kaip tu nesupranti ,kad jie gaminami riems kurie y rybalke varo taras tustint, kiekviena kart vis kitas

Muselinė- tai ko ieškojau!
Kinui uz 10 baksu reik arti du menesiusvital(vilnius) rašė:imdavo ne parduotuvei,o ir ne vienam jam tie dam suluzo:(cesius rašė:Negali sprest pagal viena pazystama, gal pries tai keleta fruktu pardej y prekystaly akcija pratestavo, ka gali zinotbet kuo daugiau noreti is spinno kuris pas kinus 10 baksu kainuoja
![]()
Hmm... mazai domejausi spiningais, taip jau gavosi, kad nusipirkau DAM'a. Aisku ne UL, o 5-25g. "D.A.M Motion 25 240" daugiau eseriu, lydeku zvejybai is valties (2,4m). Bus matyt kaip ten man jis laikys... Deja siuo metu pinigine ne tokia stora, kad galeciau skirt 300-400lt ar daugiau kotukui.krioklis rašė:Kinui uz 10 baksu reik arti du menesiusvital(vilnius) rašė:imdavo ne parduotuvei,o ir ne vienam jam tie dam suluzo:(cesius rašė:Negali sprest pagal viena pazystama, gal pries tai keleta fruktu pardej y prekystaly akcija pratestavo, ka gali zinotbet kuo daugiau noreti is spinno kuris pas kinus 10 baksu kainuoja
![]()
Taip kad kinui turi but labai brungus tas spiningas
Kas per krames tu bugeriukuf'eD rašė:bugeriukai
krames svinines ir epo, ten shpiningistam spec zakazcesius rašė:Kas per krames tu bugeriukuf'eD rašė:bugeriukaiCia jos uzmaunamos ant kabo
O bandei jau juos?jei taip kaip dirba,kaip rezultatai?f'eD rašė:mazdaug 2,5-3,5g, o su viskuom gal net kokie 4
priklauso kur zvejosi,kokia upe ar upelis.bent jau as pirkdamas vobleriuka atsizvelgiu i upelius kuriuose gaudau,koks dazniausiai vanduo,vidutinis gylis.nenaudoju didesniu kaip 5cm vobleriuku.naudoju negiliai neriancius,dar naudoju skestancius duobem tikrint.o spalvos taj cia jau keliu metu praktika,galiu pasakyt kas man pasiteisino,bet taj nereiskia kad taj gali tikt ir tau.bigmodis rašė:mane domintu kokius kriterijus naudojet perkant mepsa ar vobleri upetakem?
Ash voblerius perku tik upetakiuko spalvos. Gaudau selektyviai tik upetakius kanibalusbigmodis rašė:mane domintu kokius kriterijus naudojet perkant mepsa ar vobleri upetakem?
as upetakius gaudit pradjau budamas gal kokiu 14 metu bet paskui numeciau bet vel norisi atgaivinti visa sita reikala nes ir patirties daugaiu o masalui kolkas esu susirinkes sukriu ivairiu bet kolkas kibiause man is sukriu sidabras su melinais taskiukais pailgas lapelis. o viosa kita manau atmetimo budu issirinksiu per suos metusEdga rašė:"bigmodis" Kiek žveju tiek ir nuomoniu,kiekvienas pasirenkam megstamiausius masalus.
Kuom pats dazniausiai gaudai?
Vargu,paciam viska praeit reikia,arba drauga gera turetSailorBoy rašė:Sveiki. Spininingauju senai, bet niekad nebandziau gaudyt upetakiu ir tai man neduoda ramybes. Noriu pabandyt, prisiskaiciau daug teorijos ir kiek suprantu netrukus turi prasidet sezonas, Gal atsirastu kas galetu praktinius mokymus pravest? Suprantu, kad kantrybes reikia daug su tokiais zaliukais, bet gal visgi atsirastu kas