Ovkas rašė:Plaukiu (kaip koks

) Nevėžiu pasroviui su el.varikliuku tempiu iš paskos Juozuką.
Taip stabiliai bac. kelios minutes vel bac. Ir taip gan pastoviai.
Pas kolega analogiškai.
Nu sakau pasikeisiu Khamishana ir taip per likusias kelias valandas iki santakos su Nemunu tik 1 ešeriukas.
Per tą laiką kolega su Juozu pavarė neblogai juodliginių ešerių.
Nu o aš bent jau atidariau prabangų lūzerį
Tadunce rašė:Tai, kad kiekvienam skirtingai.
jau esu minėjęs, kad nepagavau ant čia visais geriausiais linksniais nupasakoto juozuko cranko
Pas mane irgi taip buvo, tik su kitais masalais, pas kolega jama, pas mane ne. Bet as bunu principingas ir nepasiduodu.
Sekancia diena vis dar bunu principingas, ir man pradeda imi, ir man jama, o kolegai ne

????
arba turiu megstama ezeriuka, ir turejau jame megstama zvejybos trasa bei megstama vobleriuka. Daznai kai pagaudavau pora lydekaiciu, pradedavau eksperimentuoti, tada kai nekibdavo, uzsidedavau savo megstama vobleriuka ir vel pradedavo kibti.

Bet koks moralas sitoje istorijoje? O gi toks, kad viena karta toptelejo pabandyti atvirksciai, pradzioje gaudyti su "lievakais", vidury su savo megstamu, vakare vel su lievakais. Rezultatai buvo ir sekmes eiga beveik identiska. Tiesiog vidury dienos praspiningaudavau lydeku nemegstamoje ezero dalyje. Nors pries tai n zvejybu buvau isitikines, kad tame ezere tik tas vobleris valdo :D .Tiesa, jis istiesu megstamas buvo.

Vieninteli karta, kada tikrai buvo kad kalti masalai, tai gruodzio menesi, kai reikejo labai pasyvaus masalo ir ji reikejo pasyviai pravesti.
Ir jei pas kolega uzkimba, tai pirmas klausimas, kokiam gylyje ejo masalas, ir kokiu agresyvumu buvo traukiamas. O paskui jau spalva, modelis.