Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #608667   Vitolis
 16 Sau 2015 21:58
Saugirdas rašė:Sveikinu!!! ''plot ''plot ''plot ''plot ''plot
Gerai apslaistyk, kad ilgai tarnautu. :/brazasista
Dziaugiuosi uz Tave. ''plot
As irgi toki ciupsiu kada prie progos. :ruko
Kokia katurke zadi det?
Turiu keles tinkamas jam. Dawa Caldia. Arba Daiwa Advantage
 #608935   Evaldas Z
 18 Sau 2015 19:03
Vitolis rašė:Jau atkeliavo mano Violetinis :gutgut Lauksim sezono :)
Kantrus tu :) As tai va vakar ir siandien pazindinausi su nauju irankiu. Nieko nepagavau, bet bent kazkiek paaiskejo, kas per zveris, tai dabar galiu ramiai miegot ir pavasario (arba kito atsilimo) laukt :)
Tict Inbite IB73-TB.JPG
 #608987   Evaldas Z
 18 Sau 2015 21:49
Na, man patiko labiau. Zymiai piktesnis ir astresnis. Galios rezervas, kaip ir minejo Omar'as, tikrai nemazas. Rigge 56deep, 70deep tempia puikiai. Buvau i valti isimetes lydeku ieskodamas vakar, tai ir rigge 90, orbit 80, ima flit 100 patampiau :) Dzige 4g turbut butu apatine riba (na, dar nuo salygu priklauso). Taigi, kolkas viskas :gutgut o toliau bus matyt :)
 #609123   Vitolis
 19 Sau 2015 14:31
Sveikinu Evaldai su nauju žaisliuku :) Sakai kantrus? Tai kad sostinėn nebuvo kaip be savo apatinės pusės nukakt ir tą Truzeriuką pakratyt kaip reikia. :-D O Violetinis buvo užsakytas dar iš rudens. Bet buvo su juo panašiai kaip Rapolui su tais naujais kotais ir tūba :-D Nusipirkau šūdvamzdį dvimetrį, garaže pritrumpinau kiek reik ir nešu vidun spiną inkišęs. Žmonikė ir klausia. Kam tą vamzdį čia tempi? Koks tau vamzdys, čia gi dėklas spinui. Apsiūsiu medžiaga ir bus :gutgut Taigi turi gi tokį, kam tau antras? Tai vėl gal naują nusipirkai. Aišku dabar ko tu į Panevėžį roveis. Ligonis blyn'''bum
 #609142   Evaldas Z
 19 Sau 2015 15:21
Vitolis rašė:Sakai kantrus?
Kantrus, nes testuot neskubi. Nebent jau pries perkant buvai gaves pamakaluot ant vandens :)
Vitolis rašė:Žmonikė ir klausia...
Manes po bandomosios zukles irgi klause... Nu, patenkintas, ar vel po menesio parduosi ? :)
 #609147   Darukas
 19 Sau 2015 15:37
Si savaitgali atrodo vyko Inbait Azing Maniacs irankiu testai. As irgi savo naujaji pirkini prasitestavau, tik pas mane IB-710TB. Na kagi, geriau negu tikejausi.
Truputi gasdino kad prie tu mazu ziedeliu PE labai greit prisala, bet viskas super, niuuu suuuuppper. Salaciam sakes, eseriai starkiai irgi tegul jau dreba, lydys nepageidaujamas bet irgi gaus i lupa :lol:
Laukiu nesulaukiu sezono. ;-var-var.
 #609150   Rapolas
 19 Sau 2015 15:43
Tai kad minuso nebuvo savaitgaly ,rytoj/poryt pabandyk ir pasigirk :-D
Aš irgi gailėjaus ,kad testams nepasiėmiau 'japono' su smulkiais žiedeliais pabandymui ,bet dbr viskas aišku, pliusinėj arti nulio veš :-D
p.s.: kokio storio PE naudoji?
 #609163   Menke
 19 Sau 2015 15:58
Darukas rašė:Si savaitgali atrodo vyko Inbait Azing Maniacs irankiu testai. As irgi savo naujaji pirkini prasitestavau, tik pas mane IB-710TB. Na kagi, geriau negu tikejausi.
Truputi gasdino kad prie tu mazu ziedeliu PE labai greit prisala, bet viskas super, niuuu suuuuppper. Salaciam sakes, eseriai starkiai irgi tegul jau dreba, lydys nepageidaujamas bet irgi gaus i lupa :lol:
Laukiu nesulaukiu sezono. ;-var-var.
koks realus svoriu depazonas dzigui?
 #609171   Darukas
 19 Sau 2015 16:26
Bandziau tik upelej voblas svaistyti. O del dzigo, tai... hmmm... apatines ribos neissivaizduoju, o virsutine tai 12gr neriba tik idomu kaip su apatine bus, bet mazesniu nei 8gr nesiruosiu dziginti, tam yra kitas kotas :ruko , kai tik ismeginsiu iskart prisiduosiu sitoj temoj ;-var-var.
 #609198   Vitolis
 19 Sau 2015 19:09
Evaldas Z rašė: Kantrus, nes testuot neskubi. Nebent jau pries perkant buvai gaves pamakaluot ant vandens :)
Bus skirtas išskirtinai džigui. O pas mus ledas apie 20cm. O prie upės neprieisi. Vanduo į pievas išėjęs. Man pakratyt užteko jį pamačius. Taskant meilą iš pirmo žvilgsnio. :grin: Voblom turiu bent du irankius.
 #611865   Sdom
 03 Vas 2015 21:00
sveiki ,

Norejau pasidometi del spiningu, girdejau tokia hypoteze kad spiningo ilgis neturi itakos uzmetimo atstumui, visada maniau kad turi...

nuziurejau http://www.zvejoklis.lt/spiningavimas/1 ... ko-dix221l ilgis 220 , bet lyginant su Catana 2.40 nuo rites iki koto galo atstumas panasus. Siaip ieskau tokio kad ir nemune butu galima zvejoti, 3-8 gr sukrem, vobliariais gumomis... gal kazka kito patartumet ? Kaina kazkur 40-80 europietisku :)
 #612130   Laineris
 05 Vas 2015 17:38
Sveiki.
Noriu patarimo, ketinu ysigyti ul spininga.
Taciau kai ju tiek daug sunku issirinkti. Gaudau vien gumom svoriais 2-8 g panasiai naudoju. Zvejot tenka tiek stovinciam tiek upeje. Naudoju Pe vala. Pries tai turejau salmo elite mikrojig 2.70 na blogo nelb ka turiu pasakyt gal tik kad jautrumo truksta.
Ka manote apie Graphiteleader NUOVO FINEZZA? Graphiteleader NUOVO FINEZZA NEO GOFES 762UL-T tiksliau. Sau kazko panasaus ieskau o jai tai geras variantas butent jo. Kaina taipat panasi kaip sito, noriu ysigyti rimta daigta. Patarkit kas geriau kotas reikalingas jigui.
 #612161   DaliusM
 05 Vas 2015 20:31
teko paskutinem dienom ne viena foruma (rusiska, ukrainietiska) perskaityt nes kazko panasaus ieskau, tokio yrankio kurio nesinoretu keisti... tai nuomoniu ivairiausiu, bet kazkokias tendencijas galima iziuret..

Paliekant modelius kurie stipriai perkopia 300euru (evergreen, daiko, shimano, daiwa ir kt.) tai vienas is lyderiu http://www.bait.lt/meskeres/spiningai/t ... NOzPU8cTDc
toliau ...
http://www.bait.lt/meskeres/spiningai/m ... NO1hU8cTDc
tas pats corto..
http://parduotuve.spiningavimas.lt/spin ... corto.html

Is dar ekonomiskesnes klases tikrai labai daug geru nuomoniu apie:
http://parduotuve.spiningavimas.lt/majo ... stage.html
tai pat neblogai atsiliepia..
http://www.galvakablis.lt/index.php?pag ... 78&lang=lt

As greiciausiai apsistosiu ties truzeriu, kadangi man labiau aktualu nuo 3gr iki 8(10) gr.. P.S. Is visu situ esu tik corto bandes, smagus kotukas.. Tiesiog isdestau uz ko akis uzkliuvo simtus nuomoniu perskaicius :)
http://www.bait.lt/meskeres/spiningai/m ... NO19k8cTDc
 #612171   SauliusM
 05 Vas 2015 20:57
Laineris rašė:Sveiki.
Noriu patarimo, ketinu ysigyti ul spininga.
Taciau kai ju tiek daug sunku issirinkti. Gaudau vien gumom svoriais 2-8 g panasiai naudoju. Zvejot tenka tiek stovinciam tiek upeje. Naudoju Pe vala. Pries tai turejau salmo elite mikrojig 2.70 na blogo nelb ka turiu pasakyt gal tik kad jautrumo truksta.
Ka manote apie Graphiteleader NUOVO FINEZZA? Graphiteleader NUOVO FINEZZA NEO GOFES 762UL-T tiksliau. Sau kazko panasaus ieskau o jai tai geras variantas butent jo. Kaina taipat panasi kaip sito, noriu ysigyti rimta daigta. Patarkit kas geriau kotas reikalingas jigui.
iki kokiu 6gr galvoms bus pats tas nuovo. bet jei gramu daugiau ar netycia kokias didesnes gaumas naudosi, tai biski gali jaustis perkrautas kotas. dar ziureciau tada ir tict ralgo arba lunakia sonic. Beje, visus 3 kotus gali rast ir paciupinet Kote Vilniuj. Bent jau siandien buvo.
 #612177   Rapolas
 05 Vas 2015 21:15
DaliuiM,
imk tą MC Truzer'į ir keletui metų paieškos bus baigtos ;) Visam gyvenimui vistiek nieko vienintelio nerasi :-D
Purčiau tą Truzer kotą, o kadangi turiu labai panašų, tai iš kitų tavo paminėtų kotų, šis bus kaip ir universaliausias, mano manymu. Ir rankoj ans tiesiog ledas :gutgut
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė