Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #157671   Edosius
 05 Gru 2009 20:02
Realiai tikrai nežinau (atsakys rimčiau kas susidūrė), bet man keista kodėl užstrigo pačiam Vilniaus muitinė, juk muitinių ir muitinės tarpininkų daug kur yra (Kaunas, Panevezys, Šiauliai ir t.t...) Vilnius čia nepričiom man rodos :neutral:
 #157674   ansanas
 05 Gru 2009 20:42
Na jei i kauna atsiustu tai problemos nebutu,bet kiek teko skaitinet tai dauguma raso kad i aerouosta ar i stoty kazkur turejo pedint issimuitint,kiek supratau tai visi ten pat eina kazkur vln.. Seip pirkciau lietuvoj pompa,bet kad nerandu jokios padorios panasios arba jei randu tai kaina virs 400litu..
 #157676   mcdee
 05 Gru 2009 21:06
I Vilniu ismuitint? pirma kart girdziu...Pora kart teko uz siunta is JAV susimoket muita, tai viska kuo puikiausiai atlikau tam paciam paste. Kai gauni lapuka, kad reikia eit pasiimt siuntos, jame buna uzrasyta kokia suma teks paklot muitinei, jeigu nieko, valio, praslydai!
 #157681   piatras
 05 Gru 2009 22:06
ansanas rašė:Na jei i kauna atsiustu tai problemos nebutu,bet kiek teko skaitinet tai dauguma raso kad i aerouosta ar i stoty kazkur turejo pedint issimuitint,kiek supratau tai visi ten pat eina kazkur vln..
Tai šis variantas nutinka kada siuntiesi per FEDEX ar UPS ir nenori vienai iš šių vilniaus šūdkontorių palikt už "išmuitinimą" nuo 62 iki 172 LTL gražaus pinigėlio :-ug :/braj;
 #157694   mcdee
 06 Gru 2009 04:00
USPS, tipo amerikonu valstybinis pastas, o Piatro minetos yra privacios siuntu firmos.
 #157707   piatras
 06 Gru 2009 11:49
mcdee rašė:USPS, tipo amerikonu valstybinis pastas, o Piatro minetos yra privacios siuntu firmos.
Taip. Iš JP daugiausia siunčia EMSu (labai draugiška kontora ;-var-var. ) o jei sugalvosi vienadalį kotą pirkt iš US ar JP, tada jau sielvartas neaplenks :e:e . Evropoj DPD vežioja "iki slenksčio"... ne pigu (~25EUR) bet papildomų $ neprašo, nei muitų-pvmų nereikia :roll:
 #158516   expas
 10 Gru 2009 14:54
Kaip suprast paciam organizuoti siuntima? Kiek zinau tai firmos is kuriu jus perkate prekes siulo tam tikras siuntimo kompanijas (su kuriomis jie dirba). jei ne taip manau tai pataisykit mane :)

Beje, anksciau buvau klauses, kaip reikia rasyti savo adresa pardavejui (lietuviskom raidem ar ne). Tai katik gavau siuntini is kitaicu ir jiems buvau nurodes lietuviskom raidem adresa. Tad reziume sakau kad galima rasyti lietuviskom raidem.
p.s. pirkimas vyko per ebay.com
 #159329   Tamukas
 14 Gru 2009 17:31
gal kas esat kanors is rusijos parsisiunte gal zinot kiek kainuoja parsiuntimascia is zukles reikmenu ?
 #159331   Skumbrotas
 14 Gru 2009 17:47
Prieš pusantrų metų norėjau šį tą parsisiūsti iš kelių rusiškų e-shopų, bet nepavyko. Skambinau ir kalbėjau gyvai, tai man paaiškino, kad kažkokie ten jų įstatymai neleidžia jiems valiutinių pervedimų priimti ir nieko tiesiogiai negali parduoti. Patarė susirasti kokį pažystamą Kaliningrade arba paprašyti kad kas užvažiuotu į sandėlius Maskvoje ir paimtu, žadėjo jei reiks ir po darbo palaukti iš anksto susitarus.
 #159337   Tamukas
 14 Gru 2009 18:41
:( gaila kad neiseina ten tokios kainytes kad negalima atsispyrti 10 kartu pigiau negu pasmus bet kadaise tokiios kainos buvo ir pas mus seimas gaidys :-ug
 #159341   Skumbrotas
 14 Gru 2009 18:57
Nu jau nu, "10 kart pigiau"... :-D Išmok konvertavimą daryt, širdis neskaudės :-D
Aš ten kažkodėl matau šiek tiek didesnes kainas nei pas mus, o ne kažkiek kartų pigiau.
 #159356   henyte
 14 Gru 2009 20:02
Nepastebejau ir as,kad Rusijoj kas pigiau butu,tik pavydas ima,kad jie turi tokiu firmu kaip "Banax" atstovu,o pas mus kazkaip ju vis neatsiranda,na o jeigu lygint kur pigiausia,tai mano nuomone US,tik kad musiskiai :cig. ,neduoda normaliai parsisiut,muitinei mokek,kad perki,pastui damokek,kad tipo muitinei tavo siuntini pristate ir t.t.
 #160471   mcdee
 18 Gru 2009 16:32
Gavau savaites pradzioj uzsakyta rite is japonu pardavejo ebejuj zinomo kaip sayaka603. Deja atsiunte ne ta, t.y. vietoj uzsakytos 1000s gavau 2000s. I emailus nebeatsako. Teko palikt neigiama feedback'a. Deja kiek supratau is kitu feedback'u tai ne pirmas kartas jam, kada atsiuncia ne ta rite arba ne tos spalvos voblerius. Taip kad ateiti pirkdami is jo turekit tai omeny, kad po to nereiktu gailetis.

