tai as pats 95% gaudau vobleriais. Kalbu apie tuos modelius ar spalvinimus. Turiu gal 200 o gal 300 o gal dar daugiau tu vobleriu

. Uzsisakiau, kad padarytu specialia sekcija jiems kabinti, nes netelpa i jokias dezes jie
Buna dienu, kai atrodo atrandi super kibuji, bet kita karta jis jokiu stebuklu nerodo. Daug tu pas mane jau super kibiuju. Realiai visi jie super kibus. Dabar vis mazinu ju skaiciu i zvejyba. Randomu ka pasiemu is aktyvesnio zaidimo ar silpnesnio. Ir pagal gylius. Sauletai dienai skaidru koki, koki kislotnika ar taigeri tamsesniam, ir pagal gylius. Kai anksciau imdavau visa lagamina, na dabar tik pora deziu
Del tu spalvu... kai plaukiam keliom valtim, tai vienai valciai "tik melyna su baltu", kitoje valtyje buvo "tik taigeriai", trecioje geltona spalva suejo.
Realiai tai man spalvos kur isskyriu tai melsva su zalsvu ar mesva su baltu, gelsvas naturalus, kislotnikas taigeris, permatomi ir visi kiti. Dar buna eserio imacijos suzaidzia, bet vel, klausimas ar raudes imitacija kokia nebutu suveikusi
Kas realiai manau veikia, tai triuksmas voblerio (barska ar ne), gylis, agresyvus ar ramus pravedimas, pauzes. O paskui ten formos bei spavlos ir ju atspalviai.
Pvz buvo kad vienas valtyje traukia ant melynos su raudonu gumos lydzius, man ant voblerio niekas. Sako: "pakeisk , neims tau ant tavo zalio voblerio niekas siandien". Na idienejo, ir man pradejo eiti tos lydekos, kolegai nustojo. Ar cia diena itaka padare, ar siaip taip sutapo.. kas zino... ir kazino buna, kad 6 raudoni is eiles iskrenta. O pvz buciau zalia vobleri pakeites ir koki bordini, ir buciau sugaves tas pacias lydekas, tai visiem buciau sakes,kad va, ant zalias visa ryta niekas nekibo, o vat uzdejau bordini, ir iskart kliovas prasidejes. ir pats buciau tuo patikejes :D