Tokių dar nematęs, bet šitais:giedriuzzz rašė:...Padaryti visai neblogai, tik įdomu kaip dirbs...
http://rybolov.org/shop/baits/vobler_ra ... ing/80011/
Gaudau antrą sezoną. Pointer 100 kibumu nei kiek nenusileidžia

...kitam gale vobleris
Tokių dar nematęs, bet šitais:giedriuzzz rašė:...Padaryti visai neblogai, tik įdomu kaip dirbs...
giedriuzzz rašė:Šiandien pabandymui pasiėmiau pora tokių vobleriukų http://rybolov.org/shop/baits/vobler_ra ... ing/79554/ Spalvos B26 ir C16. Padaryti visai neblogai, tik įdomu kaip dirbs![]()
Gal voblerių expertai gali pasakyt kieno panašiai čia kopijos
Jei nerasi RAIDEN, ieškok TAMURORapalas rašė:As raiden bow 100F turejau, SJ02 spalvytes, tai irgi pointerio kopija, tai labai verkiau kai nutraukiau, tiek velkant ji labai speriai eme, tiek tampantO kur juos perkat vilniui? Gal lazdynuose priesais tuos geltonus daugiabucius? Nes as tiesiai is ju emiau streamfishing.lv
Ėmiau pernai (40 spalvinimas /rausvas) šapalams pabandyt, bet kol kas "neprakalbinau". Suspenderis, judesiai smulkūs, greičiausiai reikia bandyt jį "tvičint", nes tolygiu (ar pusiau tolygiu su pauzėmis ir patrūkčiojimais) pravedimu šapalai kažkaip nesusidomėjo, o koto tvičui juo gaudant neturėjau. Metasi šeipsau, nors ir įmontuota pora šratelių (dėl balanso), bet jie metimo metu nenuvažiuoja į užpakalį, todėl vobelrio užmetimo savybių nepagerina. Mano reziumas:D dailiai pagamintas, bet dar man "neatrastas" (kažkaip su Rip'N tikėjimas didesnis)MariusM rašė:Cultiva mira shad gal kas papasakoti apie jį doro ar nedoro galite ?
Pries gerus metus, tai ciupinejau barsausko, bet nezinau ar dabar jie turi.Marius1 rašė:Kažin kur kaune tuos raiden pačiupinėt galima?
Gali ašaras apsišluostyt, pora modelių Justiniškių 91 yra, tokių:Rapalas rašė:As raiden bow 100F turejau, SJ02 spalvytes, tai irgi pointerio kopija, tai labai verkiau kai nutraukiau...
Rapalas rašė:Tipo r65 spalvytes turi bow100 ?
O kaip neimsi, jeiRapalas rašė:...tai ir tu pasiemei?..
Rapalas rašė:...tiek velkant ji labai speriai eme, tiek tampant...
O koks ten modeliukas apatinis? Man jis panasus kazkodel i medini o ne plastikini.Vitolis rašė:šiandien maudžiau Raidenus :/ Bet va apatinis, tai kai baslio gabalas. Niekaip neradau aš jam tinkamo pravedimo.
cia truputely pro sona prapjoviai, viduriai gi skiresiRapalas rašė:O koks ten modeliukas apatinis? Man jis panasus kazkodel i medini o ne plastikini.Vitolis rašė:šiandien maudžiau Raidenus :/ Bet va apatinis, tai kai baslio gabalas. Niekaip neradau aš jam tinkamo pravedimo.
Apskritai as manau kad raiden kopijos yra is gamintoju isigyti brokuoti modeliai, juos nudazo ir paleidzia papigiai...
Visgi įdomu, ar tai kopijos, ar "savarankiški" modeliaiRapalas rašė:...manau kad raiden kopijos yra is gamintoju isigyti brokuoti modeliai, juos nudazo ir paleidzia papigiai...
Tik kabliai...šaizės, jau trečią keičiu į ownerinįMenke rašė:...POINTERIS ir Afrikoj POINTERIS...