neverk brolau,jaunas dar esi,dar pagausi savo krokodila...henyte rašė:.... kaip puiku , kad yra tokios vietos , kur galima nesigedinant issiverkt ...
tfu,tfu,tfu-dar nesu tokio laikes,kad nebeitu sulaikyti--o noretusi

neverk brolau,jaunas dar esi,dar pagausi savo krokodila...henyte rašė:.... kaip puiku , kad yra tokios vietos , kur galima nesigedinant issiverkt ...
pradek zvejot kokiu 0,08 mono valu, manau tavo svajone greit issipildysAiris rašė:dar nesu tokio laikes,kad nebeitu sulaikyti--o noretusi
podvodke kontrazvalgybininkuTaacis rašė:bebras, bebras
Sezoną toks 50 lbs ant džerkinės ritės. Spalva pabluko po poros žvejybų, darbinė dalis gerokai paminkštėjo, mėgsta "gert" vandenį.henyte rašė:Gal kas kur matet Klaipedoj "BERKLEY FIRELINE BRAID TRACER" ir taip pat gal kas naudojot ir turit geru ar blogu ispudziu apie si pintuka ?
Pirkau vyniojamą metrais "Kote", atsiėjo kažkur 0.49 Lt/m.henyte rašė:Aciu , o gal ir kaina mazdaug perisimeni ? As zinoma ryt issiaiskinciau kokios jo kainos mazdaug pas mus , bet jei labai uzkeltos , tai gal ir nesidomet ir sivakar is ebay uzsisakyt ...
Mes juk snekam apie dvispalvi ne apie paprasta zalia ? O gal yra dar koks neblogas pasirinkimas is daugiaspalviu pintuku ? Zinau dar yra "Spiderware Camo Ultracast " , bet jo ryskioji dalis labai jau blanki ... Pas japonus kiek zinau daug tokiu valu yra , bet kaip is "nippon" parsisiust Vital arba Piatras turbut geriausiai zino ?
tomasia rašė:Norejau info, koks geriausias pintas valas vobleriams, kuris nesusisuka
va su mono valais ir man problemos siemet buvo, bet teisingi zmones sitam forume papasakojo ir ma labai patiko DAM Imperial:Tanius rašė:Pasidalinkit kokios firmos mono vala perkat mikrikam, kelinta karta brieda nusiperku
Polnas briedasSkumbrotas rašė:Mikrikam tik ploniausią pintą naudok, arba bent fluorakarboninį, juk kartais tokie atsargūs kibimai būna, kad su mono net nepajusi![]()
Ziauriai nepatiko man sitasansanas rašė:As nuo vasaros atradau Mistral AMUNSON buna suviniotas ne kaip visi valai,bet ant gerokai didesnio "bugno" patiko,nes praktiskai neturi atminties neblogai laiko mazgus ir tikrai yra tvirtas
Mikromasalais žvejoju gan senai, ir meškeres (taipogi rites) naudoju gan geras, ponuliramkis rašė:Polnas briedasSkumbrotas rašė:Mikrikam tik ploniausią pintą naudok, arba bent fluorakarboninį, juk kartais tokie atsargūs kibimai būna, kad su mono net nepajusi![]()
Tokiu pievu dar neesu skaites, leiskit paklaust tamstele kur zvejojat su mikro masalais, kokias meskeres naudojat?
Matai vienomis salygomis reikia naudot pintuka, ir jis buna nepamainomas. O kitais atvejais tik mono. Reikia pripazinti, kad su pintuku jauciasi geriau, o bet taciau, nesileisiu i aprasymus kur ir kada naudoti viena ar kita vala. Bet kategoriska nuomone, kad tik vienoks ar kitoks valas, tai visiska nesamone ir sapaliojimas. Vienos rusies valas gali buti panaudojamas tik labai siaurai, kaip ir valo storis.
Man kazko "Stroft"as patiko. nesu daug kitu bandes, bet kiek susiduriau su kitu zveju variantais - pranoko. 0,12 ar 0,14 man pavasario zuklei vieno ritinuko uztenka, tik i pabaiga aisku ano nebelieka normaliam uzmetimui... Aisku, jei geram pintukui surinkt pinigo striuka...Tanius rašė:Pasidalinkit kokios firmos mono vala perkat mikrikam, kelinta karta brieda nusiperku
o kodel? As pradzioj irgi parduotuvej mazga uzrisau patampiau truko,bet ant spiningo susiviniaujau tai kai gaunasi ilga valo atkarpa tai neblogai lyg ir laiko.. Nebent nepatinka,kad tamprus jis? Anksciau naudodavau Mikado Fishfinder tas tai isvis gerai mazgus laiko, bet pas mane mieste parduotuvese tik stori belike ir nauju partiju neatveza.Tanius rašė:Ziauriai nepatiko man sitasansanas rašė:As nuo vasaros atradau Mistral AMUNSON buna suviniotas ne kaip visi valai,bet ant gerokai didesnio "bugno" patiko,nes praktiskai neturi atminties neblogai laiko mazgus ir tikrai yra tvirtas