galima užgilinti iki 1.5m upėj, ežere nepavyko iki tiekPfk rašė:... ir dar, gal kas naudojates, kiek giliai neria ir kaip darbuojasi šitas...
vienur rašo 0,1-1,5 m., kitur 1 m...

Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
galima užgilinti iki 1.5m upėj, ežere nepavyko iki tiekPfk rašė:... ir dar, gal kas naudojates, kiek giliai neria ir kaip darbuojasi šitas...
vienur rašo 0,1-1,5 m., kitur 1 m...
o jo darbas nuo nulinuko skiriasi? ir tarkim stovinčiame vandeny traukiant vidutinišku intensyvumu, bent jau iš akies ar nuojautos(jei galima taip spręsti) kiek užgilėja?Rapolas rašė:galima užgilinti iki 1.5m upėj, ežere nepavyko iki tiekPfk rašė:... ir dar, gal kas naudojates, kiek giliai neria ir kaip darbuojasi šitas...
vienur rašo 0,1-1,5 m., kitur 1 m...(velkiaujant didesniu greičiu pavyktų ir ežere :D)
"nulinuko"- tai tipo su stačiu liežuviu?Pfk rašė: o jo darbas nuo nulinuko skiriasi? ir tarkim stovinčiame vandeny traukiant vidutinišku intensyvumu, bent jau iš akies ar nuojautos(jei galima taip spręsti) kiek užgilėja?
Man jie pasiteisina vasarą, kuomet sukyla ir būna aktyvios lydekos (bei ašeriai). Pavasarį- geriau tingus vobleris, kuris "mieguistai" vartosi nuo šono ant šonoMike rašė:Darbas daug agresyvesnis nei "nulinuko". Beje, nors pastoviai maudau ir tuos, ir tuos, kibimų kol kas neturėjau.
ką ką tokius..? nebežiūrių jo laidų jau keletą metų tai nelabai žinau apie ka šnekiRapalas rašė:Pfk pabandyk žvirbliukus Korsako išreklamuotus, jie iki 20 cm teneria, ir bent jau jis pagauna, jei tiki rapala tai ir tu pagausi
Gali pasiimti duel Silver dog rezultatai kalba patys už save (3kg), o dėl žvirblio tai rapala DT berots apavalus tokie, ju yra iki 20 cm nerenčių, pažiūrėk šia laidaPfk rašė:o iš popper'ių ir walker'ių ka galėtumėt parekomenduot?(neskaitant jau minėtųjų rapalos)
kaip yo-zurio 3d popp'as darbuojasi, metasi?
jei kam dar bus įdomu, šiaip ne taip atkasiau, kad tie burbulai vadinasi DT Fat. iš pažiūros tai būtent tai ko man ir reikiaRapalas rašė:dėl žvirblio tai rapala DT berots apavalus tokie, ju yra iki 20 cm nerenčių
rusla02 rašė:Yra yo zuri SS minnow, eina iki 20cm nuo viršaus. Turi labai išraiškinga darba. Man sekliose vienas iš vaforitų.
Vaidi,nieko nemaišai? Gal tiesiog Rapala Walk? Subwalk juk skęstantis...Vaidis rašė:Jau minėjau, Rapala subwalkTokiose sąlygose....
tai gal sakau pagal savo konkrečius pageidavimus darbinėms charakteristikoms..?trololo rašė:kokio ilgio subwalka rinktis 7 ar 9cm?
Kai žuvis aktyvi,tai gal ir gerai, bet pasyviai ir ten,kur paskandinti nėra kur,tai ...Vaidis rašė:Nieko nemaišau, man jis puikiai tinka ir sekliuose su greitesniu pravedimu ir giliau paskandint reikalui esant
Jei konkrečiai apie šitą, tai visai neblogas. Kaip ir dauguma paviršinių skrenda toli. Jei nėra didesnio vėjo ir bangavimo, viskas gerai. Priešingu atveju (vėjas, bangos) suteikti norimus judesius kebloka. Lydekos labai greitai nugraužia plunksnas nuo trišakio, ir poperio judesiai tampa panašūs į volkerio.Pfk rašė:o iš popper'ių ir walker'ių ka galėtumėt parekomenduot?(neskaitant jau minėtųjų rapalos)
kaip yo-zurio 3d popp'as darbuojasi, metasi?
Vaidis rašė:Nieko mandra, monotoniški nestaigūs tympčiojimai su pauzelėm, pauzelės būtinos, nes turi jis nusklęst į šonus po patraukimo, jeigu neleisi, eis kaip pagalys. Vienžo, pirmą syk, kai pabandžiau aš jį, likau lengvai šokiruotasjo darbu, bet paskui viskas stojo į savo vietas
Ne tiek ant paviršinių masalų, kiek ant jų pravedimo būdoPfk rašė:Manyčiau apskritai ant paviršinių masalų būna daug tuščių kibimų. Bet man labai linksma yra stėbėti ta visa procesą, nes kitais masalais žvejodamas tik jutimais pasikliauju, akių nemalonina kylantys verpetai