Čia tu apie mėnesio pavadinimą kalbi ar kažkokį tvenkinį? Balandi? :DD
visi suvalkijos zvejai zinopjonas7 rašė:Čia tu apie mėnesio pavadinimą kalbi ar kažkokį tvenkinį? Balandi? :DD

visi suvalkijos zvejai zinopjonas7 rašė:Čia tu apie mėnesio pavadinimą kalbi ar kažkokį tvenkinį? Balandi? :DD
Jei galvoji apie Keturvalakius tai turėsi pirktis leidimą, nes tas ežeras prie Keturvalakių jau išnomuotas senokai, buvau ten keletą kartų su spiningu, bet niekas nekibo, nors mačiau kad kiti pagauna tų lydekų kaip kada matyt pasitaiko. Bet už Keturvalakių keletas kilometrų prie Degučių yra Karklinių tvenkinys, ten bent niekas jo neišsinomavę tad galėsi laisvai vien su žvejo bilietu žvejoti. Su spiningu ten taip pat buvau pora kartų tai kažkaip vangiai kibo, nors pažiūrėjus į ežeriuką, tai atrodo ideali vieta lydekoms gyventinafanialt rašė:savaitgalį gresia aplankyti suvalkiją... patarkit, protingieji kurmiai, kur būtų protinga pasivaikčioti su spiningėliu aplink Marijampolę, Vilkaviškį, ar pan.? Galvoju apie Naujukę, Keturvalakius ir aukščiau minėtą Balandį. Nebuvęs nei prie vieno iš minėtų telkinių- neįsivaizduoju, ar įmanoma net prieit :/ veiksmas tik nuo kranto, mintys sukasi apie lydžius :] tai toks būtų mano klausimas :]
Ar nesiblaškyt ir varyt prie senos geros Širvintos, kur šiais metais be galybės naglų silkučių negirdėt, kad kas ką prigautų...
Aj o pačioj Šešupėj tai aš žuvaut nemoku ir net eilinį kartą bandyt nestovi- tikėjimo nėr, žinau, kad atsosu baigsis :] bet... jei gražios vietos- labai pradžiugintų ir tokios mintys, jei kas nepatingės/nepagailės pasidalint :]
Dėkoju, pjonai, už mintis. Jo, prasukau pro Keturvalakius ir susinervinau lentukes pamatęspjonas7 rašė:Jei galvoji apie Keturvalakius tai turėsi pirktis leidimą, nes tas ežeras prie Keturvalakių jau išnomuotas senokai, buvau ten keletą kartų su spiningu, bet niekas nekibo, nors mačiau kad kiti pagauna tų lydekų kaip kada matyt pasitaiko. Bet už Keturvalakių keletas kilometrų prie Degučių yra Karklinių tvenkinys, ten bent niekas jo neišsinomavę tad galėsi laisvai vien su žvejo bilietu žvejoti. Su spiningu ten taip pat buvau pora kartų tai kažkaip vangiai kibo, nors pažiūrėjus į ežeriuką, tai atrodo ideali vieta lydekoms gyventiant spiningo man ten buvo užkibęs tik ešerys nemažas ir lydakaitė kokio 1 kg. Kitavertus kaip minėjau buvau ten tk pora kartų. Bet užtat mačiau ant plūdinių, o gal dugninių tai ten daug žvejų gaudo, nes prieš keletą metų tas tvenkinukas įžuvintas buvo karpiais ir t.t. O jei grynai dėl spiningo tai netoli Antanavo žinau tvenkinuką buvau ten du kartus, ir abu kartus buvo ir kibimų ir pagavimų ten lydekų tikrai yra, bet ten tik iš valties
pjonas7 rašė:Bet už Keturvalakių keletas kilometrų prie Degučių yra Karklinių tvenkinys, ten bent niekas jo neišsinomavę tad galėsi laisvai vien su žvejo bilietu žvejoti.
Iš http://vistytis.puslapiai.lt/index.php? ... atest-news"E. Bielskus pateikė rajono vandens telkinių, kuriuose reikia leidimo žvejybai, sąrašą. Tai <...>, Karklinių tvenkinys (T. Norbutas)