Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #379465   marenas
 06 Bir 2012 17:03
hipy rašė:as tai siulyciau iduot marena policijon - jis viska kuo puikiausiai zino, bet nebendradarbiauja su teisesauga, o kiek zinau nusikaltimo detaliu slepimas tolygus bendrininkavimui?... :lol:
tu mane geriau pedofilams idok,o patc eik i gieju parada nes jiems leidzia prie seimo mitinguot ir i seima pasikvecia,o tarp tokiu ir kitu draugu yra ten visokiu ira ir gieju ir pederastu ir pedofilu dar ozkapysiu trukst
 #379474   marenas
 06 Bir 2012 17:51
seip vistiek dauguma siam forume yra uz mano nuomone.o tie kas puola bando ikast kaip visciukai,tai jie vaiku neturi arba jauni,arba jie savo nuoses ar pludes toliau nemato,arba runkeliai daugiau nei vaikas
 #379475   marenas
 06 Bir 2012 17:54
malaciai kaunas.supe as nevienas ir tai mes dauguma dziaugemes uz ta jaunima kas isdryso kreidutem parasyt.ELNK turbut to nerodys malacei.lai nervojasi tie kam nieks nerupi.
 #379497   marenas
 06 Bir 2012 19:29
o rodo per samokslo teorija kaip kubilius nevygdo teismo nurodimu.ta ji ir reiktu gerai atpizdit.kas ten akis draske apie teismu vygdimus a
 #379515   hipy
 06 Bir 2012 20:12
Vegys rašė:Sonca, nereikalauk iš žmonių per daug. Pilnatis gi dar tik po 5 dienų baigsis ... :)
pilnaties aisku itakot neimanoma, bet ne kuriuos asmenis uzciaupt, kol ji pasibaigs, butu sveikintina
 #379527   marenas
 06 Bir 2012 20:37
o ka as tau trugdau jug politinem puslapi blablasinu,cia net beveik menesi nerase nieks,gal tau ir teisibe akis drasko? :ruko gal galvoji gaves bana as nuliusciau issigasciau.gal supykai kad pakrante aprasyniejo kreidutem.kas jums zmones gal jums gieda kad nieko negalit pakeis ir list po tankais,man gieda kad negaliu nieko padaryt todiel nuors cia galiu padiskutot.nedyskutotume jai nebutu politinio puslapio.
 #379529   sonca
 06 Bir 2012 20:39
marenas rašė:SONIA eik nuo pakrantes uzrasa nuplauk gal palengvies.isirasyk i draugovininkus ir saugok pakrantes atiminek kreidutes is vaiku
Ar Tamsta tik juoda ir baltą matote :?: Jūsų manymu jei aš nesutinku su Jūsų nuomone tai automatiškai atstovauju kitai pusei (tampu priešu) :) siauras Tavo mąstymas žmogau, siauras. Geriau aš eisiu nuveikt naudingo ką nors, nei ten kokius tai piešinius plausiu ar tai kreidutes atiminėsiu, dar nesusisukęs ant tiek esu.
 #379531   hipy
 06 Bir 2012 20:41
cia nei naujiena, nei politikavimas. nuomone issakei, supratom kas per paukstis, ir viskas. nori seilem taskytis varyk i delfio komentarus...
 #379532   hipy
 06 Bir 2012 20:41
sonca rašė:
marenas rašė:SONIA eik nuo pakrantes uzrasa nuplauk gal palengvies.isirasyk i draugovininkus ir saugok pakrantes atiminek kreidutes is vaiku
Ar Tamsta tik juoda ir baltą matote :?: Jūsų manymu jei aš nesutinku su Jūsų nuomone tai automatiškai atstovauju kitai pusei (tampu priešu) :) siauras Tavo mąstymas žmogau, siauras. Geriau aš eisiu nuveikt naudingo ką nors, nei ten kokius tai piešinius plausiu ar tai kreidutes atiminėsiu, dar nesusisukęs ant tiek esu.
pas ji logikoj tiek pat klaidu, kiek ir rasomam tekste...
 #379538   marenas
 06 Bir 2012 20:55
pas tave tai rasta logyka.eina zuikis misku ziuri meska sedi,ka meska galvoji,ai apie logika,zuikis o kas ta logika?meska sako na zuiki tu dektuku turi,aga turiu,na reiskia ir stikliuka pakeli,taip pakeliu,na tada ir mergas pabirbini,na taip pabirbinu,na va tai tau ir logyka.eina zuikis toliau patenkintas ziuri vilkas sedi,ei vilke ar zynai kas yra logyka,vilkas ne,na tu dektuku turi? vilkas ne,zuikis sipteli ir sako tau reiskia ir birka nestovi. vat tau ir logyka
 #379565   marenas
 06 Bir 2012 22:37
hipy rašė:cia nei naujiena, nei politikavimas. nuomone issakei, supratom kas per paukstis, ir viskas. nori seilem taskytis varyk i delfio komentarus...
bet seip nesuprantu kas tu per paukstis,nei miesto nematau nei amziaus,paslaptis kaskokios.gal tu isvis merga,nes is rasto neina sprest?o gal tu :koliorava ?hipei jug laisvi zmones zolites parukyti,seip pakvailioti i mitinga nueit kur nesenai buvo prie seimo.nebuvo pakviete i seimo rumus?taip kad prysistatyk nes nezinia ka zmogai apie tave galvoja :grin:
 #379705   hipy
 07 Bir 2012 11:58
matai koks as paslaptingas gyvis... o apie tave is rasto daug galima nusprest: arba nelietuvis, arba realus issilavinimas 6-7 klases, bet per kokius 10-11 metu, ko gero vistiek busi iveikes ir 9-ta... pagal tavo zinias ko truksta geju paraduose (minejai kad ozkapisiu nera), speju, daznas ju dalyvis... :lol:
 #379747   hipy
 07 Bir 2012 13:09
SauliusM rašė:as dabar pagalvojau, kazin jei hipis net barzda nusiskustu nors kiek nors butu i merga panasus ar ne... nors... abejotinai... :lol:
nebent i nescia ir nu tokia... nelabai grazia... :lol:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė
  • VDS, VPS serveriai