Aisinio sąskaitoj > 8 kg lydeka...SauliusM rašė:...aisinis ir labiau metosi ir sekliau eina...

...kitam gale vobleris
Aisinio sąskaitoj > 8 kg lydeka...SauliusM rašė:...aisinis ir labiau metosi ir sekliau eina...
gali but. ezere jis gal ir labiau tinkamas. bet man jis ne lydekom ir ne stovinciam vandeniui idomus.Xrapas rašė:Aisinio sąskaitoj > 8 kg lydeka...SauliusM rašė:...aisinis ir labiau metosi ir sekliau eina...![]()
Beje, jeigu į tą gilesnio įkalimo vietą (įdubą) įlieti alavo kokio nors, tai ta aisinė blizgė gali būti daug geresnė (negu ruskava:D) upėje- su ženkliai smulkesniu judesiu, o ir srovė ją mažiau kelsSauliusM rašė:gali but. ezere jis gal ir labiau tinkamas. bet man jis ne lydekom ir ne stovinciam vandeniui idomus.Xrapas rašė:Aisinio sąskaitoj > 8 kg lydeka...SauliusM rašė:...aisinis ir labiau metosi ir sekliau eina...![]()
beje, ant aisnio, tai vienas mano pazystamas buvo neblogai ezere prigaudes eseriu...
a jei svino pilnai priliet tai gausis pilkeris starkiam... ar net menkemRapolas rašė: Beje, jeigu į tą gilesnio įkalimo vietą (įdubą) įlieti alavo kokio nors, tai ta aisinė blizgė gali būti daug geresnė (negu ruskava:D) upėje- su ženkliai smulkesniu judesiu, o ir srovė ją mažiau kels
Ten (Gariūnuose) šitas saujom pirkoSauliusM rašė:... jis ne lydekom ir ne stovinciam vandeniui idomus...
jau praeitam puslapi trocius man siule...Xrapas rašė:Ten (Gariūnuose) šitas saujom pirkoSauliusM rašė:... jis ne lydekom ir ne stovinciam vandeniui idomus...:
http://www.zvejybosreikmenys.lt/dirbtin ... teje-5-vnt
Kalbam juk apie skardos storį.SauliusM rašė:sudek aisini atoma su senu rusisku salia ir klausimas bus issprestas. nebent paskutiniu metu aise juos lankstyt kitaip pradejo.baramunda rašė:Netiesa.
nu jo, bendrai tai aise sugeba skirtingu storiu tuos pacius modelius daryt, tai gal ir storesniu kazkiek yra pavarius. bet man tokiu nebuvo papuole.baramunda rašė:Kalbam juk apie skardos storį.SauliusM rašė:sudek aisini atoma su senu rusisku salia ir klausimas bus issprestas. nebent paskutiniu metu aise juos lankstyt kitaip pradejo.baramunda rašė:Netiesa.
as aoie rusiskus kalbejau tuos kur sverdavo ~20gr. nu bent jau taip deklaruojama budavo. kiek realiai tai fig znajet.baramunda rašė:Ir prieškariniai ir vėlesni atomai buvo iš plonesnio metalo,turiu tiek tą ,tiek aną.
Jei tirkai lbai reikia ir kalba eina apie tuos, kur buvo 'tinkliuku' dazyti geroj pusej- tai manau jei ne pas save tai pas teva raciau rusku originalu.SauliusM rašė:... gauciau kur ruskini senaji, tai prasyciau shelwiaus, kad kopiju pristampuotu
Sraigtmasal`s lietuviskai busMangiz rašė:perejau per forumo paieska taciau nieko neradau apie spinnerbait'us![]()
Gal lietuviskai jie kitaip vadinasi??
zemaitisDainiusM rašė:Sraigtmasal`s lietuviskai busMangiz rašė:perejau per forumo paieska taciau nieko neradau apie spinnerbait'us![]()
Gal lietuviskai jie kitaip vadinasi??