superinis straipsniukas, smagus juokas pradeda imt skaitant šias eilutes

:
,,Galima prisiminti, kad ne žydai norėjo karo, o būtent arabai norėjo karo, ir būtent arabai užpuolė Izraelį 1948 metais, taip prarasdami ne tik planuotą Palestinos valstybę, bet ir žemių, skirtų tai valstybei 1947 metų Jungtinių Tautų plane. Galima prisiminti, kad ne Izraelis užpuolė Jordaniją, o būtent Jordanija užpuolė Izraelį 1967 metais ir prarado Rytų Jeruzalę, ir visą Vakarų krantą. Prisiminti, kad ne Izraelis įsiveržė į Siriją, o Sirija įsiveržė į Izraelį 1967 metais ir prarado Golano aukštumas."
http://www.delfi.lt/news/ringas/abroad/ ... z38m6IpVgS
,,Izraelio pergalės – tai mūsų racionalaus ir kritinio mąstymo pergalės. Izraelis yra paskutinis mūsų bastionas, ginantis tą pasaulį, kuriame gyvename ir mes, ir į kurį kas nors nepaliaujamai kėsinasi. Nė vienas žydas nesėdėjo prie Rugsėjo 11-osios pagrobtųjų lėktuvų šturvalų. Nė vienas žydas nesusisprogdino Londono autobusuose liepos 7-ąją. Nė vienas žydas nešaudė į lietuvių kariškius nei Afganistane, nei Kosove. Ir šiandien aš ramesnis pabundu Juodkrantėje, žinodamas, kad yra pasaulyje jėga, kuri sugeba apginti mano gyvenimo būdą. Todėl slaptai mes Izraelį visada mylėsime. Nes jis yra mūsų. Nes širdyje mes visi – izraeliečiai."
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.