butai nepirkes licenzijos butu nk nebuve:DPIKE rašė:Is vakaro sudejau savo amunivija.galvojau pamietit upei.nupirkau licenzija.ryte zmona zadina, keista pagalvojau.sako kielkis vandenis nubego,vaziuojam i antakalni gimdit.galima sakyt sezono uzdarimas
Tai rasykite - ar kas ka pagauna is baltos zuvies??? Noriu sestadieni iseiti, bet dar neapsisprendziau - ar su spinu, ar su plude...Fuksas rašė:Buvau stabtelejes katik, tai priekrantej nesa siek tiek bet ne zavalas - zvejot tikrai galimaArturijus rašė:Smagu, kad gaudote ir pagaunat :D Griztant prie Neries temos, kaip su vandieniu? Ar nesa zoles?
Tai ir tu atrasyk - kaip ten Nery su zuve,as irgi nusipirkes Mazuronio indulgencija(Kliwo rašė: Tai rasykite - ar kas ka pagauna is baltos zuvies??? Noriu sestadieni iseiti, bet dar neapsisprendziau - ar su spinu, ar su plude...O eit reiks butinai - sian duokle 12 LT Perlui atidaviau
Ner ka rasyt...... Maciau 2 lasiu isejimus, bandziau gundyti - nulis, ant pludes - nulis, uzejau kur mailis laikosi - pagavau kelisdesimt saulazuviu katinui..... Vsio!scorpium1 rašė:Tai ir tu atrasyk - kaip ten Nery su zuve,as irgi nusipirkes Mazuronio indulgencija(Kliwo rašė: Tai rasykite - ar kas ka pagauna is baltos zuvies??? Noriu sestadieni iseiti, bet dar neapsisprendziau - ar su spinu, ar su plude...O eit reiks butinai - sian duokle 12 LT Perlui atidaviau
) laukiu sekmadienio
Na man tai truputi daugiau pasiseke: 1,5kg karsis,500gr ziobriukas ir apie 3 kg kuoju delniniu...Vsio!Kliwo rašė: Ner ka rasyt...... Maciau 2 lasiu isejimus, bandziau gundyti - nulis, ant pludes - nulis, uzejau kur mailis laikosi - pagavau kelisdesimt saulazuviu katinui..... Vsio!
Kur?scorpium1 rašė:Na man tai truputi daugiau pasiseke: 1,5kg karsis,500gr ziobriukas ir apie 3 kg kuoju delniniu...Vsio!Kliwo rašė: Ner ka rasyt...... Maciau 2 lasiu isejimus, bandziau gundyti - nulis, ant pludes - nulis, uzejau kur mailis laikosi - pagavau kelisdesimt saulazuviu katinui..... Vsio!
Nery,nuo Nemencines i virsu...link pasienio...tiltelis dar ten kabantis...Kliwo rašė:Kur?scorpium1 rašė:Na man tai truputi daugiau pasiseke: 1,5kg karsis,500gr ziobriukas ir apie 3 kg kuoju delniniu...Vsio!Kliwo rašė: Ner ka rasyt...... Maciau 2 lasiu isejimus, bandziau gundyti - nulis, ant pludes - nulis, uzejau kur mailis laikosi - pagavau kelisdesimt saulazuviu katinui..... Vsio!Cik nasakyk, kad Nery, o truputi ciksliau!
O karsi i ziobri sugundei batonu, ar tesla???
![]()
![]()