Siaip rituke gera, ir ji savo vieta ras pas mane.
 #160483   AndriusK
 18 Gru 2009 17:43
henyte rašė:Nepastebejau ir as,kad Rusijoj kas pigiau butu,tik pavydas ima,kad jie turi tokiu firmu kaip "Banax" atstovu,o pas mus kazkaip ju vis neatsiranda,na o jeigu lygint kur pigiausia,tai mano nuomone US,tik kad musiskiai :cig. ,neduoda normaliai parsisiut,muitinei mokek,kad perki,pastui damokek,kad tipo muitinei tavo siuntini pristate ir t.t.

taip ir uzdirbi zmones atlyginimui, lietuvoj, ten duok, anam duok.. :/nek
gal todel ir nedristu nieko pamegynt parsisiust. :oops:
 #160611   krioklis
 19 Gru 2009 04:56
mcdee rašė:Gavau savaites pradzioj uzsakyta rite is japonu pardavejo ebejuj zinomo kaip sayaka603. Deja atsiunte ne ta, t.y. vietoj uzsakytos 1000s gavau 2000s. I emailus nebeatsako. Teko palikt neigiama feedback'a. Deja kiek supratau is kitu feedback'u tai ne pirmas kartas jam, kada atsiuncia ne ta rite arba ne tos spalvos voblerius. Taip kad ateiti pirkdami is jo turekit tai omeny, kad po to nereiktu gailetis.

Siaip rituke gera, ir ji savo vieta ras pas mane.
Pries 4 menesius pats siunciau butent ultegra 1000s is to pacio sayaka603 atejo lygiai po 6 dienu ''plot viskas tvarkoje super ir jokio muito mokescio. siaip jis rimtas pardavejas ten neturetu fuflo stumdyti itariu pats busi kanors prigrybaves uzsakant :/braj;
 #160616   mcdee
 19 Gru 2009 08:25
krioklis rašė:... jokio muito mokescio. siaip jis rimtas pardavejas ten neturetu fuflo stumdyti itariu pats busi kanors prigrybaves uzsakant :/braj;
Man parejo irgi be mokesciu (nes verte nurodyta 20$ ant siuntos) ir parejo per 5 dienas (EMS dirba gerai), deja jis atsiunte ne ta rite kuria nupirkau. As nerasiau, kad ji fuflo, tik vietoj 1000S turiu dabar 2000S, kokybe...made in Japan, bet viskas pasirodys pavasari darbe. Kita kart issikaityk ka parasiau, beje paskaityk jo feedback'a ir pamatysi, kad tai ne pirmas kartas jam!
 #161029   BenasS
 21 Gru 2009 17:23
Gal kas gali parekomenduot koki saita is kur butu galima atsisiust geru ul kotu? :grin:
 #161063   mcdee
 21 Gru 2009 20:05
vital(vilnius) rašė:mcdee
nepergivenk
2000S irgi gera rite
Bent jau rankose ji tikrai smagi, pagal svori +30g nuo 1000S skiriasi, ir +20-30m daugiau valo telpa ant bugnelio, nieko baisaus. Pritaikysiu pagal paskirti ;-)
 #161263   BenasS
 23 Gru 2009 10:41
Nepagaunu as su tom japonu valiutom . prasau pagalbos. Pvz jei kaina yra 27000.00 JPY tai gaunas 713 LT? Biski daugoka
 #161264   Xrapas
 23 Gru 2009 10:57
obsidian rašė:...Nepagaunu as su tom japonu valiutom...
To vital įdėto puslapio kairėj pusėj, po REGISTRACIJA yra mažulytis valiutos keitimo langelis :lol:
 #161267   BenasS
 23 Gru 2009 11:16
Xrapas rašė:
obsidian rašė:...Nepagaunu as su tom japonu valiutom...
To vital įdėto puslapio kairėj pusėj, po REGISTRACIJA yra mažulytis valiutos keitimo langelis :lol:
Ot velnias nepastebejau. Nu dekui Xrapai :)
 #161285   piatras
 23 Gru 2009 14:07
vital(vilnius) rašė:pvzd.
http://www.sakurafishing.com/index.php?categoryID=86
kainos jau su pistatimu in LT
kalbeti galima russishkai
Neturiu nieko prieš šią kontorą, bet man savaitę trynė makaronus kol pranešė kad "net na sklade", o platas srazu pareiškė "nuimta nuo gamybos", o kainos beveik nesisiskiria. Brangių "evergrynų" visur zavalis :-D , o 200$ pats tas kaina/kokybė
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 46
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė