotkes namie prie progos idesiu didziausiu laimikiu, o ju man pasitaike kaip ir norma, aisku nelegalu tai daug.. draugas per wisas 5 zwejybos walandas apturejo du kliowus ir n masalu praterioje, bet entuziazmas matos nedingo is jo akiu, liko patenkintas. Gamta nereali, grybai auga tiesog po kojomis ant takeliu. Wakarop nusikale nuwarem jau i Merkine, ten jau nebe sportiskaja upetakiu zvejyba uzsiemem, tai ir neissiplesiu