Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #392853   Zuveliokas
 30 Lie 2012 20:26
TukasVS rašė:Pasigirkit ar pasiguoskit kas nors kaip sekasi Neryje spiningauti? Kai nieks nekalba tai niekaip nedrįstu kojos ten žengti. :?
dar tokiu oru kaip sendiena dar galima eseriu,koki peiliuka nedaugiau, o per karscius buvau pazystama sutikes, sake nebloga gabala apmete tai 'голый вася' :-D
 #392900   TukasVS
 30 Lie 2012 22:28
Zuveliokas rašė:
TukasVS rašė:Pasigirkit ar pasiguoskit kas nors kaip sekasi Neryje spiningauti? Kai nieks nekalba tai niekaip nedrįstu kojos ten žengti. :?
dar tokiu oru kaip sendiena dar galima eseriu,koki peiliuka nedaugiau, o per karscius buvau pazystama sutikes, sake nebloga gabala apmete tai 'голый вася' :-D
Tiesą sakei, pagavau du mini peiliukus ir vieną ešerį. :lol:
 #395633   renatas28
 12 Rgp 2012 13:17
Gal kas turi info kas kimba tokiu metu Nerije Vilniuje dekui is anksto
 #395645   TukasVS
 12 Rgp 2012 13:47
Na tai priklauso ant ko gaudysi... Aš tai manau, kad į nerį eit tai nebent norint nepatinkančius masalus kur nors į akmenį palikt. :lol:
 #395703   egiduks
 12 Rgp 2012 16:14
TukasVS rašė:Na tai priklauso ant ko gaudysi... Aš tai manau, kad į nerį eit tai nebent norint nepatinkančius masalus kur nors į akmenį palikt. :lol:
Na as taip nemanau. Vat aukstyn nuo Silo tilto, praeita treciadieni ant sukriukes ( savo gamybos) paemiau tris eserius, vienas pabego, atsikabino prie pat kranto.. Maciau dar ir su pludinem gaude ir dugninem. tik ne ka pagave buvo. vienas turejo dvi kuojytes, kurios i kukuruzu skardine telpa :D
Sendien buvau kitu krantu praejes, kur laivas ziemoja. tai uz tos ilankeles aukstyn pora kibimu silpnu buvo ( irgi ant mano gamybos sukres). Ir maciau kaip kazkas rimto issiverte palei kranta po medziu, gal koks slakis ar lidys.
 #395705   TukasVS
 12 Rgp 2012 16:23
egiduks rašė:
TukasVS rašė:Na tai priklauso ant ko gaudysi... Aš tai manau, kad į nerį eit tai nebent norint nepatinkančius masalus kur nors į akmenį palikt. :lol:
Na as taip nemanau. Vat aukstyn nuo Silo tilto, praeita treciadieni ant sukriukes ( savo gamybos) paemiau tris eserius, vienas pabego, atsikabino prie pat kranto.. Maciau dar ir su pludinem gaude ir dugninem. tik ne ka pagave buvo. vienas turejo dvi kuojytes, kurios i kukuruzu skardine telpa :D
Sendien buvau kitu krantu praejes, kur laivas ziemoja. tai uz tos ilankeles aukstyn pora kibimu silpnu buvo ( irgi ant mano gamybos sukres). Ir maciau kaip kazkas rimto issiverte palei kranta po medziu, gal koks slakis ar lidys.
Na jo, kokį ešerį ar peiliuką galima įkabinti. Bet daugiau turbūt nieko rimtesnio... :) Nors dabar visai sugundei pabandyti tą ruožą, aš bandydavau iki šilo tilto, nors sako į valakampių pusę geriau eiti. Gal atsiras kas nors norintis kartu išbandyt šiandien pvz.?:)
 #395983   Rapolas
 13 Rgp 2012 14:01
kukuruzas rašė:o kaip vandens skaidrumas dabar nery?
kuševojus dabar Nery ,kas trečias metimas- žolės :-D
 #395987   Rapolas
 13 Rgp 2012 14:25
shelwius rašė:o jo, žolių tai pilna net pačioj vagoj, stiprioj srovėj. Ale plotkinės tokios, tik šviesesnės daug.
Jei be bridkelnių, tai nėr ko į vandenį ir lyst, o ir įkyrios tokios- kai įsipainioji, tai kaip į tinklą kokį ;-)
 #395988   Rapolas
 13 Rgp 2012 14:30
p.s.: o išsiropšti į krantą tai bridbačiai kaip švininiai nuo tų "siūlų" kuokštų
 #399264   Albaz
 23 Rgp 2012 16:28
Gal kas kokia vietele kur su fideriuku geriau butu pasedet nepertoliausia nuo vilniaus patartumet? ;) nors ir vilnietis esu bet kazkaip neri neesu dar gaudes :roll: :oops: :superšokas tai noretusi fideriuka pamirkyt,nes plaukiant su valtele nuo nemencynes iki valakampiu tai daug zveju matesi nuo vietines faunos su vineliu "isdykele" rankose ir rekentciu "nikliojot ryba! :D iki rimtu zveju ,tai manau gal gi yr dar tos zuvies musu neri :/brazasista
 #399297   vava
 23 Rgp 2012 17:46
gal jau geriau kur nors kitur bandytum.....
 #399343   Shtulas
 23 Rgp 2012 19:42
Žuvies yra, pagaut ne kiekvienam lemta, o RIMTAI žvejot galima ir šuliny...
 #400789   pensininkas
 28 Rgp 2012 14:51
isijungi maps.lt ortofoto ir ziuri. bet bent jau tavo plauktu marsrutu nuo nemencines, zinau 5-6 vietas, kur galima butu feederi imerkt. upej zuvis vietoj nestovi, tad jei nepastebejai idomiu ilankeliu, duburiu ir sroves suletejimu bei gyliu - padet bus sunku :?
 #400873   Albaz
 28 Rgp 2012 20:01
idomiu vietu tikrai daug ir graziu :roll: tik vat kaip iki ju davaziuot va cia tai problema... 'viarkt pvz kur tik privaziavimas ar koks kaimelis iskart sedi koks dieduks ar vietinis o kur tik nedasibrausi krantai grazus siuksliu ner :/brazasista nu planuose yra plaukt nerim ir tokiom vietelei apsistot. Va ka koki sapaliuka pavyko suviliot beplaukiant !-kliovas-!

