Ziuriu kiek zmoniu tiek nuomoniu man atvirksciai aiskina ex fast yra jigas o ne tvicas jis per kietas tvicingui nes ex fast isigijas Zmogus parduoda nes tinka tik jiguitomasia rašė:turetu buti ex fast ir tvicingui apie 180 cm-190cm
Ziuriu kiek zmoniu tiek nuomoniu man atvirksciai aiskina ex fast yra jigas o ne tvicas jis per kietas tvicingui nes ex fast isigijas Zmogus parduoda nes tinka tik jiguitomasia rašė:turetu buti ex fast ir tvicingui apie 180 cm-190cm
Kietas kuolas ir ex fastas būtinai turi tą patį reikšt?tomasia rašė:Tvicui reikia kieto kuolo , kad galetum vobleri ismusti
Feniksai spaudziu penkis, nes puse gudriuciu gal gaudot catanom ir neapsikraunat o man 1000lt ismest del to kad neismanelis savo patars tai zinai, jeigu jau Janas pasake netinka tai kazka reiskia as malku nedauzysiu oneten magalonam per kietasFeniksas rašė:Ka pac savo kailiu suratau tai ex fast tvicui yra blogis, nes ju galune yra gan minksta. Po to kotas sustandeja lb stipriai. Sitas nepafeda, tiesiog virsune gesina smugi ir gaunas nei sis nei tas. Fast regular yr siek tiek minkstesnis, todel geriau meta. Tod jy renkas kas nemusa stipriai. Gal sitas netinka kotams uz 170€ ir daugiau, bet pigesnieji tikrai daro sitai
mano nuomone ir jos niekam nekisu, jis tvicingui per ilgas, na nebent tavo ugis kokie 230-240 cm. As 185 ugio, pas mane 2.04 spinas ir noreciau siek tiek trumpesnio. na, bet kiekvienam savo.zyzi rašė:Ar apsimoka imti http://gelezinislydys.lt/home/829-spini ... anger.html nes dabartinis yra larus platinium pikeperch 10/30 uzmetimas
Ar tu tik ką patarei žmogui rinktis spiningą pagal ūgį?t-vilkas rašė:mano nuomone ir jos niekam nekisu, jis tvicingui per ilgas, na nebent tavo ugis kokie 230-240 cm. As 185 ugio, pas mane 2.04 spinas ir noreciau siek tiek trumpesnio. na, bet kiekvienam savo.
O tai pagal ka tvicingui reiketu rinktis? Plauku spalva?Salokym rašė:Ar tu tik ką patarei žmogui rinktis spiningą pagal ūgį?t-vilkas rašė:mano nuomone ir jos niekam nekisu, jis tvicingui per ilgas, na nebent tavo ugis kokie 230-240 cm. As 185 ugio, pas mane 2.04 spinas ir noreciau siek tiek trumpesnio. na, bet kiekvienam savo.
Nu jei pagal tai ,tai tuomet musiau nebeišeis naujo spiningo pirktSauliusM rašė:pagal zmonos akiu spalva...
Ilgi reikia rinktis pagal zvejybos salygas. Kai kada ir 2.7m gali buti per trumpas, jei zvejoji tarkim nuo kranto tarp krumu ir nuvirtusiu medziu.edmundaxx rašė:O tai pagal ka tvicingui reiketu rinktis? Plauku spalva?Salokym rašė:Ar tu tik ką patarei žmogui rinktis spiningą pagal ūgį?t-vilkas rašė:mano nuomone ir jos niekam nekisu, jis tvicingui per ilgas, na nebent tavo ugis kokie 230-240 cm. As 185 ugio, pas mane 2.04 spinas ir noreciau siek tiek trumpesnio. na, bet kiekvienam savo.
nelabai supanti apie zvejyba kolega.edmundaxx rašė:Nu jei tvičint reikėtų su 2.70m kotu, tai tada gal geriau paieškot tinkamesnių vietų.
Is valties as uz trumpus. Nuo kranto reikia ilgesniu. Universaliu dalyku nebuna. Geriau pigesnius kelis visokiem zvejybos budams ne viena brangu ir bandyti visur pritaikytiedmundaxx rašė:Gyti, tai ateis žmogus, niekad netvičinęs, sakys- noriu koto tvičui.
Tai tu jam sakysi- imk 3m tvičui, tiks visais gyvenimo atvėjais?![]()
Juk pats supratai apie ką ėjo kalba, o iškreipei kažkaip...
P.S. Manau, kas landžios tarp krūmų, kemsynų (pvz aqva), tai jau forume nebeklaus, kokį kotą imt tvičingui.
siaip labai spiningelis smagus , atitinka visus tavo kriterijus yra norstream ultra kaip ir as ieskau, tik kazin ar dar rasi ji kur pirkti , 274ilgis 2-12gSdom rašė:Sveiki, ieškau lengvo spieningo vobliariukams, sukrems. Kaina butu 45-60 euru. Manau gramatūra turetu buti 2-11, ilgis apie 2,70 manau. Zvejojama bus Nemune, Neryje, Sventojoj, Merkyje gal ir mažesnėse upėse. Patarkit kažka prašau. Atsiprasašau kad gal kažka ir pasikartojau. Ar netaip pasakiau.
http://www.zuklys.lt/prod-mikado-nsc-ul ... n-280-5844
http://www.zuklys.lt/prod-salmo-elite-eco-spin-300-1418
šito 2,7 neturi tik 3 teko čiupinėti gal ir nieko , ant pačio spiningo gramatūra parašyta šiek tiek lengvesnė gal 3-18.
Tai gal dar kažka patartumėt , gali ir pigesnis būti …
Nuoširdus Ačiū
ka ten aiskinti - nusisnekejo ir tiek. geriau pasiziureki gamintojo spiningu lentele ir bus aisku.Civas rašė:Sveiki,
gal galite paaiškinti http://parduotuve.spiningavimas.lt/majo ... turel.html modelis TUS-T732M galia medium, išmetimas 0,5-7 gr. Kodėl galia medium?
Žiūrinėju spiningą mažiems vobleriams ir lengvam džigui, daugiausiai žvejyba nuo kranto, tikiuosi toks spiningas tiks, o gal kažką galite pasiūlyti už panašią kainą?
Dėkui.