Gal kas matet Klaipedoj Strike pro vobliku?
Muselinė- tai ko ieškojau!
minijos g. pas mazgeika seniau budavo, turetu ir dabar buticesius rašė:Gal kas matet Klaipedoj Strike pro vobliku?
MeskGrazwis rašė:jokia paslaptis. Ebay'ui, jei bus noras, galesiu pardavejo linka imestiauriux rašė:Grazwis rašė: Is kur cia sakeisi jei nepaslaptis
Kretingoi buvau pasiemes, dabar nezinau ar beracesius rašė:Gal kas matet Klaipedoj Strike pro vobliku?
Timpcioji tiek kad pasisuktu i sona?koki atstuma trauki iki pauzes?edmundaxx rašė:Aš tai vyniojimo metu čiut čiut timpčioju ir viskas. Apie daužymą nei minties.Pauzės visiem vobleriam reikalingos, tai ne išimtis ir šitam.
aisku,patiko masalas,girdejau gandus kad salaciai ima tokiusedmundaxx rašė:Nu jo, nes jei per stipriai duosi, tai ir iš vandens iššoka.![]()
Įvairus atstumas, bet netraukiu ilgai, metrą tai jau max ir tik retsykiais.
ziurint ka. jei sapalus, tai pagrinde tiktai jais ir gaudau.PIKE rašė:Noriu paklaust apie krenkus arba sadus.vasara kas nors su jais gaudo?kokius modelius naudojat?ir turbut geriausia butu pravedenet stop&go?
Ne sapalas man kosminis laivas,salati lengviau pagaut nei sapalaSauliusM rašė:ziurint ka. jei sapalus, tai pagrinde tiktai jais ir gaudau.PIKE rašė:Noriu paklaust apie krenkus arba sadus.vasara kas nors su jais gaudo?kokius modelius naudojat?ir turbut geriausia butu pravedenet stop&go?
shad tipo vobleriai dirba visus metus. pradedant mazuciais pontoon21 cheerful, tesiant didesniais yo zuri 3D flat crank ir baigiant rapala shad rapais. aisku klasikiniai burbuliniai crankai kaip pvz rapala fat rap ezeruose ar megabass baby griffon upese irgi visai neblogai dirba.PIKE rašė:lydekos domina.krenkai jiems
aisku.meginsimSauliusM rašė:shad tipo vobleriai dirba visus metus. pradedant mazuciais pontoon21 cheerful, tesiant didesniais yo zuri 3D flat crank ir baigiant rapala shad rapais. aisku klasikiniai burbuliniai crankai kaip pvz rapala fat rap ezeruose ar megabass baby griffon upese irgi visai neblogai dirba.PIKE rašė:lydekos domina.krenkai jiems
Su Dorado bandyk pauzes ilgint, pas mane ant jo net ir su nulaužtu liežuviu kimba, tik pravedimą jau tuomet kaip su bent-minnow reikia 'įsisabačint'Feniksas rašė:Tie bent minnow idomus, maciau visu dydziu, bet pabijojau pirkt. Jei neprakalbinau dorado dead fish, tai i su situ taip gali but