Paveikslėlis
 #400958   iusegun
 28 Rgp 2012 21:46
Albaz rašė:..Va ka koki sapaliuka pavyko suviliot
kaip ir mekne :roll:
 #401287   Tadunce
 29 Rgp 2012 20:29
Nu, bet točnai meknė.. :)
 #401292   Wytux
 29 Rgp 2012 20:41
Su kuoja lengviau sumaisyt nei su sapalu...
 #404054   saulux
 08 Rgs 2012 21:18
Gal kas is kaunieciu ar vietiniu spiningauja Neryje ties Radikiais, Lapemis ar netoliese? Imanoma ten salati ikirst ar yra ir geresniu vietu? O gal ir kokia lasisa suviliot imanoma? Nebijokit, ne brakonierius ir namo zuvies nevelku, tiesiog labai norisi susikaut su rimtesne zuvimi 'viarkt ir nosifotkint laimiki megstu ;uolrait o ir siaip dar nesu niekad ciupinejes tokiu zuveliu :oops: Bandziau salacius tikslingai gaudyt paciame Kaune, praejau visa pakrante, bet be poros mazu eseriuku taip nieko ir nepagavau :e:e labai jau nuzvejota teritorija man pasirode... jau koks ketvirtas savaitgalis, kai nuo ryto iki vakaro trypiu pakrante, bet nei veiksmo maciau, nei normaliu kibimu buvo :e:e

Jei yra kolegu, kurie gali kazka patart ir nenori viesai metyt informacija, brukstelkit bent i pm :/brazasista Buciau tikrai labai dekingas :/brazasista Ruduo atejo, o per visus metus neturiu kuo pasigirt :e:e
 #405948   scorpium1
 14 Rgs 2012 06:13
Albaz rašė: Va ka koki sapaliuka pavyko suviliot beplaukiant !-kliovas-!

Tocno mekne - analinis pelekas ilenktas i vidu,pas sapala - i isore.Geras zuvecas :gutgut
 #408004   scorpium1
 20 Rgs 2012 07:03
Albaz rašė:Neryje visokio velnio manau istikruju yra :superšokas
Tik reikia zinot viecikes,kur tie velniai visokie kimba :grin:
 #412433   scorpium1
 05 Spa 2012 18:47
Na tai ka,nieks nieko negaudo Nerije ar ka?Ar taip kimba ,kad ner kada rasyt? ;-) As tai jau 3cia savaitgali bandau karsius ir vegeles nakti,bet deja pilnas 0 (is vakaro ir diena aisku prigaudau visokio velnio kokius 4-5 kilus,bet vazioju butent stambios zuvies,o su ja,deja,niekaip nesiseka) :( Rytoj dar bus popytke,gal si karta pasiseks,pabandysiu ant naktinio :ruko
 #412634   romas100
 06 Spa 2012 20:48
Juk Nery lasisine karstlige visiems :lol:
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 174
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis