Iklijuota virsune tai spiningas dzigui guminukais(pas mus dazniausiai jie naudojami, buna ir dzig museles ir pan.)Tie spiningai kazkam kitam nelabai ir tiks . Virsune buna daznai net kitos spalvos pvz raudonos,geltonos . 

Gal galima tokio pobudzio zinutes rashyti y privatA?obsidian rašė:Jei nesunku paziurek kiek rovanoj kainuoja Sakura trinis 602UL? Buciau labai dekingas
apie 450ltobsidian rašė:Jei nesunku paziurek kiek rovanoj kainuoja Sakura trinis 602UL? Buciau labai dekingas
nebaisiai prasautum. realiai masalais lengvesniais nei ~5gr jau bus nebekomfortiska zvejot, o ir dzerku tai irgi nemetysi su tuo kotu. viskam kitam plius minus sueis.Lobiss rašė:Dabar uzkibau ant romados akcijos, rezervavau iki rytdienos daiwa infinity Q 2,70m 8-35g IFQ902MLFS kainuotu 270. Baisiai pro sali prasauciau su suvo noru gaudyti viskuom visur ir bele kuo :D ???
tai pasakyk sitaip aiskinantiem pardavejam, kad diena, kai jie ismirs kaip dinozaurai nebetoli. cia su senesnes kartos spiningais ilgio reikedavo, kad kazka biski toliau uzmest, dabartiniai kotai ir 2,4-2,6m ilgio pakankamai gerai meta ir skirtumas nuo ilguju duok dieve 2 metrai kad butu daznu atveju. va dabar mastau, siemet turejau keliolika zvejybu nemune, bet ilgesniu nei 2,6m ilgio kotu nesinaudojau neikart(nors ilgu kotu turiu ir ne viena), o didziaja dali laiko prazvejojau su 2,1m ilgio kotu ir diskomforto nejauciau jokio. nu paaukosi pora metru uzmetimo bet su trumpesniu ir lengvesniu kotu zymiai komfortiskiau gyvent.Ir dar kai kurie pardavejai tikina kad man nuo kranto reiktu nemaziau 3 m, tai tipo as su tuo 2,7 jau baisiai "neigalus" busiu???
supratau tada. aciu uz info.ramkis rašė:Sauliui, kalba eina apie Dubysos vidurupy ir aukstupi, t.y. auksciau Ariogalos karjero
as gal jau su brydkelnem ar net balotnykais pabrisiu 30cm nuo kranto toliau, nei visa diena mojuosiu 30cm ilgesniu kuolu... nu cia apie masalo iskelinejima su ilgesniu kotu nuo kranto tipo kur pasiekt negali.Kleckas1978 rašė:Ilgis reikalingas ne uzmetimui, o masalo pravedimui tarp kranto zoliu (ta prasme masala is vandens iskelsi anksciau ir neuzsikabins jisai uz zoliu)...
+1Lobiss rašė:...del zoliu jei tik gylis leidzia kazkiek isibristi tai ir brendu, ir dazniausiai atsistoju ties zoliu krastu...
Pasakysiu,kad naujas ML yra meslas geriau i zvejyba zigulys i diskoteka volgaKleckas1978 rašė:pasakysiu be uzuolanku 2,7 m kotas nesamone ir tiek cia 100% pazvejosit ir suprasitir tada gal suprasit ka as turjau galvoje
nes arba imti ~3 metru arba tvicingini ~2 metru ilgio ir psio
kiti matmenys mano poziuriu nesamones ir tiek.
jei tu toks protingas, tai vat ir pasakyk tada man. situacija paprasta. nemunas. sapalai. masalas klasika LM44. tai va kokio ilgio ir uzmetimo svorio koto reik?Kleckas1978 rašė:pasakysiu be uzuolanku 2,7 m kotas nesamone ir tiek cia 100% pazvejosit ir suprasitir tada gal suprasit ka as turjau galvoje
nes arba imti ~3 metru arba tvicingini ~2 metru ilgio ir psio
kiti matmenys mano poziuriu nesamones ir tiek.
tu beviltiskas... eik fizikos vadoveli pradziai pasivartyk... gal pamatysi, kad ne visi fizikiniai dydziai vien svoriu matuojami...Kleckas1978 rašė:o kad atmojuoti su 2.6m lengviau nei su 3m tai man juokas ima kai vyrai ima i rankas kota su (rite 300 gr + kotas 160-180gr nes toks tas skirtumas ir tera ~20-30 gr tarp 2.7 - 3 m koto o kartais ir tik 10 gramu tera) tai va bendrai ~500 gr o po to su ~520-530 gr nebesugeba pametyti :D nes jis 30 cm ilgesnis![]()
nebekvailiokim ok
turiu kota ~180gr 3m ir larusas 2.6m tiek pat svere kame beda?